Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(afera @ 2008 11 13, 10:32)
Kuo toliau, tuo mažiau suprantu, kas tiem vyram yra "myliu" ...

O ar suprantate kas jums yra "myliu"? Ir ar tai meilė?
Atsakyti
QUOTE(Jolocka505 @ 2008 11 13, 12:18)
Jie gal ir noretu likti istikimi, tik nelabai sugeba..... Nors as nesu praradus vilties.

būti ištikimi sugeba visi, kurie nori būti ištikimi. pas vyrus net fiziologija tokia, kad jei nenori -"neatsistos" ax.gif

Medini, skaičiau Tamstos pasisakymus apie meilę. Esu paprasta žemiška moteris ir nemoku vyro mylėti besąlygiškai, t.y. taip, kaip toj pasakoj: "ką senelis padarys, viskas bus gerai"... Man negerai, kai mane žemina, man meluoja, iš manęs tyčiojasi. Nemanau, kad mylimą moterį galima žeminti, todėl ir netikiu, kad jis mane dar vis myli. Manau, mylėjo, o dabar yra pripratęs, myli (besąlygiškai) vaikus, jam taip patogu, galų gale, net ir suradus naują žmogų, vėl pereitum prie to paties - pripratimo etapo. todėl ir nenori nieko keist. atsisakė savo naktinio gyvenimo tik tada, kai pasakiau "arba arba", o ne savo noru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 13 lapkričio 2008 - 12:48
QUOTE(afera @ 2008 11 13, 12:40)
atsisakė savo naktinio gyvenimo tik tada, kai pasakiau "arba arba", o ne savo noru.

Kodėl jis atsisakė savo naktinio gyvenimo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 13:35)
Kodėl jis atsisakė savo naktinio gyvenimo?

pasirinkimas nedidelis: dabartiniai namai+žmona+vaikai (bet be naktinių malonumų) arba nuomojamas butas (vargu ar ant naktinio gyvenimo beužtektų). matyt jam patogiau pasirodė pirmasis variantas... išskaičiavimas čia, mano galva. juk naktinis gyvenimas bet kokiua atveju dingsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 13 lapkričio 2008 - 14:02
QUOTE(afera @ 2008 11 13, 14:01)
matyt jam patogiau pasirodė pirmasis variantas... išskaičiavimas čia, mano galva.

Jums tai tinka? Ar problema buvo (ir yra) tik naktinis gyvenimas? Ar svarbiausia, kad vyras visada vykdytų komandą "šalia"?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 14:09)
Jums tai tinka? Ar problema buvo (ir yra) tik naktinis gyvenimas? Ar svarbiausia, kad vyras visada vykdytų komandą "šalia"?

ne, man tai netinka. kaip ir dauguma žmonių tikėjausi nuoširdžių santykių, be melo. niekada nesu "draudus" kažkur eiti, tačiau manau, kad nenakvojimas namie ar grįžimas 2-4 nakties beveik kasdien šeimoje nėra normalu. pati taip nesielgiau nuo to momento, kai pradėjom rimtai draugaut, jis irgi taip nesielgė kokius 7 metus. todėl, kai nekalti vyro pasisėdėjimai su draugais peraugo į nuotykių medžioklę, jis rado priedangą - "darbas toks". manau, priedanga pasidarė reikalinga, kai išblėso jausmai (iki tol neslėpė, kada dirba, kada baliavoja). man vyras "visada šalia", bet ne iš meilės, nereikalingas. aš pati galiu ir materialiai savimi, ir vaikais pasirūpinti. bėda, kad vaikams reikia ne tik pinigų. gaila, kad tokia graži pradžia baigėsi taip banaliai. kita vertus, net 7 metus viskas buvo puiku, todėl savo santuokos klaida vadinti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 13, 14:22)
man vyras "visada šalia", bet ne iš meilės, nereikalingas.

Tai kodėl dabar jūs vis dar gyvenate su vyru? Prieš tai pati pripažinote, kad jis pasirinko jam geriausią variantą. Apskaičiavimas. Sakote, kad be meilės nereikalingas. Jau konfliktas.
Jei dėl vaikų - ar anksčiau jis buvo blogas tėvas? Ar darbar jis geresnis tėvas? Jei visais atvejais ne - ar vaikams nuo to kas nors pasikeitė?

