Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as cia skiriu tai ne jums,tiesiog daug minciu sia tema turiu...kodel pavizdziui moteris suzinojusi kad vyras ja isdave, smerkia ji ne tik uz jo poelgi bet ir uz tai kad jis nebuvo atviras,neprisipazino pats..taciau kai pasitaiko jog prisipazysta pats nejau tai lengvinanti aplinkybe?kaip manote?

beja tema kurdama ir rasydama, kad nesvarbu ar pabuciavo kita, ar permiegojo su kita turejau omenyje ne tai, kad sitos isdavystes lygios viena kitai.norejau pasakyti kad aplamai kiek kartu isdave fiziskai,o fiziska isdavyste buciniai arba sexas
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2008 10 29, 18:03)
Pirma karta neatleidzia tik kvaile, o antra karta atleidzia tik visiska idiote.

bigsmile.gif pirmą kartą girdžiu šį posakį ...

QUOTE(keira24 @ 2008 10 29, 18:11)
4u.gif viskas gerai galite komentuoti kiek širdis geidžia mirksiukas.gif Aš tikrai nesierzinu dėl jūsų komentarų  bigsmile.gif . O dėl žinojimo per daug laiko praėjo, kad būtų verta galvoti ir save skaudint prisiminimais 4u.gif

4u.gif tai ir teisingai drinks_cheers.gif , savęs skaudinti neverta schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Ervina,2008 10 29, 19:03]

Sestencijomis,ar cituojant kazkieno uzrasytas mintis,mes bandome nuo saves "nusimest"dali atsakomybes,ir vis dar gyvenam su posakiu"juk taip sake(rase,gyveno,,,)tas,sitas,ar anas...Taip vadovaudamiesi statistikom,mes nuo sprendimo metames i kazkieno sukurtus stereotipus.Va berods Kamiu rase,kad niekas nera vienisas!Mus visur lydi ir slegia ateities ir praeities nasta!Kai tuo tarpu Balzakas rase,kad viskas laikui ateina tik tam,kuris moka laukti!Tad galima postringaut iki beprotybes,ar neistikimybe atleistina ar ne,bet manau,kad tai turetu kiekvienas sau atsakyt"AR AS SUGEBESIU SU TUO BUT LAIMINGAS!"Jei ne,tai kuriems galams tada yra gyv.prasme?salia neistikimas vyras?zmonos statusas?matereali gerove?Nesuprantu,ir mazumele pikta,kada pats zmogus save skaudina-NE KITAS,tik pats...O visus skaudulius nuraso ant aplinkos.Nori but su zmogum net ir po isadavystes ?Valio!Bet susitaikyk su jo klaidom,nes tik Tu(iskaudintasis)lieki "teisejo"rolej,tad ir priimk toki sprendima,kuris TAVE tenkins

Issirekiau cool.gif !
Atsakyti
[quote=jawa13,2008 10 29, 19:59]
[quote=Ervina,2008 10 29, 19:03]
Issirekiau cool.gif !
[/quote]
laugh.gif nesigirdėjo rėkimo...kaip tik labai ramiai viskas skaitosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 30, 11:45)
laugh.gif nesigirdėjo rėkimo...kaip tik labai ramiai viskas skaitosi  smile.gif

Nelinkus as primetinet savo nuomones zmonems kurie "bijo gyventi"sedi savo "stalciuj"ir verkia,o verkia ne del to,kad neturi isejimo,o todel,kad nevertina savo gyvenimo!pakomentuot ar pasakyt savo nuomone po vieno kito posto taip,bet kartais sujudina(ne jautria mano siela biggrin.gif ),o jautrius nervus,tada rasydama bunu pikta,ir jauciuos tarsi rekdama,bet tuo pat metu jauciuos Don Kichotu,nes kas nenori gyvent,tai ir mano "rekimai"nenupasakos zmogui,kad vis tik gera gyvent smile.gif
Bet va gara nuleidziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2008 10 29, 19:48)
kodel pavizdziui moteris suzinojusi kad vyras ja isdave, smerkia ji ne tik uz jo poelgi bet ir uz tai kad jis nebuvo atviras,neprisipazino pats..taciau kai pasitaiko jog prisipazysta pats nejau tai lengvinanti aplinkybe?kaip manote?

Asmeniškai aš norėčiau, kad vyras būtų pakankamai protingas, kad apie vienkartinius jo nuotykius niekas nesužinotų ir pakankamai sąžiningas, kad sutikęs naują meilę, man pats prisipažintų smile.gif Daugiau man nieko nereikia iš šitos srities.
Man nepatinka situacijos, kuomet žino visi, išskyrus tą, kurio(s) gyvenimą tai gali paveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 30, 13:05)
Asmeniškai aš norėčiau, kad vyras būtų pakankamai protingas, kad apie vienkartinius jo nuotykius niekas nesužinotų ir pakankamai sąžiningas, kad sutikęs naują meilę, man pats prisipažintų smile.gif Daugiau man nieko nereikia iš šitos srities.
Man nepatinka situacijos, kuomet žino visi, išskyrus tą, kurio(s) gyvenimą tai gali paveikti smile.gif

drinks_cheers.gif aiškiai tiesiai šviesiai...ir akcentai sudėti ten kur reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2008 10 29, 19:03)

Aš idiotė tada... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 10 30, 16:16)
Aš idiotė tada... rolleyes.gif

Ne idiote tu schmoll.gif Vieno kvailo posakio negalima taikyti visoms situacijoms smile.gif Gyvenimas - toli grazu ne vien tik juoda ir balta...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 30, 14:05)

drinks_cheers.gif lyg aš būčiau parašius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 10 30, 17:17)
Ne idiote tu  schmoll.gif  Vieno kvailo posakio negalima taikyti visoms situacijoms  smile.gif  Gyvenimas - toli grazu ne vien tik juoda ir balta...

Jeigu gyventume pagal kažkieno sukurtas taisykles,tai toks saldus gyvenimas būtų wub.gif Deja...
Atsakyti
Kad ir ką besakytumėm, viena aišku: neištikimybę padėtų pamiršti nebent "alzchaimeris" biggrin.gif .
Ir "po to", nepriklausomai nuo to kiek kartų atleidai ar ne, NIEKADA nebebus kaip buvo.
Eis laikas ir kiekvienu atveju individualiai klostisis situacija. Išeitį renkasi kiekviena pagal save. Gyvenimas tęsis. Kartais pažiūrėjus matosi, kad jausmų srityje tose šeimose visiška tuštuma, viskas numirę. Bet gyvena žmonės, kur dėsis.....
Atsakyti