Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 12 01, 21:52)
thumbup.gif vo.. kita kalba.. skanios vakarienes ir deserto gero  biggrin.gif

Tai ne, mes taip artimai nebendraujam, bet su juo linksma biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eslanda: 01 gruodžio 2010 - 21:58
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 01, 21:54)
Tai ne, mes taip artimai nebendraujam, bet su juo linksma biggrin.gif

linksmi zmones traukia kitus biggrin.gif artimai jie nebendrauja.. nu pavalgyti kartu koks ten artimumas?? toks pat kaip su kolegom begi pietaut biggrin.gif nebent mintys kitokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Neteisingai sudaryta apklausa, nera varianto: netaleidau. ar tieisog manoma, kad negalima neatleisti ?
Atsakyti
QUOTE(Kosmonautė @ 2010 12 02, 10:25)
Neteisingai sudaryta apklausa, nera varianto: netaleidau. ar tieisog manoma, kad negalima neatleisti ?

manau kad teisingai smile.gif klausiama gi tų kurios atleido
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 10 29, 11:38)
O tu versk į kitą pusę. Ką reiškia moteriai pasitikėjimas? Jei bus karas, maras, badas, jis bus su jumis ar bėgs gelbėti kitą kažką? Kiekviena diena yra tylus vyro nuėjimas į šoną. Tarp žmonių gyvename ir jis kasdien mato moteris, kurias norėtų ir net galėtų...hmhmh... Čia tik moterys galvoja kaip tam multike "nieko nežinau! Mačiau tik tai jįįįį!!!.." Šitei parazitai tikrai mato viską hihihi.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 01, 22:40)
Abidna ne abidna, ką padarysi doh.gif

Ir vis dar atleidziate jam g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 12 01, 22:44)
nu vot durna babce  lotuliukas.gif ka darysi ka darysi.... GYvenk ir zvenk,va ka daryti gali kiekviena diena... mokinkites is vyru imti is gyvenimo viska kas malonu  lotuliukas.gif

Maniskis visada gryzdavo namo laiku, savaitgaliais su manim ir dviem vaikuciais, na bet kabliu kabliuku bile kiek, ir prigautas kelis kartus buvo. Uztat dabar pradedu mokintis is vyro bigsmile.gif
Atsakyti
manasis prisižadėjo kad daugiau taip nebus, atleidau.Tai buvo daugiau kaip prieš 10 metų.Bet jis man tapo kaip miręs... kartais jis papriekaištauja, kad jaučiasi nereikalingas, per mažai jam skiriu dėmesio. Taip ir yra, stengiuosi palaikyti tik ramybę santykiuose, šiaip jaučiuosi geriau viena nei su juo.Vis tik negaliu tos juodos praeities ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(Cenet @ 2010 12 05, 00:31)
manasis prisižadėjo kad daugiau taip nebus, atleidau.Tai buvo daugiau kaip prieš 10 metų.Bet jis man tapo kaip miręs... kartais jis papriekaištauja, kad jaučiasi nereikalingas, per mažai jam skiriu dėmesio. Taip ir yra, stengiuosi  palaikyti tik ramybę santykiuose, šiaip jaučiuosi geriau viena nei su juo.Vis tik negaliu tos juodos praeities ištrinti.

Pirma karta suzinojau kad na lieva nuejo pries 5metus (na as taip galvoju kad buvo nuejes, nes zinuciu aptikau), dar vede nebuvom, tada apsizenijom. Ir kai laukiausi tiek pirmo leliuko, tiek antro, tai jauciu kad buvo pas ji tu nuklydimu. Paskutiniu metu, atrodo jau ir lovos santykiai pagerejo, nebemaitinu, naktim issimiegu. Ir jis kazkoks mielesnis pasidare. Viena diena jo tel uzmatau tel nr nezinomus. Pragooglinu, o ten (tie abu numeriai) - sex paslaugos uz pinigus. Normaliai! Nebuvo sokas, nes is mano fruktelio galejau tiketis. Tyli kiaule - gilia sakni knisa ( ta prasme kad savaitgaliais namie, vakarais namie. Nu bet ir speja greituolis vikruolis). Man baisiausia ne pats faktas kad nuejo, bet kad pinigu man tai neduoda, tiksliau vaiku islaikymui. O vat sitoms mergaitems negaila! Seimai jis skrudzas paskutinis! Be sito, visos plintancios ligos. Ka as zinau, uznes man kokia nesamone! Be to, ana diena kai jis norejo reikaliuko, pasakiau - 400lt. Uzteks mane durne laikyti! Jei joms negaila duot, tai kuo as prastesne cool.gif O man kai reikes ir noro bus, susirasiu koki gera.., ir vaiksciosiu issisiepus smile.gif Maniskis gales ir toliau prostitutems pinigus leis, nes is manes net ir uz tuos 400lt negaus biggrin.gif Tokius vat reikia mokyti, o ne mums vaikscioti nosi nukabinus, ir mastyti: kodel nuejo, kodel pinigus isleido.

Gyvenam viena karta, todel mokykimes is vyru megautis gyvenimo teikiamais malonumais wub.gif

Siaip realiai pati zinau, kad tokios seimos pagrindas menkiausiam vejeliui pustelejus sugrius... Bet kol kas kol teks pagyventi sitaip... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun*kiss: 05 gruodžio 2010 - 09:01
Nu tik moterys gali gyventi tokiom ekstremaliom salygom ir sypsotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 12 05, 10:52)
Nu tik moterys gali gyventi tokiom ekstremaliom salygom ir sypsotis  lotuliukas.gif

Nejuokinga..... cool.gif Bet gyvent reikia, kartais net su dirbtina sypsena biggrin.gif tongue.gif O ka daryt? Skirtis? Viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun*kiss: 05 gruodžio 2010 - 10:09
QUOTE(sun*kiss @ 2010 12 05, 10:07)
Nejuokinga.....  cool.gif  Bet gyvent reikia, kartais net su dirbtina sypsena  biggrin.gif

gyvent reikia tas tiesa,niekur gyvas nelysi.. bet reikia Gyventi, o ne egzistuoti ir laukti manos is dangaus mirksiukas.gif
Atsakyti