Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Kokios gražios jūsų riešinės thumbup.gif . Aš ir bandau nusimegzti bet niekaip nesigauna išmegzti nykščio blush2.gif , Gal galit ką nors patarti, kaip geriau daryti ar kaip pirštinėm: nusiimi ant žiogelio o paskui išmegzti pirštą, ar įterpti tas akis kiek reiks pirštui?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 17, 12:31)
pasirodau ir as smile.gif siemet mano dovana daug kam-riešinės bigsmile.gif

Labai originalios, netradicinis raštas mirksiukas.gif Smagios dovanos thumbup.gif
Atsakyti
kokio nr. virbalais mezgat riesines? 4u.gif
ar 2nr nebus per stori, plonesniu nerandu ax.gif jei isvis buna biggrin.gif manau kuo plonesneis tuo graziau, ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2009 12 19, 07:57)
ar 2nr nebus per stori, plonesniu nerandu ax.gif jei isvis buna biggrin.gif manau kuo plonesneis tuo graziau, ar as klystu? g.gif

Aš Vilniuje pračekinau visas daugmaž parduotuves, tai rezultate radau 1,5 numerio ilgus ir sujungtus vielute. Pirkau sujungtus vielute, nes man pasirodė, kad ilgieji kabinsis už šonų - bus nepatogu megzt, nes mezginys tai gana trumpas. O su sujungtais vielute galima iš karto abi riešines megzt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduška @ 2009 12 17, 13:31)
Kokios gražios jūsų riešinės thumbup.gif . Aš ir bandau nusimegzti bet niekaip nesigauna išmegzti nykščio blush2.gif , Gal galit ką nors patarti, kaip geriau daryti ar kaip pirštinėm: nusiimi ant žiogelio o paskui išmegzti pirštą, ar įterpti tas akis kiek reiks pirštui?

as dariau kaip pirstinem, nusiimiau nant ziogelio, ir paskui baigus padariau nykstuka maza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 12 19, 11:21)
Aš Vilniuje pračekinau visas daugmaž parduotuves, tai rezultate radau 1,5 numerio ilgus ir sujungtus vielute. Pirkau sujungtus vielute, nes man pasirodė, kad ilgieji kabinsis už šonų - bus nepatogu megzt, nes mezginys tai gana trumpas. O su sujungtais vielute galima iš karto abi riešines megzt  thumbup.gif

gera ideja, dvi is kart thumbup.gif (as taip vaikams rankoves mezgu biggrin.gif ) bet kur tuos virbalus rasti doh.gif teks toliau ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2009 12 19, 07:57)

as tik su nr 1 mezgu.su storesniais nepatiko vaizdelis ir ne taip tampesi gerai
Atsakyti
[quote=Olaiva,2009 12 19, 21:16]
[/quote

Bet as tokiu niekur neuztikau pirkti verysad.gif
Atsakyti
[quote=Vitra,2009 12 19, 21:54]
[quote=Olaiva,2009 12 19, 21:16]
[/quote

Bet as tokiu niekur neuztikau pirkti verysad.gif
[/quote]
as juos pirkau ne 2 vnt,o kaip kojinem megzti,po 5 vnt komplekte.o kur ieskojot?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 19, 22:19)
as juos pirkau ne 2 vnt,o kaip kojinem megzti,po 5 vnt komplekte.o kur ieskojot?

Ieskojau Vilniuje Jasinskio g., Vilniaus g., CUPe, prie Menu gimnazijos, Rimi prekybos centre Siaures miestelyje. KItur nepakeliuj buvo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 19, 21:16)

as pamenu, kad tu sakei beveik su adatom mezgi biggrin.gif , bet, kad nera tokiu virbalu niekur, as ir kojinem skirtu tokiu nerandu, nei jokiu kitu tokio nr schmoll.gif
reikes pirmadieni, dar prasinesti po parduotuves
Atsakyti
Virbalus Nr. 1,5 šiandien pirkau "prismos" parduotuvėj, (Ozas, Vilniuje). Supakuota 5 vnt. kaip kojinėms, 20 cm. Kaina - 11.45 Lt. Mažesnio nr. nebuvo biggrin.gif
Atsakyti