Kokios gražios jūsų riešinės . Aš ir bandau nusimegzti bet niekaip nesigauna išmegzti nykščio , Gal galit ką nors patarti, kaip geriau daryti ar kaip pirštinėm: nusiimi ant žiogelio o paskui išmegzti pirštą, ar įterpti tas akis kiek reiks pirštui?
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 17, 12:31)
pasirodau ir as siemet mano dovana daug kam-riešinės
Labai originalios, netradicinis raštas Smagios dovanos
kokio nr. virbalais mezgat riesines?
ar 2nr nebus per stori, plonesniu nerandu jei isvis buna manau kuo plonesneis tuo graziau, ar as klystu?
ar 2nr nebus per stori, plonesniu nerandu jei isvis buna manau kuo plonesneis tuo graziau, ar as klystu?
QUOTE(*Vilma* @ 2009 12 19, 07:57)
Aš Vilniuje pračekinau visas daugmaž parduotuves, tai rezultate radau 1,5 numerio ilgus ir sujungtus vielute. Pirkau sujungtus vielute, nes man pasirodė, kad ilgieji kabinsis už šonų - bus nepatogu megzt, nes mezginys tai gana trumpas. O su sujungtais vielute galima iš karto abi riešines megzt
QUOTE(Reduška @ 2009 12 17, 13:31)
Kokios gražios jūsų riešinės . Aš ir bandau nusimegzti bet niekaip nesigauna išmegzti nykščio , Gal galit ką nors patarti, kaip geriau daryti ar kaip pirštinėm: nusiimi ant žiogelio o paskui išmegzti pirštą, ar įterpti tas akis kiek reiks pirštui?
as dariau kaip pirstinem, nusiimiau nant ziogelio, ir paskui baigus padariau nykstuka maza
QUOTE(Vitra @ 2009 12 19, 11:21)
Aš Vilniuje pračekinau visas daugmaž parduotuves, tai rezultate radau 1,5 numerio ilgus ir sujungtus vielute. Pirkau sujungtus vielute, nes man pasirodė, kad ilgieji kabinsis už šonų - bus nepatogu megzt, nes mezginys tai gana trumpas. O su sujungtais vielute galima iš karto abi riešines megzt
gera ideja, dvi is kart (as taip vaikams rankoves mezgu ) bet kur tuos virbalus rasti teks toliau ieskot
QUOTE(*Vilma* @ 2009 12 19, 07:57)
as tik su nr 1 mezgu.su storesniais nepatiko vaizdelis ir ne taip tampesi gerai
[quote=Olaiva,2009 12 19, 21:16]
[/quote
Bet as tokiu niekur neuztikau pirkti
[/quote
[quote=Vitra,2009 12 19, 21:54]
[/quote
[/quote]
as juos pirkau ne 2 vnt,o kaip kojinem megzti,po 5 vnt komplekte.o kur ieskojot?
[/quote
[/quote]
as juos pirkau ne 2 vnt,o kaip kojinem megzti,po 5 vnt komplekte.o kur ieskojot?
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 19, 22:19)
Ieskojau Vilniuje Jasinskio g., Vilniaus g., CUPe, prie Menu gimnazijos, Rimi prekybos centre Siaures miestelyje. KItur nepakeliuj buvo
QUOTE(Olaiva @ 2009 12 19, 21:16)
as pamenu, kad tu sakei beveik su adatom mezgi , bet, kad nera tokiu virbalu niekur, as ir kojinem skirtu tokiu nerandu, nei jokiu kitu tokio nr
reikes pirmadieni, dar prasinesti po parduotuves
Virbalus Nr. 1,5 šiandien pirkau "prismos" parduotuvėj, (Ozas, Vilniuje). Supakuota 5 vnt. kaip kojinėms, 20 cm. Kaina - 11.45 Lt. Mažesnio nr. nebuvo