Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Liuks! Niu jau šitos tokios gražios kad tikrai neiškesiu nenumezgus, nors visai man nereik biggrin.gif Aga, tie raštai fainai aš taip ir dariau, jau antras savo kurybos įpusėjau, taip bandydama iš tautinių imituot.
Atsakyti
Susiduriau su broblema, mezgejeles smile.gif doh.gif Noriu numegzti vienam zmogui dovanu riesines, bet nezinau, kaip cia man suzinot kiek akiu apmesti doh.gif Zmogutis lieknas, rankos plonutes, nu neissprendziamas uzdavinys, o pamatuot negaliu, issiduosiu lotuliukas.gif Prasau pagalbos, megzti zadu is plonu moherio siulu. Kaip man cia susiskaiciuot mazdaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2009 11 27, 17:42)
o rankoves kaip suprantu ilgos... tai riesines mauni ant ju ar po jomis?
dekui.. bet kaip ir as sakiau, visur nufotografuotos tik rankos.. man taip noris visa zmogu pamatyt..prie palto grazu- abu drabuziai (paltas ir riesines) vienodo storio ir siltumo.. bet iejus i patalpa, kaip cia jas tada irgi nusimaut?

Aš riešines nešiočiau kaip ir šiaip a le teatrines pirštines - prie rūbų trumpesnėmis rankovėmis smile.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 11 27, 20:23)
Na ne visai taip. Jos buvo nešiojamos po paltų rankovėmis, tas tiesa. Bet buvo dedamos ant marškinių rankovių. Rankovės būdavo plačios, tai riešinės jas ir prilaikydavo, neišleisdavo šilumos. Be to, vaikams riešinėmis prailgindavo per trumpas marškinių rankoves (juk jos ne visos riešinės buvo tokios puošnios, kasdienai buvo mezgamos iš siūlų galų; o marškinių vaikams nebuvo kur už kelis litus nupirkti, jie buvo taupomi)

Panašiai ir turėjau omeny, tik marškinius pamiršau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 11 30, 10:33)
Susiduriau su broblema, mezgejeles smile.gif  doh.gif Noriu numegzti vienam zmogui dovanu riesines, bet nezinau, kaip cia man suzinot kiek akiu apmesti doh.gif Zmogutis lieknas, rankos plonutes, nu neissprendziamas uzdavinys, o pamatuot negaliu, issiduosiu lotuliukas.gif Prasau pagalbos, megzti zadu is plonu moherio siulu. Kaip man cia susiskaiciuot mazdaug blush2.gif

na ziurint kokias tu ruosiesi megzti.ar tokias kur su karoliukais? jos mezgamos dazniausiai is 50 akiu,kas antroj imezgant karoliuka.o tos rastuotos pyniuotos atvirksciai mezgamos
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 11 30, 12:09)
na ziurint kokias tu ruosiesi megzti.ar tokias kur su karoliukais? jos mezgamos dazniausiai is 50 akiu,kas antroj imezgant karoliuka.o tos rastuotos pyniuotos atvirksciai mezgamos

Na as rastuotas pyniuotas maniau daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 12 01, 18:51)
Na as rastuotas pyniuotas maniau daryti ax.gif

Tai tada viskas priklauso,reik žiūrėti kokie siūlai ir raštas, būtina nusimegzti pavyzdėlį, tada pamatuoji ir orentuojies kiek reikia, juk ir kad raštai išsipildytų reik skaičiuot. Jei labai susipainiosi galiu ir až padėd..
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 29, 00:44)
turiu tokias pirktines,bet man permazos parduodu
user posted image
gal kas gali numegzt didesnes,siulit i az blush2.gif

Atsakyti
galima ir vyrukams smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 12 02, 11:11)
galima ir vyrukams smile.gif

thumbup.gif ko gero 16-mečiui sūnėnui reikės sukurpi dovanų bigsmile.gif
Atsakyti
Ir man labai patiko, numegziu savo bernam.
Atsakyti
Vyriška idėja tai liuksiška biggrin.gif
Atsakyti
Ta širdelė tai biški emo biggrin.gif

Bet kaukuoliukas jėga. (nors ir tas emo) smile.gif Kažkur dar buvau radus šikšnosparnių, Grifų gūžtos liūtą (tiesa, čia jau megztiniui) ir dar kitokių kaukoliukų ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tranquility: 02 gruodžio 2009 - 12:21