VYTURELIS
LURDES72
Jusu riesines nustabios
QUOTE(asarele54 @ 2009 11 25, 12:25)
Labai gražios blauzdinės . Noriu ir aš sau tokių. Jei galėtumėte įkelkite raštelių
Papildyta:
QUOTE(astalija @ 2009 11 25, 12:12)
Sveikos, pamaciau kad susidomejot blauzdinemis, noriu pasakyti, kad su jusu fantazija galima sukurti ivairiausias , cia kaip rankoves
Va biski ideju pirmam kartui , cia ne tik blauzdines bet ir kojnes.
http://picasaweb.goo...OqSk9Dw1d2DxQE#
Va biski ideju pirmam kartui , cia ne tik blauzdines bet ir kojnes.
http://picasaweb.goo...OqSk9Dw1d2DxQE#
Įdomių ir gražių idėjų yra Tik aš kaip pradžiamokslė tai galiu tik pagal schemas megzti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 11 26, 06:58)
Labai , labai drazu
..SunShine..· -šitas blauzdines mezgiau pagal raštą knygoj ir šonuose pridejau po paprastą pinutę,vakare nurašysiu
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 11 26, 06:58)
Mezgu. Esu komplektą numezgus su riešinėm nežinau nė kam, tik kad labai gražu
Jau labai gražios ypač pavasariui
Gal mano zinute palaikysit kvaila, bet tikrai man truksta supratimo.. prie ko devimos riesines.. Paveiksleliuose visad tik rankos matyt, o as prie ko beapsimauciau jas, man jos kazkaip nedera..Prie trumpu rankoviu jos per ziemiskai atrodo, prie 3/4 ranka per daug sudalinta, prie ilgu- vel kazkaip netaip..
Jas devet prie megztinio, marskiniu ar .. Prisimezgiau riesiniu, o devet nemoku..
Jas devet prie megztinio, marskiniu ar .. Prisimezgiau riesiniu, o devet nemoku..
Labai grazios jusu riesines Be to,siuo metu lb madinga Vytureli,pagooglink how to wear arm wamers,gal rasi kokiu ideju Pavyzdziui arba cia
QUOTE(Vyturelis @ 2009 11 26, 19:35)
Gal mano zinute palaikysit kvaila, bet tikrai man truksta supratimo.. prie ko devimos riesines.. Paveiksleliuose visad tik rankos matyt, o as prie ko beapsimauciau jas, man jos kazkaip nedera..Prie trumpu rankoviu jos per ziemiskai atrodo, prie 3/4 ranka per daug sudalinta, prie ilgu- vel kazkaip netaip..
na as tas,kur su melsvom rugiagelem juodas turiu,tai derinu prie dzinsu ir juodos ilgom rankovem bliuskeles.man ir grazu,nera labai kicas,kad senovinis stilius ir dzinsai.cia ne kokia tautiska karuna,tai derinti gerokai lengviau
Labai ačiū! Smagu. Na jos tokios nevisai plonos, čia tik ant mano milžiniškų blauzdų netinka , manau jaunesnėm lgražu būtų ir tokios visai patogios su tais pirštukais, ir gal nesimato bet man truputis tų karoliukų labai puošia ir juostytė, kažkodėl klažko juodu papiuošt norėjos, gal kad lengviau dereint prie ko būtu, tipo batai, rankinė.. Dar vienas pati sukūriau su spalvotais karoliukais..
O nešioja jas visaip ir ant kitų rūbų ir net nebūtinai tik ant plonų, o būna su plačiais galais tai dar mamos iš senovės pamenu didžiavos kai ant palto rankovių puošdavo.. Taip kad fantazijos reikalas, svarbu išnaudot tokią madą
O nešioja jas visaip ir ant kitų rūbų ir net nebūtinai tik ant plonų, o būna su plačiais galais tai dar mamos iš senovės pamenu didžiavos kai ant palto rankovių puošdavo.. Taip kad fantazijos reikalas, svarbu išnaudot tokią madą
QUOTE(Vyturelis @ 2009 11 26, 20:35)
Kadangi man labai šaldavo ties riešu, nors būdavau ir su pirštinėms, tai super išeitis buvo riešinės. Aš jas naudoju po pirštinėmis. Taip dabar šilta ir oda nebešąla
Labai įdomios ir fainos