Nemanau kad labai vykes blynas,bet pasirodyti vistiek norisi.Niekad nebuvau mezgusi riesiniu,todel pabandymui mezgiau be karoliuku.Man atrodo kad man bus per sunku su karoliukais
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 10, 13:23)
...kai reikėjo karoliuką primegzt ilgai kankinaus, tik kol daėjo, kad jis lieka blogoj pusėj
man tas pats buvo , tik bent tiek buvau gudresnė, kad nepradėjau nuo rimtų riešinių, o susivėriau ant bile kokio siūlų likučio keliolika karoliukų ir tiesiog pasitreniravau su "juodraštiniu" mezginuku
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 12 10, 23:03)
is gerosios puses, jungimo siule gaunasi geru akiu eile ir visai nesimato jungimo.
bet jei siūlai tamsūs, tarkim juodi, ar nėra sunku sugaudyti tas akis? aš kai mažumėlę žliba, tai jaučiu nesuknaibyčiau taip idealiai
Sveikos, bandau narpliot pirmąsias riešines, ir tas pačias -- ne sau. Pagal kurią rankos vietą reiktų skaičiuot būsimų riešinių plotį, kad patogu būtų? Įtariu, kad darant pagal riešo apimtį gali būt per daug aptempta.
Primatuot galimybės neturėsiu, eilinis "slaptas" prieššventinis darbas.
Primatuot galimybės neturėsiu, eilinis "slaptas" prieššventinis darbas.
Kad išvis turbūt matuot neapsimoka, na nebent kad pačiai paskui ramiau būtų, juk dažniausiai mazgasi ripsu išilgai tai tikrai gerai tamprios būna ir visokiem dydžiam tinka. Beja pati labai pamėgau, nemėgstu pirštinių, o su šitom taipo smagu ir dar pasimaivyt kad gražu
Ripsu, tai visos pusės gerom akim? O aš lygiuoju raštu pavariau Na pirmas kartas
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 13, 03:44)
Beja pati labai pamėgau, nemėgstu pirštinių, o su šitom taipo smagu ir dar pasimaivyt kad gražu
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 13, 02:44)
Kad išvis turbūt matuot neapsimoka, na nebent kad pačiai paskui ramiau būtų, juk dažniausiai mazgasi ripsu išilgai tai tikrai gerai tamprios būna ir visokiem dydžiam tinka. Beja pati labai pamėgau, nemėgstu pirštinių, o su šitom taipo smagu ir dar pasimaivyt kad gražu
Na, tamprumo ribos gi irgi yra, į vaikišką ripsu megztą megztinį suaugęs sunkiai įsispraus. O žmogus pakankamai stambus; pvz., apyrankes sau tinkamas sunkiai randa. Bandysim taikyt metodą "ant riešo nešiojamos apyrankės ilgis + 1 cm", gal tiks
visų darbeliai
aš su karoliukais neturiu galimybės žaisti, nes yra kam labai patinka juos išbarstyti mano paskutinės va tokios mažai mergytei
aš su karoliukais neturiu galimybės žaisti, nes yra kam labai patinka juos išbarstyti mano paskutinės va tokios mažai mergytei
http://public.fotki..../moku-ir-mezgu/
bandau parodyti savo riešines
bandau parodyti savo riešines
Kokios grožybės
Andro šaunuolė
Andro šaunuolė
nu vat patiko man jas megzti, labai šauni mada.Bet kam dovanojau-tai akis išpūtusios ir nemačiusios tokio dalyko savininkės buvo...