Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Andro, gražios riešinės. Tik kitą kartą megzk tankesnes. Tavosios, kiek matosi, per laisvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 14 gruodžio 2009 - 21:54
biggrin.gif mano sušiuolaikintos, nu avangardas neklasikinės visai,čia tai teisybė, greičiau panačios į tas išpuoštas tik su karoliukais.dar dvejos neįdėtos į notraukas, tai jau rimtesnis darbelis. Tikrąsias numegzti tai pirštus išsisukčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs lotuliukas.gif Riešinės dukrytei
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2009 12 14, 23:11)
dar dvejos neįdėtos  į notraukas, tai jau rimtesnis darbelis.

Tai laukiam, laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 12 17, 08:33)
Sveikos mezgėjėlės.Gal galėtumėt pagelbėti.Atvažiavo pas mane mama į svečius ir per porą vakarų numezgė dukrai riešines, mat aš pati tai jau kantrybės neturiu, bet va sūnus užmatė ir irgi užsinorėjo bet jūs nepatikėsit su kaukole, o iš kur ją paimt????????????Mama sako numegsčiau bet kaip gaut schemą.Gal kas turit nebūtinai riešinėms, patį principą, piešinuką, ant langelių pati pasidaryčiau.Ačiū.

22 psl.šioj temoj yra kaukolės schemutė 4u.gif
Atsakyti
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū dideliausias lekiu eiškot.Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūū.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 17, 08:22)
Pirmas blynas, bet gal visai neprisvilęs  lotuliukas.gif Riešinės dukrytei
user posted image

Kokios gražios wub.gif O aš narplioju narplioju ir galo nėr doh.gif Kantrybės visai neturiu rolleyes.gif O kaip jūs matuojat kiek reikia mezginio ilgio, t. y. kiek per riešą. Ar reikia pamatuoti su juostele ir lygiai tiek numegzti, nes mezginys tamprus ir ranka įlįs, ar daugiau pamegzti, ar mažiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 12 17, 09:42)
Kokios gražios  wub.gif O aš narplioju narplioju ir galo nėr  doh.gif Kantrybės visai neturiu  rolleyes.gif O kaip jūs matuojat kiek reikia mezginio ilgio, t. y. kiek per riešą. Ar reikia pamatuoti su juostele ir lygiai tiek numegzti, nes mezginys tamprus ir ranka įlįs, ar daugiau pamegzti, ar mažiau?  g.gif

AČIŪ 4u.gif
Aš irgi galvojau kaip čia bus g.gif Nes nesinori pabaigti neužbaigus vieno rašto raporto. Tai mezgiau tris raportus ir gavosi normaliai. telpa ir mano, ir dukros ranka lotuliukas.gif Jos labai tamprios tokiu raštu mezgant mirksiukas.gif
Sėkmės. Aišku darbelio yra, nes reikia knibinėtis. Labiausiai nepatiko verti karoliukus ir juos perstumdyti ant siūlo mezgant doh.gif Bet šiaip smagus mezgimas ir rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios dailios riešinės drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasirodau ir as smile.gif siemet mano dovana daug kam-riešinės bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Olaiva, super dovana! thumbup.gif
Atsakyti
kokios gražios riešinės su karoliukais wub.gif thumbup.gif

mano tokios, tik foto juodos nemoku padaryti, su pynutėm 4u.gif

user posted image