Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 27, 15:54)
aš vat galiu tvirtint, kad ištikimybė-tai progų nebuvimas.  tongue.gif

Nesutinku, kad jei jau istikimas, tai vadinasi neturejo progos schmoll.gif Tu progu siais laikais kiekviename zingsnyje. Ir darbo vakareliai, kur kokia vargse nesugebanti susirasti diedo lipa ant kitos vyro, ir komandiruotes, kur sefas man po vakarienes siulo "pratesti vakara", galu gale bet kokia atskira sutuoktiniu veikla, kur tik dalyvauja kitos lyties asmenys, tai yra progos. Bet nereiskia, kad dulkiniesi i kaire ir i desine. Kam tada tuoktis, kam tie isipareigojimai, meiles - seiles?
Neseniai per viena vakariene teko bendrauti su marokieciu, klausytis jo pasakojimo apie islamo religija, vyro-moters, meiles, istikimybes santykius. Esme yra vengti PROGU. Kodel jei moteris yra viena namuose, svetimas vyras uzeiti negali? Kad isvengti PROGOS. Kodel moteris viena negali eiti vakarieniauti su vyrais bendradarbiais? Kad isvengti PROGOS. Kodel vedes vyras negali eiti "kavutes" su kita moterimi? Kad isvengtu PROGOS. Pas juos viskas yra pagrista tuom, kad isvengti keliu, kurie vestu prie tos PROGOS.
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 12 27, 23:48)
Nesutinku, kad jei jau istikimas, tai vadinasi neturejo progos  schmoll.gif  Tu progu siais laikais kiekviename zingsnyje. Ir darbo vakareliai, kur kokia vargse nesugebanti susirasti diedo lipa ant kitos vyro, ir komandiruotes, kur sefas man po vakarienes siulo "pratesti vakara", galu gale bet kokia atskira sutuoktiniu veikla, kur tik dalyvauja kitos lyties asmenys, tai yra progos. Bet nereiskia, kad dulkiniesi i kaire ir i desine. Kam tada tuoktis, kam tie isipareigojimai, meiles - seiles?
Neseniai per viena vakariene teko bendrauti su marokieciu, klausytis jo pasakojimo apie islamo religija, vyro-moters, meiles, istikimybes santykius. Esme yra vengti PROGU. Kodel jei moteris yra viena namuose, svetimas vyras uzeiti negali? Kad isvengti PROGOS. Kodel moteris viena negali eiti vakarieniauti su vyrais bendradarbiais? Kad isvengti PROGOS. Kodel vedes vyras negali eiti "kavutes" su kita moterimi? Kad isvengtu PROGOS. Pas juos viskas yra pagrista tuom, kad isvengti keliu, kurie vestu prie tos PROGOS.

nu ir?
Atsakyti
ot tai musulmoniu istikimybe bigsmile.gif cia kas, siekiamybe tokia butu? biggrin.gif
nesuprimityvinkim tu progu.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 12 27, 23:38)

Daugiau nieko protingesnio nesugalvoji? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 28, 07:01)
ot tai musulmoniu istikimybe  bigsmile.gif cia kas, siekiamybe tokia butu?  biggrin.gif
nesuprimityvinkim tu progu.

As nesakau, kad vienaip yra gerai, o kitaip yra blogai. Tiesiog pateikiau kaip pavyzdi ir viskas, nes pradejai kalbeti apie progas. Todel kad nesutinku, kad istikimybe - progu nebuvimas. Progu yra ant kiekvieno kampo.

O jei atsakant i tema, tai neatleidau ne karto neistikimybes, nes su ja nesusiduriau. Jeigu teks susidurti, tada ir priimsiu mano galva tinkama sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 01, 21:54)
Tai ne, mes taip artimai nebendraujam, bet su juo linksma biggrin.gif

