Andro, gražios riešinės. Tik kitą kartą megzk tankesnes. Tavosios, kiek matosi, per laisvos.
mano sušiuolaikintos, nu avangardas neklasikinės visai,čia tai teisybė, greičiau panačios į tas išpuoštas tik su karoliukais.dar dvejos neįdėtos į notraukas, tai jau rimtesnis darbelis. Tikrąsias numegzti tai pirštus išsisukčiau
Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs Riešinės dukrytei
Papildyta:
Tai laukiam, laukiam
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2009 12 14, 23:11)
dar dvejos neįdėtos į notraukas, tai jau rimtesnis darbelis.
Tai laukiam, laukiam
Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.
QUOTE(1RUGILE @ 2009 12 17, 08:33)
Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.
22 psl.šioj temoj yra kaukolės schemutė
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū dideliausias lekiu eiškot.Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 17, 08:22)
Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs Riešinės dukrytei
Kokios gražios O aš narplioju narplioju ir galo nėr Kantrybės visai neturiu O kaip jūs matuojat kiek reikia mezginio ilgio, t. y. kiek per riešą. Ar reikia pamatuoti su juostele ir lygiai tiek numegzti, nes mezginys tamprus ir ranka įlįs, ar daugiau pamegzti, ar mažiau?
QUOTE(Vitra @ 2009 12 17, 09:42)
Kokios gražios O aš narplioju narplioju ir galo nėr Kantrybės visai neturiu O kaip jūs matuojat kiek reikia mezginio ilgio, t. y. kiek per riešą. Ar reikia pamatuoti su juostele ir lygiai tiek numegzti, nes mezginys tamprus ir ranka įlįs, ar daugiau pamegzti, ar mažiau?
AČIŪ
Aš irgi galvojau kaip čia bus Nes nesinori pabaigti neužbaigus vieno rašto raporto. Tai mezgiau tris raportus ir gavosi normaliai. telpa ir mano, ir dukros ranka Jos labai tamprios tokiu raštu mezgant
Sėkmės. Aišku darbelio yra, nes reikia knibinėtis. Labiausiai nepatiko verti karoliukus ir juos perstumdyti ant siūlo mezgant Bet šiaip smagus mezgimas ir rezultatas
kokios dailios riešinės
pasirodau ir as siemet mano dovana daug kam-riešinės
kokios gražios riešinės su karoliukais
mano tokios, tik foto juodos nemoku padaryti, su pynutėm
mano tokios, tik foto juodos nemoku padaryti, su pynutėm