QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 14:25)
Tai kodėl dabar jūs vis dar gyvenate su vyru? Prieš tai pati pripažinote, kad jis pasirinko jam geriausią variantą. Apskaičiavimas. Sakote, kad be meilės nereikalingas. Jau konfliktas.
Jei dėl vaikų - ar anksčiau jis buvo blogas tėvas? Ar darbar jis geresnis tėvas? Jei visais atvejais ne - ar vaikams nuo to kas nors pasikeitė?
Ar atsižvelgiant į viską, aukščiau paminėta nėra taip, kad jūs nepasiekėte to, ko norite, vaikams niekas nepasikeitė, bet jūs tik privertėte savo vyrą elgtis ne taip, kaip jam norisi? Taigi vienas nukentėjo, nelaimėjo niekas...
gal ir nukentėjo vargšas, bet jei nori gyventi šeimoje, tegul taikstosi su tokiais "nepatogumais", kurie vadinami žmonos poreikiais. negalima turėti viską, kai pats mažai duodi (o paskutiniu metu iš jo gaudavau tik krūvas priekaištų dėl ribojamos laisvės, nesupratimo, išsigalvojimo ir t.t.). pasiskirstėm vakarus, kas kada vaikus iš daržų-mokyklų paima, minimaliai namus apkuopia, galų gale turiu laiko sau (kursams, pomėgiams, sportui), anksčiau kas vakarą turėjau krūvą pareigų, dabar kas antrą vakarą, atrodau geriau, jaučiuosi geriau, todėl ir mano vaikam geriau. anksčiau raminamieji buvo mano draugai, pervargus buvau žiauriai, bet ... viskas bus gerai. vieno sutuoktinio laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito. negali išnaudoti žmogaus vien tik savo poreikiams tenkinti.