Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Luknė @ 2008 11 03, 18:59)
blink.gif Kodėl? Labai gražios wub.gif

QUOTE(daivulka78 @ 2008 11 03, 19:03)
Kodėl? Kad kitą formumą įdėjau? Ar kad pavydu tokio grožio?

Susinervinimas mano normalus - taigis iš didelio norėjimo lotuliukas.gif

va kas dar mezga - SDFVBN, jos tema
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 11 03, 19:07)
Susinervinimas mano normalus - taigis iš didelio norėjimo lotuliukas.gif
va kas dar mezga  - SDFVBN, jos tema

AAAA bijau.gif Visi tokie pikti, tai jau pamaniau, kad kažką padariau ne taip. Kiti forumai neleidžia kitų forumų reklamuoti, atsei konkurencija. O nervintis nėra ko - siūlus ir virbalus į rankas construction.gif Pamatysi kaip gausis. Bent jau man realybėje visi darbeliai būna gražesni nei nuotraukose. Gal kad "gyvi" smileysex.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 11 03, 09:10)
Labai ačiū visoms parašiusioms, man labai padėjote 4u.gif

O kaip derinama prie tautinių. Kontraso būdu ar pasirenkant vieną iš vyraujančių spalvų? Mano tautiniai turi daugiausia žalios, raudonos ir rudos, tai kokios spalvos riešinės labiausiai tinka? Prijuostė su skara baltos (kiauraraščiu siuvinėtos), Stovint iš priekio atrodau labai baltai, gal riešinės turėtų būti labai ryškios g.gif

Tai ir pasirink vieną iš vyraujančių spalvų. Jeigu puošiesi gintariniais karoliais, tai gražiai atrodytų rudos su oranžiniai-auksiniais karoliukais. Jei su koralais - gali derinti raudonus karoliukus. O šiaip, rinkis vyraujančią spalvą ir prie jos derink. Nemačius rūbų, sunku ką nors patarti.
Atsakyti
O gal kuri nors iš mamyčių galėtų pasidalinti riešinių rašteliais? Nesu mačiusi ar aptikusi tokių... g.gif O noras pabandyti nusimegzti yra... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2008 11 10, 00:05)
O gal kuri nors iš mamyčių galėtų pasidalinti riešinių rašteliais? Nesu mačiusi ar aptikusi tokių...  g.gif  O noras pabandyti nusimegzti yra...  blush2.gif

Manau,kad tiktų keletas iš čia pvz. 6.1; 6.21 pavzydėliuose esantys raštai
čia
Atsakyti
Na, 6.21 raštas didokas. Nors tris kartus turėtų tilpti, tai gal ir nieko...
Atsakyti
Sveiki, riešinės sužavėjusios ir mane jau kurį laiką wub.gif dalinuosi ir aš su jumis savo darbeliais, gal kuri kokių minčių rasit mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/juorasa/
Atsakyti
Matet Veronikos Povilionienes raudonas su baltu riesines?Grazuuu...Atkreipiau demesi, kad Ji daznai prie tautines aprangos jas derina.

O dar norejau toki klausimuka zinoviu paklausti, truputi geda blush2.gif , kaip vadinti "koju riesines" (kojines be pedos)???
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2008 11 15, 15:06)
Matet Veronikos Povilionienes raudonas su baltu riesines?Grazuuu...Atkreipiau demesi, kad Ji daznai prie tautines aprangos jas derina.

O dar norejau toki klausimuka zinoviu paklausti, truputi geda blush2.gif , kaip vadinti "koju riesines" (kojines be pedos)???

blauzdines mirksiukas.gif
Atsakyti
Cha, kaip paprasta lotuliukas.gif Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
na va ir as nusimeggiau riesines ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti

Laba, norejau paklausti gal kas nors galetu numegsti tokias riesines arba bent jau panasias 4u.gif Arba gal kas tuom uzsiima?

user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti