Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Atleisti gal ir galima, pamirsti? - niekada... visa laika vis kasnors primena ta nemalonu fakta... kazkokia net smulki detale... visa laika galvoji "o gal jis jos ilgisi"...
Niekada nesakykit "atleisciau" / "neatleisciau" to niekad nepatyre... as visad maniau kad neatleisciau, o taip jau viskas susikloste, kad gyvenam toliau... trys vaikai argumentas labai rimtas... Stengiuosi perauklet save kad daugiau apie tai negalvot arba galvot kuo maziau... stiprinu save, o kai sustipresiu - kas zino kaip bus...
Mane liudina pats faktas kad yra tiek neistikimu vyru... niekad as ju tiek nepastebedavau, dabar su kuo bepakalbu - didzioji dauguma seimu pro tai praeje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karole31 @ 2009 06 12, 16:46)
viena karta atleidus smileysex.gif ,kas gali garantuoti,kad nebus antro,trecio......... nono.gif

Butent drinks_cheers.gif Taiklus pastebejimas! Pirmas kartas sudetingiausia nueiti i kaire,o veliau jau kaip sviestu patepta....Kaip mano mama sakydavo sudave vyras viena kart suduos ir antra ir trecia,nuejo i kaire toliau irgi sekmingai eis.......................Nezinau atleisciau - neatllisciau, bet nebegaleciau kartu gyventi,kirminukas isvidaus mane uzgriaustu,bet 100 % zinau nebepasitikeciau..........O kaip gyventi nebepasitikint zmogumi g.gif
Juk sakoma jei jau atleidai,tai taip, kad net sunkiausioje situacijoje nebeprikisi to fakto, o jei zinai , kad vistiek issiziosi kada,tai geriau neatleisk..........
Skaudi tema verysad.gif
Atsakyti
Atleidau, nes apie viska suzinojau po 5m, tai kazkaip neskaudejo, nes jis man ir atleido uz tapati. Ir pasitikejimas man juo visai nedingo, na gal tai priklauso nuo situacijos. Nes tas jo kartas buvo tik vienas smileysex.gif ir jis jos daugiau nemate.
Atsakyti
manasis kiek bemeluotu,anksciau ar veliau netycia vis prigaunu
biggrin.gif kol gyvenam kartu,jis man tik meluoja pastoviai,bet sexo su kitom nebuvo,as tuo tikiu
smile.gif
Atsakyti
atleidziu jau turbut trecia karta... ir vien todel, kad ji beprotiskai myliu, bet dabar pati suprantu, kad jis tiesiog toks zmogus, kuriam zodis ISTIKYMYBE neegzistuoja. dazniausiai tie pasimatymai ir buciniai "nieko nereiskia", tik man nuo tokiu jo zodziu ne kiek ne geriau...suvokiu, kad anksciau ar veliau ji paliksiu - cia tik laiko klausimas (dziaugiuosi, kad nei gyvenam kartu, nei vaiku jokiu nera)... jauciu, kad kuo toliau tuo sunkiau... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as istikyme atleidau daug kartu, mano vyrelis visa gyvenima draugiu turejo, kovojau su jomis, ir musius laimedavau nesunkiai, nes mylejau vyra, zinojau kad reikia issaugoti seima del dukters. Mes gyvenom santuokoj beveik 10 metu, po tokiu nuotykiu vyras jausdavo kalte, neprikaisiojau, stengiausi uzmirsti ir tikejausi kad tai nepasikartos, santykiai budavo geri, iki tol kol vel kas nors neatsirasdavo. Galiausiai atsirado ta kuri mano vyra paviliojo su visam, o as likau kaip ta sene prie suskilusios geldos
Atsakyti
Cia ka tema apie vyro testinius pasivaiksciojimus? Ir kvailuciu tolerancija bei akla meile? Vaje..........

Gyvenimas ne aukojimas, juolab vyrui. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 01, 14:14)
Cia ka tema apie vyro testinius pasivaiksciojimus? Ir kvailuciu tolerancija bei akla meile? Vaje..........

Gyvenimas ne aukojimas, juolab vyrui. cool.gif

Kaip spėju, kažkas panašaus blink.gif Matyt, kai kurios moteriškės vadovaujasi principu, jog neduok dieve likti vienai. Nesvarbu, kad i šoną vyrelis suka ir pan., bet kaip gi čia be vyro liksi.Ka paskui giminės ir kaimynai pasakys lotuliukas.gif
O kas link pasakymo, jog visi vyrai neištikimi, tai lygiai taip pat galima teisinti ir vyro pijokavima(gi visi vyrai geria) ar galu gale ir rankos kėlimą prieš žmoną(muša, vadinasi myli) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2009 06 10, 01:41)
Na mano atveju nebuvo daeita iki lovos, bet bandyta net 3 kartus... Nezinau, kazkaip skaudu.. Atrodo pamirsti, laimingai gyvenam toliau, bet kazkur pasamonej vistiek islenda.. Esu linkusi kaupti visas nuoskaudas, dedu rodos kiekviena karta i savo "maisa" po akmeneli ir nesu ji per gyvenima, nesiu kol istengsiu...privalau! nes turime vaika, jauciuosi uz ji atsakinga,noriu kad augtu laimingas.tevelis jaunas, gal suaugs ateis i prota...o gal as ateisiu i prota..ir isspirsiu ji pro duris...?

Atsiprašau, bet gal tau paminklą kaip Marytei Melnikaitei žadėjo pastatyt blink.gif ?O vaiko tėvelis gal nepilnametis, jog jam reikia suaugt lotuliukas.gif ?
Beje, kažin ar tavo vaikas bus laimingas, matydamas kaip kankinasi mama. Vaikai tai labai gerai jaučia.
Amžinatilsi teta mano(mamos pusseserė) savo vyro atėjimo į protą laukė 35 santuokinio gyvenimo metus. Rezultate-vyrelis išlėkė su nauja meile kurti naujo gyvenimo(gyvena su ja iki šiol), o teta liko prie suskilusios geldos.
Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 10 28, 16:54)
Atleidau, nes myliu. Be to, laikausi nuomones, kad visi mes nusipelnom antro sanso... Visi mes zmones, visi mes galim suklysti. Be to, visoje toje situacijoje izvelgiau ir maza dalele savo pacios kaltes, nors tai ir nepateisina jo veiksmu...Antro karto turbut neatleisciau...

pabandyk sugreišyt pati , ir pamatysi ar atleis vyras tau ax.gif
dažnai padiskutuojam šituo klausimu su vyru , nesuprantu kodėl moterys atleidžia o vyrai ne ? blink.gif
Atsakyti
mes vienas kito dar nei karto neišdavėme,vienas kitam ,,zpadlekų,,nedarome ir po svetimas lovas nesivoliojame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 07 02, 13:50)
pabandyk sugreišyt pati , ir pamatysi ar atleis vyras tau  ax.gif
dažnai padiskutuojam šituo klausimu su vyru , nesuprantu kodėl moterys atleidžia o vyrai ne ? blink.gif

VA aš irgi šito nesuprantu. blink.gif
Atsakyti