o vyras kur? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sun*kiss @ 2010 12 05, 08:53)
Pirma karta suzinojau kad na lieva nuejo pries 5metus (na as taip galvoju kad buvo nuejes, nes zinuciu aptikau), dar vede nebuvom, tada apsizenijom. Ir kai laukiausi tiek pirmo leliuko, tiek antro, tai jauciu kad buvo pas ji tu nuklydimu. Paskutiniu metu, atrodo jau ir lovos santykiai pagerejo, nebemaitinu, naktim issimiegu. Ir jis kazkoks mielesnis pasidare. Viena diena jo tel uzmatau tel nr nezinomus. Pragooglinu, o ten (tie abu numeriai) - sex paslaugos uz pinigus. Normaliai! Nebuvo sokas, nes is mano fruktelio galejau tiketis. Tyli kiaule - gilia sakni knisa ( ta prasme kad savaitgaliais namie, vakarais namie. Nu bet ir speja greituolis vikruolis). Man baisiausia ne pats faktas kad nuejo, bet kad pinigu man tai neduoda, tiksliau vaiku islaikymui. O vat sitoms mergaitems negaila! Seimai jis skrudzas paskutinis! Be sito, visos plintancios ligos. Ka as zinau, uznes man kokia nesamone! Be to, ana diena kai jis norejo reikaliuko, pasakiau - 400lt. Uzteks mane durne laikyti! Jei joms negaila duot, tai kuo as prastesne  cool.gif  O man kai reikes ir noro bus, susirasiu koki gera.., ir vaiksciosiu issisiepus smile.gif Maniskis gales ir toliau prostitutems pinigus leis, nes is manes net ir uz tuos 400lt negaus  biggrin.gif  Tokius vat reikia mokyti, o ne mums vaikscioti nosi nukabinus, ir mastyti: kodel nuejo, kodel pinigus isleido.

Gyvenam viena karta, todel mokykimes is vyru megautis gyvenimo teikiamais malonumais  wub.gif

Siaip realiai pati zinau, kad tokios seimos pagrindas menkiausiam vejeliui pustelejus sugrius... Bet kol kas kol teks pagyventi sitaip...  g.gif

ižnybk man ir pasakyk, kad nesapnuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 27, 15:47)
Bet tai vienpusiska ir nusizeminusi meile tokiam zmogui, kuris taves vienareiksmiskai nemyli. Pats neistikimybes faktas irodo, kad jokia meile net nekvepia is jo puses.

neteisybė, kad nemyli, tiesiog gali užpulti trumpalaikis susižavėjimas, nučiuožti protas ir atrodys, kad tai meilė, nors išsiblaivius viskas kitoje šviesoje matysis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 27, 15:54)
meilė...nusižeminusi?...
neištikimybės faktas niekaip nerodo meilės nebuvimo. aš vat galiu tvirtint, kad ištikimybė-tai progų nebuvimas.  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 27, 16:09)
Abu teiginiai nelogiški "neištikimybės faktas niekaip nerodo meilės nebuvimo. aš vat galiu tvirtint, kad ištikimybė-tai progų nebuvimas."
Gordonas viską puikiausiai paaiškino, sutinku su juo  smile.gif

Nieko tas gordonas neišmano, kategoriškai teigti gali tik ribotas ir tikros meilės nepažinęs žmogus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gordon @ 2010 12 27, 16:16)
Labai gerai matau, i koki pavidala didziajai daliai Lietuvos poru meile pakeicia forma. Nekokie pavidalai... Ir neistikimybe nera ko stebetis, juk ne paslaptis kad daugelis poru po daugybes metu gyvena kaip kirvis su akmeniu. Yra ir puikiai sugyvenanciu, bet pas juos ir neistikimybei nera rimtu priezasciu.

ha-ha-ha lotuliukas.gif kur tau kas pademonstruoja didžiąją dalį Lietuvos porų biggrin.gif Ir žinok man tai tikrai buvo paslaptis, kad daugelis porų po daugybės metų gyvena kaip kirvis su akmeniu. Tu suvok, kad neištikimybei daug priežasčių nereikia - suplasnoja drugeliai ir ... Bet nuo to vieno durno karto meilė tarp partnerių niekur nedingsta, tai kodėl reikėtų ją paneigti? Aišku, jeigu tai kartojasi, tada jau kita kalba schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gordon @ 2010 12 27, 16:52)
O cia jau laaaaaaaabai plati tema, i kuria net psichologai neturi vieno konkretaus atsakymo. Gal meile apskritai yra laikinas dalykas, trunkanti kaip liaudyje sakoma, tris metus, gal jaunatviskas naivumas isgaruoja susidurus su kasdienybe, gal zmoniu prigimtis nesuredyta buti monogamiskiems, gal zmones poroje nesikalba ir nesidomi vienas kitu... Simtai gali buti priezasciu ir hipoteziu, ir ne viena iki galo neirodyta.

