Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Per vėlai ta santrauka lotuliukas.gif
Pradėjau vakar megzti, atrodo skaičiau, bet kai reikėjo karoliuką primegzt ilgai kankinaus, tik kol daėjo, kad jis lieka blogoj pusėj doh.gif
Atsakyti
Nu va, berods jau turiu visko smile.gif, tik va virbalus 1,5 gavau tik sujungtus (apvalius). Gal kuri galit pakonsultuoti, kaip su jais megzti reikia? Ar riešinių su jais nepavyks numegzt? sad.gif Gal jie tik apvaliai mezga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 12 10, 14:14)
Gal jie tik apvaliai mezga?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mezga visaip.
Nuo mezgėjos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 10, 13:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mezga visaip.
Nuo mezgėjos priklauso  mirksiukas.gif

Na tai ir aš man atrodo esu mačiusi kažkada kaip moteriškė kažkokį plokščią daikitą autobuse mezgė smile.gif, bet koks ten mezgimo principas? Suprasiu kažin pati megzdama?
Atsakyti
Sveikutės, visos.
Prisiskaičiusi , prisirinkusi patarimų pabandžiau ir aš. Čia mano pirmas blynas.
Kaip pirmas - tai šiek tiek pasvilęs, nes nepagalvojau ir ne nuo tos vietos raštelį pradėjau megzti.
niekaip nepavyksta gražiai susiūti. Gal kas nors galėtų patarti, kaip daryti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 12 10, 13:29)
Sveikutės, visos.
Prisiskaičiusi , prisirinkusi patarimų pabandžiau ir aš. Čia mano pirmas blynas.
Kaip pirmas -  tai šiek tiek pasvilęs, nes nepagalvojau ir ne nuo tos vietos raštelį pradėjau megzti.
niekaip nepavyksta gražiai susiūti. Gal kas nors galėtų patarti, kaip daryti ax.gif

O kaip suprast, ne nuo tos vietos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 10 gruodžio 2009 - 13:31
QUOTE(Vitra @ 2009 12 10, 13:30)
O kaip suprast, ne nuo tos vietos?  g.gif

Kaip čia paaiškinus g.gif Būtų geriau jei karoliukus būčiau pradėjusi įmezginėti toj vietoj , kur zigzagas pradeda kilti, o pabaigus- jam besileidžiant. Tada gražiai sueitų. O dabar pradėjau nuo tos eilės , kur yra ilga "virtinė" karoliuku, tai ir pabaiga nei šiokia, tokia gavosi.
Bet šiaip viskas gan neblogai, tik vat neišeina graži siūlė ir viskas. Susiuvu -išardau, nu niekaip nesižiūri.
Atsakyti
Balta Balta - man gražu. O kiek laiko užtrukai?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 10, 14:10)
Balta Balta - man gražu. O kiek laiko užtrukai?

4u.gif Ačiū blush2.gif gražu tai gražu, kol nepverti ir nesimato tos baisios siūlės.
O jei apie laiką, tai vienai riešinei - trys vakarai, kai jau visi miega ir niekas nebevaikšto. O kitaip ,žiūrėk, tai virbalai ištraukti, tai karoliukai paleisti ant grindų, tai dar ilgiau būtų užtrukę.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 12 10, 13:43)
Kaip čia paaiškinus g.gif Būtų geriau jei karoliukus būčiau pradėjusi įmezginėti toj vietoj , kur zigzagas pradeda kilti, o pabaigus- jam besileidžiant. Tada gražiai sueitų. O dabar pradėjau nuo tos eilės , kur yra ilga "virtinė" karoliuku, tai ir pabaiga nei šiokia, tokia gavosi.
Bet šiaip viskas gan neblogai, tik vat neišeina graži siūlė ir viskas. Susiuvu -išardau, nu niekaip nesižiūri.

Supratau smile.gif, nu bet gal nieko, ta susiuvimo pusė juk labai nesimato... 4u.gif
Atsakyti
B B na aš jau beveik asė ant susiuvimų jaučiuos, tikrai neblogai išeina, taikau du būdus kaip kada reikia, būtent ant riešinių susigalvojau pati, kadangi siuvasi ne šonai o pradžia ir pabaiga, bet vistiek panašiai, siuvu tokia virvele, spirale siūlas eina, po akį kabinant iš abiejų kraštų, užbaigime būna akies kilpa tai perkišu per abu akies siūlus.. nežinau ar aiškiai aiškinu..

Tiesa dėl tos "santraukos" Karoliukai mezgasi ne į kas antrą akį(eilę- taip) o pagal raštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 10 gruodžio 2009 - 15:10
QUOTE(Vitra @ 2009 12 10, 14:14)
Nu va, berods jau turiu visko smile.gif, tik va virbalus 1,5 gavau tik sujungtus (apvalius). Gal kuri galit pakonsultuoti, kaip su jais megzti reikia? Ar riešinių su jais nepavyks numegzt? sad.gif Gal jie tik apvaliai mezga?  g.gif

as viska mezgu tik su virbalais su valu. man jie patogiausi, nesimaskatuoja galai. jei mezgi apvaliai, tai mezgini sujungi, o jei mezginys "plokscias" kaip kazkas sake, tai mezgi iprastai, numezgei viena eile, mezgini apsukai ir mezgi kita puse - tas pats kaip su dviem virbalais smile.gif
Man labai patogu: nepasimeta virbalas, mezgant nekliuva niekur, jei mezginys sunkus, nereikia kilnoti viso svorio, kuris nukibtu ant ilgo virbalo galo thumbup.gif

del tu siuliuku burbuliavimosi: ziuresim kaip nesiosis. o pats siuliukas labai malonus, as net galvojau vaikui ka nors numegzti is tokiu, nes minkstuciai ir svelnuciai g.gif

o susiuvu as taip:
user posted image

is gerosios puses, jungimo siule gaunasi geru akiu eile ir visai nesimato jungimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 10 gruodžio 2009 - 22:10