Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nuobodžiaujanti @ 2008 10 30, 21:12)
....NIEKADA nebebus kaip buvo.

Čia gal Alzhaimerio reikia, kad nuolat būtų tai, kaip jau buvo?
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2008 10 29, 16:04)
...Na, aš į susitikimą su ja atėjau su savo nuomone, bet kaip keista bebūtų, išėjau su jos....Ir tikėjau tuo iki to momento, kol neradau pas saviškį jos laiško.....
Tada, kai tik bandai spėti įmanomus neištikimybės požymius yra viena, kai turi faktus - visai kita...Visgi nesu naivi, kad sakyčiau, jog tik ji kalta...kalti abu....

sveikutė,
matau praėjai daug...
aš noriu su "ta" susitikti, bet ji labai nenori, gal bijo.. hihihi.gif bet man labai reikia pasikalbėti su ja. Kaip tu ją privertei ateiti į susitikimą?
Atsakyti
Atleidau antra karta ...
Sunku, be galo sunku, dabar galvoju ar vertejo man tai daryti? Kas karta budama kartu vis galvoju, kad taip kaip dabar liecia mane, glamoneja, visa tai dare ir jai...
Pati save sugrauziu savo tokiom mintim, gal geriau vistik atkenteti isiskirima ir pamirsti, nei visada gyventi su jo nuodeme.
As dar pabusiu naivi, tikiuosi kad mane uzplus atminties netekimo banga, ir kai ka pamirsiu ko nenoriu prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(+kris+ @ 2008 11 03, 13:14)
Atleidau antra karta ...
Sunku, be galo sunku, dabar galvoju ar vertejo man tai daryti? Kas karta budama kartu vis galvoju, kad taip kaip dabar liecia mane, glamoneja, visa tai dare ir jai...
Pati save sugrauziu savo tokiom mintim, gal geriau vistik atkenteti isiskirima ir pamirsti, nei visada gyventi su jo nuodeme.
As dar pabusiu naivi, tikiuosi kad mane uzplus atminties netekimo banga, ir kai ka pamirsiu ko nenoriu prisiminti.

o jam buvai pirmoji,kad kankina tave tokios mintys?Aš tai net niekada negalvoju kaip, kurią ir kokia poza pamylėjo iki manes ir jaigu suzinočiau,kad vietoj manes kažką pamylėjo tai man ne pamylėjimo būdai rūpėtų,o pats faktas.Jai ir tą atleisčiau,tai nebesukčiau galvos dėl tokių smulkmenų.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 11 04, 01:24)
o jam buvai pirmoji,kad kankina tave tokios mintys?Aš tai net niekada negalvoju kaip, kurią ir kokia poza pamylėjo iki manes ir jaigu suzinočiau,kad vietoj manes kažką pamylėjo tai man ne pamylėjimo būdai rūpėtų,o pats faktas.Jai ir tą atleisčiau,tai nebesukčiau galvos dėl tokių smulkmenų.

aisku, ne, nepirmoji. Gal ir teisi esate, jei nerupi kas buvo pries mane ir kaip, kas, kur... tai kodel turetu rupeti dabar. Bet va, vistiek ta grauzatis, tas melas. Kaip sakant nebera ligaus siulo santuokoj, yra du mazgai.
Atsakyti
Atleidau viena karta ir savo MB ir savo draugei,o kodel tureciau draugei neatleisti,jei jau atleidau savo MB?Jie kalti abu vienodai,na gal ir as is dalies,nes per daznai savo drauge isileisdavau i miegamaji.Zinoma tokios draugyste nera,bet gatveje susitikusios pasisveikinam ir i atlapus viena kitai nepuolam ax.gif
Atsakyti
As ir ka tik atleidau antra karta doh.gif ,nors sirdy labai skaudu verysad.gif
Atsakyti
Dar neteko susidurti, bet manau atleisciau tik 1 karta. ir daugiau niekada nepasitikeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 11 07, 19:17)
Dar neteko susidurti, bet manau atleisciau tik 1 karta. ir daugiau niekada nepasitikeciau  schmoll.gif

Labiausia tas ir užkliūva skaitant: "nesusidūriau, bet manau"-tik kodėltais tai dažnai būna visai kitaip nei manyta, kai susiduria ma su faktu unsure.gif ...gal todėl stengiuosi sau nelaužyti galvos, o kas būtų jei būtų smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Tyna4 @ 2008 11 07, 19:53)
As ir ka tik atleidau antra karta doh.gif ,nors sirdy labai skaudu verysad.gif

Laikykis gi tu supermamytė! imk balioną 4u.gif kodėl moterys atleidžia vėl ir vėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 11 07, 20:17)
Dar neteko susidurti, bet manau atleisciau tik 1 karta. ir daugiau niekada nepasitikeciau  schmoll.gif

Aš irgi taip m a n i a u ,bet deja..atleidau du kartus.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 07, 20:49)
Laikykis gi tu supermamytė! imk balioną  4u.gif  kodėl moterys atleidžia vėl ir vėl? g.gif

Aciukas wub.gif
Kodel g.gif ?Nei pati is tikro nezinau schmoll.gif ,gerai sutariam, turim tris puikias dukrytes wub.gif
Oi kaip as nekenciu tokiu 'tipo'draugiu,kurios sako;niekada neatsigulciau su drauges vyru gun_bandana.gif bash.gif bicycle.gif aggressive.gif
Atsakyti