Va čia tai brandus pasakymas, neturiu komentarų, blyn ir Delfis čia man nepadės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Angel*ina @ 2010 12 27, 22:48)
Nesutinku, kad jei jau istikimas, tai vadinasi neturejo progos  schmoll.gif  Tu progu siais laikais kiekviename zingsnyje. Ir darbo vakareliai, kur kokia vargse nesugebanti susirasti diedo lipa ant kitos vyro, ir komandiruotes, kur sefas man po vakarienes siulo "pratesti vakara", galu gale bet kokia atskira sutuoktiniu veikla, kur tik dalyvauja kitos lyties asmenys, tai yra progos. Bet nereiskia, kad dulkiniesi i kaire ir i desine. Kam tada tuoktis, kam tie isipareigojimai, meiles - seiles?

Tai viena iš sąlygų. Beje, tie darbo vakarėliai labai daug progu realizuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 27, 22:18)
Kodel sitiek "gal...", jeigu turi aiskia nuomone i viska?
Tu, zinoma, busi istikimas amzinai zmonai?

Kaip matai, toli grazu ne i viska as turiu aiskia nuomone, juk visko zinoti neimanoma, o kodel zmoniu santykiuose, daugelyje poru meile ir jausmai dingsta - cia klausimas, i kuri norint atsakyti, turbut reiketu prirasyti simtus puslapiu. Dar vienas dalykas - apie tai kalbeti man kol kas dar neleidzia mano patirtis, nes nesu pragyvenes kartu 20 metu.

Ar busiu istikimas - nezinau, nes niekas nezino, kaip santykiai gali pasisukti veliau. Dabar atrodo, kad istikimas galeciau buti visa gyvenima wub.gif (manau, santykiu pradzioje taip galvoja dauguma poru). Bet gyvenimo praktika rodo, kad meile nebuna amzina, deja... Aisku, visi nori buti is tu laiminguju, kurie visa gyvenima burkuos, bet pasiseka tik vienetams.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 30, 00:46)
Kaip matai, toli grazu ne i viska as turiu aiskia nuomone, juk visko zinoti neimanoma, o kodel zmoniu santykiuose, daugelyje poru meile ir jausmai dingsta - cia klausimas, i kuri norint atsakyti, turbut reiketu prirasyti simtus puslapiu. Dar vienas dalykas - apie tai kalbeti man kol kas dar neleidzia mano patirtis, nes nesu pragyvenes kartu 20 metu.

Ar busiu istikimas - nezinau, nes niekas nezino, kaip santykiai gali pasisukti veliau. Dabar atrodo, kad istikimas galeciau buti visa gyvenima wub.gif (manau, santykiu pradzioje taip galvoja dauguma poru). Bet gyvenimo praktika rodo, kad meile nebuna amzina, deja... Aisku, visi nori buti is tu laiminguju, kurie visa gyvenima burkuos, bet pasiseka tik vienetams.

galima burkuoti visą gyvenimą ir eit kairėn, kada nors suprasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 30, 09:26)
galima burkuoti visą gyvenimą ir eit kairėn, kada nors suprasi  biggrin.gif

niekada nesupras - gamta prie jo daug nevargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 29, 22:46)

Tai kodel tada smerki tuos, kurie paslysta? suklysta?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 30, 09:26)
galima burkuoti visą gyvenimą ir eit kairėn, kada nors suprasi  biggrin.gif

Tai aisku kad galima apsimestinai burkuoti.
Papildyta:
QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 30, 19:28)
Tai kodel tada smerki tuos, kurie paslysta? suklysta?

Todel, kad problemas, iskilusias poroje, reikia spresti, kalbetis. Neistikimybe - tai tik krastutine priemone, kai jau susikalbeti neimanoma ir visos meiles palaidotos (tokiu atveju, nelabai iseina jos ir smerkti, nes partnerio kaltes tame nemazai).
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 30, 20:12)
Todel, kad problemas, iskilusias poroje, reikia spresti, kalbetis. Neistikimybe - tai tik krastutine priemone, kai jau susikalbeti neimanoma ir visos meiles palaidotos (tokiu atveju, nelabai iseina jos ir smerkti, nes partnerio kaltes tame nemazai).

Klysti del sio teiginio. Fizine neistikimybe neirodo, kad meile baigesi su visam.
Atsakyti