Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

kazkas nerado rastu, tik netingekit paieskoti.
aciu Adrai Picasoje uz toki lobyna:

Spalvoti mezgimo ornamentai

ir didesne kaukuolyciu schema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 02 gruodžio 2009 - 13:48
sveikos 4u.gif
aš numezgiau savo mažiukei, tik foto nekokia doh.gif nu ir užsikabinau aš už jų,patiko doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 12 02, 15:42)
sveikos  4u.gif
aš numezgiau savo mažiukei, tik foto nekokia  doh.gif  nu ir užsikabinau aš už jų,patiko doh.gif

Labai šaunios 4u.gif mažė tikriausiai labai džiaugiasi madinga būdama thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Aš irgi kad užsikabinau, neturiu nė kur dėt, idėjos tik randas... Šiandien jau antrą kart pati į miestą ėjau užsimovus, reklama tipo biggrin.gif o žinokit realiai patogu ir smagu visai taip svelniai apspaustas riešas ir tikrai šilčiau. Tik nesupratau kodėl sugalvojot kad patalpoj nusimt. O vyram tai taip, nuo senovės lietuviai nešiojo thumbup.gif Negaliu atsidžiaugt šia mada thumbup.gif
Atsakyti
Nu pasirodau dar 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 12 04, 16:45)
Nu  pasirodau dar  4u.gif

labai įdomus darbelis thumbup.gif ta "uodegėlė" pakraščiu labai pagyvina mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip įdomia atrodo thumbup.gif o ir siuliukai tokie fainučiai,minkštučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 26, 08:37)
..•SunShine•..·  -šitas blauzdines mezgiau pagal raštą knygoj ir šonuose pridejau po paprastą pinutę,vakare nurašysiu mirksiukas.gif

asarele54 lauksiu aprašo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Buvau knygą paskolinusi,tai negalėjau parašyti,šiand.nufotografavau vakare turėčiau ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
SONI-labai grazios riesines thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 12 04, 16:23)
labai įdomus darbelis thumbup.gif ta "uodegėlė" pakraščiu labai pagyvina mirksiukas.gif

QUOTE(asarele54 @ 2009 12 04, 17:17)
kaip įdomia atrodo thumbup.gif  o ir siuliukai tokie fainučiai,minkštučiai wub.gif

QUOTE(valentinuke @ 2009 12 05, 14:39)
SONI-labai grazios riesines thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
·..•SunShine•..· kaip ir žadėjau raštukas,jei kas tai klausk mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
p.s.kadangi sium tel.fotografavau,tai kokybė nekokia verysad.gif
Atsakyti