Ar atsižvelgiant į viską, aukščiau paminėta nėra taip, kad jūs nepasiekėte to, ko norite, vaikams niekas nepasikeitė, bet jūs tik privertėte savo vyrą elgtis ne taip, kaip jam norisi? Taigi vienas nukentėjo, nelaimėjo niekas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 14:25)
Tai kodėl dabar jūs vis dar gyvenate su vyru? Prieš tai pati pripažinote, kad jis pasirinko jam geriausią variantą. Apskaičiavimas. Sakote, kad be meilės nereikalingas. Jau konfliktas.
Jei dėl vaikų - ar anksčiau jis buvo blogas tėvas? Ar darbar jis geresnis tėvas? Jei visais atvejais ne - ar vaikams nuo to kas nors pasikeitė?

Ar atsižvelgiant į viską, aukščiau paminėta nėra taip, kad jūs nepasiekėte to, ko norite, vaikams niekas nepasikeitė, bet jūs tik privertėte savo vyrą elgtis ne taip, kaip jam norisi? Taigi vienas nukentėjo, nelaimėjo niekas...

gal ir nukentėjo vargšas, bet jei nori gyventi šeimoje, tegul taikstosi su tokiais "nepatogumais", kurie vadinami žmonos poreikiais. negalima turėti viską, kai pats mažai duodi (o paskutiniu metu iš jo gaudavau tik krūvas priekaištų dėl ribojamos laisvės, nesupratimo, išsigalvojimo ir t.t.). pasiskirstėm vakarus, kas kada vaikus iš daržų-mokyklų paima, minimaliai namus apkuopia, galų gale turiu laiko sau (kursams, pomėgiams, sportui), anksčiau kas vakarą turėjau krūvą pareigų, dabar kas antrą vakarą, atrodau geriau, jaučiuosi geriau, todėl ir mano vaikam geriau. anksčiau raminamieji buvo mano draugai, pervargus buvau žiauriai, bet ... viskas bus gerai. vieno sutuoktinio laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito. negali išnaudoti žmogaus vien tik savo poreikiams tenkinti.
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 13, 14:36)
gal ir nukentėjo vargšas, bet jei nori gyventi šeimoje, tegul taikstosi su tokiais "nepatogumais", kurie vadinami žmonos poreikiais.

Tas yra suprantama. Bet sakėte, kad "vyras šalia" jums nereikalingas, jei nėra meilės. Kažkur jūs nesate atvira pati sau... Čia jokiu būdu ne kaltinimas ar kabinėjimasis...
Atsakyti
7-iu metu krize.... be kantrybes neapseis... o jeigu jos neturi nei vienas is sutuoktiniu.....
Papildyta:
beje.... as, aisku, prabalsavau, nors man tinkamo atsakymo ten nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 17:39)
Tas yra suprantama. Bet sakėte, kad "vyras šalia" jums nereikalingas, jei nėra meilės. Kažkur jūs nesate atvira pati sau... Čia jokiu būdu ne kaltinimas ar kabinėjimasis...

su manim gyvena dar du žmonės, kuriems jis reikalingas, net ir be meilės man. kiek pamenu iš savo vaikystės, nors tėvai ir nelabai sutarė, bet vis tiek labai bijojau, kad neišsiskirtų, nes man reikėjo jų abiejų. kažkaip negalvojau apie tai, myli jie vienas kitą ar ne. rekėjo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 07:44)
kažkaip negalvojau apie tai, myli jie vienas kitą ar ne. rekėjo ir tiek.

Nebespausiu jūsų, tikiuosi supratote tai, ką norėjau, jog suprastumėte. Dabar tik būtų neblogai karts nuo karto tai prisiminti ir dar kartą pergalvoti.
Ir dar... Sekantį kartą, kai jam reikės rinktis, tikimybė, jog jis išeis - didžiulė. Įvertinkit tai ateičiai.
Atsakyti