JUODAUOGA-labai grzus darbeliai o judos isvis riesines
ko tai itariu, kad sivakar leksiu bandyt riesines megzt nes dar pas rusaites panardziau ir radau ojojoj kokiu grozybiu tai nekantriai laukiu darbo pabaigos
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 14:30)
Labukas mergaites,nesu as mezgeja,bet ir as uzsikabinau su riesinem,cia mano darbeliai kurie keliavo po eglute
Super Man tos su "kvarbatkėlėm" labai labai
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 13:30)
Labukas mergaites,nesu as mezgeja,bet ir as uzsikabinau su riesinem,cia mano darbeliai kurie keliavo po eglute
oij, jau kokios grazios tik as su karoliukais kol kas nemegsiu bandysiu pradziai a la pirstiniu tipo mezgaliot, karoliukai palauks, nes man ten biskuti per daug knisaliojimosi atrodo
Aciu mergaites!O as dar labai noreciau ismokti pirsta primegsti,bet man ten zalias miskas
O su karoliukais tai labai lengva
O su karoliukais tai labai lengva
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 13:30)
Oi kokios grazios O gal gali pasakyti kiek akiu uzdejai?
[quote=BabyGrite,2010 01 06, 15:30]
Fantastika !!! ,visos labai meilios , puosnios , grazios, !!!
Papildyta:
pas rusaites labai idomiu megztu ideju pilna... ..., megstu po tuos tinklapius pasizvalgyt...
Fantastika !!! ,visos labai meilios , puosnios , grazios, !!!
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 01 06, 15:21)
ko tai itariu, kad sivakar leksiu bandyt riesines megzt nes dar pas rusaites panardziau ir radau ojojoj kokiu grozybiu tai nekantriai laukiu darbo pabaigos
pas rusaites labai idomiu megztu ideju pilna... ..., megstu po tuos tinklapius pasizvalgyt...
QUOTE(pumpocka @ 2010 01 06, 16:23)
Oi kokios grazios O gal gali pasakyti kiek akiu uzdejai?
Kad tokios ilgos butu dejau 60 akiu,oapimties neskaiciavau,ziurejau pagal rankos apimti ir karoliuku rasta
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 21:53)
Kad tokios ilgos butu dejau 60 akiu,oapimties neskaiciavau,ziurejau pagal rankos apimti ir karoliuku rasta
Aciu.Dabar mezgu pirmas riesines su karoliukais,tai kai pamatavau sesei,tai jai kazkaip trumpos pasirode(dejau 40akiu).Reikes ilgesnes megsti.
Saulelydi,super nuorodas davei i kiek ten rastu