Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

JUODAUOGA-labai grzus darbeliai thumbup.gif wub.gif wub.gif o judos isvis thumbup.gif thumbup.gif riesines 4u.gif
Atsakyti
ko tai itariu, kad sivakar leksiu bandyt riesines megzt biggrin.gif nes dar pas rusaites panardziau ir radau ojojoj kokiu grozybiu doh.gif tai nekantriai laukiu darbo pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,nesu as mezgeja,bet ir as uzsikabinau su riesinem,cia mano darbeliai kurie keliavo po eglute smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 14:30)
Labukas mergaites,nesu as mezgeja,bet ir as uzsikabinau su riesinem,cia mano darbeliai kurie keliavo po eglute smile.gif

Super thumbup.gif Man tos su "kvarbatkėlėm" labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 13:30)

oij, jau kokios grazios 4u.gif tik as su karoliukais kol kas nemegsiu ax.gif bandysiu pradziai a la pirstiniu tipo mezgaliot, karoliukai palauks, nes man ten biskuti per daug knisaliojimosi atrodo blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergaites!O as dar labai noreciau ismokti pirsta primegsti,bet man ten zalias miskas blush-anim-cl.gif
O su karoliukais tai labai lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 13:30)

Oi kokios grazios wub.gif O gal gali pasakyti kiek akiu uzdejai?
Atsakyti
[quote=BabyGrite,2010 01 06, 15:30]

Fantastika !!! thumbup.gif ,visos labai meilios bigsmile.gif , puosnios bigsmile.gif , grazios, bigsmile.gif !!!
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 01 06, 15:21)
ko tai itariu, kad sivakar leksiu bandyt riesines megzt  biggrin.gif  nes dar pas rusaites panardziau ir radau ojojoj kokiu grozybiu  doh.gif  tai nekantriai laukiu darbo pabaigos  biggrin.gif

pas rusaites labai idomiu megztu ideju pilna... 4u.gif ..., megstu po tuos tinklapius pasizvalgyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 01 06, 16:23)
Oi kokios grazios  wub.gif  O gal gali pasakyti kiek akiu uzdejai?

Kad tokios ilgos butu dejau 60 akiu,oapimties neskaiciavau,ziurejau pagal rankos apimti ir karoliuku rasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 21:53)
Kad tokios ilgos butu dejau 60 akiu,oapimties neskaiciavau,ziurejau pagal rankos apimti ir karoliuku rasta ax.gif

Aciu.Dabar mezgu pirmas riesines su karoliukais,tai kai pamatavau sesei,tai jai kazkaip trumpos pasirode(dejau 40akiu).Reikes ilgesnes megsti.
Atsakyti
Radau raštų, kuriuos galima pritaikyti riešinėms. Gal pravers.

1
2

Riešinių mezgimas tikrai "užkabliuoja", bet kažko nepataikau su siūlais. Šį kartą pasirinkau per plonus doh.gif . O ir karuoliukai labai nevienodo dydžio, tai neatrodo dailiai... Parodysiu kai baigsiu.
Atsakyti
Saulelydi,super nuorodas davei thumbup.gif i kiek ten rastu blink.gif
Atsakyti