Gal nesikartosiu, turiu parsisiuntus visa knyga, tokiu groziu ir ruosiausi ir vis dar ruosiuosi ir sau tokias megzti
dabar, kai 'krize' ir visi viska taupo, net ir siluma prisuke, tai net ir i koki ofisa tiktu
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 18, 20:32)
turiu parsisiuntus visa knyga, tokiu groziu ir ruosiausi ir vis dar ruosiuosi ir sau tokias megzti
dabar, kai 'krize' ir visi viska taupo, net ir siluma prisuke, tai net ir i koki ofisa tiktu
Gal galetum daugiau ideti riesiniu pavyzdeliu, galbut ir su shemutem. Butu labai saunu
Pavasarėli, labai gražūs pavyzdžiai. O iš kur parsisiuntei, gal nuorodą galėtum įdėti?
Is kur siunciausi nepamenu, nes tai buvo pies kokius du metus gal
klaidziodama picasoje tikrai maciau, kazkas turejo ja savo albumuose (bet kai ju tukstanciai...) . bandau sukelti ir as i picasa, kai pavyks idesiu adresiuka
klaidziodama picasoje tikrai maciau, kazkas turejo ja savo albumuose (bet kai ju tukstanciai...) . bandau sukelti ir as i picasa, kai pavyks idesiu adresiuka
Didžiulis ačiū Pavasarėli. Šiais metais draugės mano gaus dovanų riešinių, tai jau buvau raštų pritrūkus
Labai didelis aciu Pavasareli
mane jau kablys su tom riesinem pagavo, vakar galvojau tik pabandysiu, tai kaip sedau tai negalejau sustoti, tik va beda karoliuku pritrukau
nesitikejau, kad tiek daug karoliuku susimezga.
Beje mergaites, o kur jus perkat karoliukus, nes as kur randu tai tik maziukais maisiukais, o tokio maisiuko man tikrai per mazai...
mane jau kablys su tom riesinem pagavo, vakar galvojau tik pabandysiu, tai kaip sedau tai negalejau sustoti, tik va beda karoliuku pritrukau
nesitikejau, kad tiek daug karoliuku susimezga.
Beje mergaites, o kur jus perkat karoliukus, nes as kur randu tai tik maziukais maisiukais, o tokio maisiuko man tikrai per mazai...
labas vakaras
as irgi uzsikabinau siuo darbeliu, nes darbe rankos sala...
norejau paklausti, o mazdaug kokio ilgio jus riesines mezgat? as pradejau - tai bus apie 13 cm. ar ne per trumpos?
as irgi uzsikabinau siuo darbeliu, nes darbe rankos sala...
norejau paklausti, o mazdaug kokio ilgio jus riesines mezgat? as pradejau - tai bus apie 13 cm. ar ne per trumpos?
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 21, 18:45)
Karoliuku tikrai yra Kaividoj, antras aukstas buvusiam pasimatyme, dabar ten pirmam aukste IKI. Tik nezinau ar didesniu, kad tiktu riesinems yra, bet manau yra.
išduokit mergaitės iš kokių siūlų mezgat...taip noriu...