Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Zemugne @ 2009 11 24, 11:42)
Kažkur mačiau nemokamų schemų. Bet kadangi mane domina tik lietuviški tradiciniai raštai, tai ir nesisaugojau. Susikuriu norimus pati.
O kodėl nenori pati paieškoti g.gif

greiciau,kai kiti pasiulo wink.gif

juk ir nuo knygos virselio,kuri cia esu idejusi,galima grazias 4 schemas nusiziureti wink.gif ir pacioj temoj kiek nuotraukyciu ir nuorodu.nepatingim ir susirandam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 11 24, 12:42)
Kažkur mačiau nemokamų schemų. Bet kadangi mane domina tik lietuviški tradiciniai raštai, tai ir nesisaugojau. Susikuriu norimus pati.
O kodėl nenori pati paieškoti g.gif

Ieskojau vakar labai ilgai, bet nieko doro neradau. Matyt nenurodau google'i tinkamo uzklausimo doh.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo baltikes blush2.gif . Šįkart gavosi tampresnės thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Lurdes šaunios riešinukės
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 11 23, 22:40)
Bet jeigu schemos skenuojamos ar fotografuojamos iš žurnalų bei dedamos čia, tada jau tai yra autorinių teisių pažeidimai.
Beje, riešinės labai gražios thumbup.gif

aciu uz pagyrimus.. cool.gif
bet del autoriniu teisiu, as gal jas kitaip suprantu, tai gal as ir neteisi.. mano supratimu pazeidimas, jei svetima daikta naudoji sau pasipelnyti, tada yra pazeidimas.
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 11 24, 10:53)
Pabaigiau savo baltikes blush2.gif .

labai grazios.. gal tik labai siaurukes, vos vos riesa dengs...
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Nesiauros, man pats tas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. O blauzdinių niekas nemezgat? Tokios temutės neradau, o artimiausia manau ši blush2.gif
Atsakyti
Dar ne, bet mintis kirba biggrin.gif
Atsakyti
Man tai reikia vienam sportininkui numegzti, kad achilai nešaltų biggrin.gif Bet info kaip jas megzti žiū nėr g.gif
Atsakyti
Sveikos, pamaciau kad susidomejot blauzdinemis, noriu pasakyti, kad su jusu fantazija galima sukurti ivairiausias 4u.gif , cia kaip rankoves biggrin.gif
Va biski ideju pirmam kartui smile.gif , cia ne tik blauzdines bet ir kojnes.
http://picasaweb.goo...OqSk9Dw1d2DxQE#
Atsakyti
Mezgiau aš blauzdines.
My Webpage
Turiu ir pora rašteliu,jeigu domina galėsiu ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti