Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
vieną kartą atleidau,nes mano žiniomis daugiau nebuvo,jei dar bus atleisiu ir vėl jei norės gyvent šeimoje
Atsakyti
atleidau blyn ziopla buvau...bet mes dar net nesusituoke buvom...ir db negaliu to pamirst.bet va susituokem atsirado kudikelis ir viskas thumbup.gif neuzklupau ir ytarimu jokiu nera smile.gif viskas svaru bet tik po kol kas.ateitis viska parodis
Papildyta:
jis man irgi kelis kartus atleido.aisku as ne apie sex kalbu 4u.gif
Atsakyti
Dar nebuvo net itarimas kiles.
Atsakyti
QUOTE(demo versija @ 2009 05 16, 18:55)
vieną kartą atleidau,nes mano žiniomis daugiau nebuvo,jei dar bus atleisiu ir vėl jei norės gyvent šeimoje

nu siaubas doh.gif viena karta galima atleist,duoti sansa pasitaisyt, bet antras kartas tai jau kvailyste..kam save zemint blink.gif
Atsakyti
As atleidau 2 kartus, nes man taip tiesiog buvo paprasciau. Aisku pirma karta buvo sokas, nes isivaizdavau, kad kas jau kas bet mano vyras niekad niekur ne su kuo. Antras kartas jau nebenustebino. Tiesa, santykius pagadino. Bet nenorejau dar ir sveikata gadintis
Atsakyti
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 02, 21:13)
As atleidau 2 kartus, nes man taip tiesiog buvo paprasciau. Aisku pirma karta buvo sokas, nes isivaizdavau, kad kas jau kas bet mano vyras niekad niekur ne su kuo. Antras kartas jau nebenustebino. Tiesa, santykius pagadino. Bet nenorejau dar ir sveikata gadintis

Kuo atleidimas susijęs su Jūsų sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 02, 22:13)

na ir kokie dabar santykiai? ar buvo verta atleisti..? ir ka turejot omeny sakydama kad atleisti jums tiesiog buvo paprasciau g.gif
Atsakyti
as, tikriausiai, nesugebeciau atleisti... na nezn, niekada neteko patirt to savo kailiu, bet manau to pamirsti neimanoma, per koki seimynini konflikteli vistiek prikisciau blush2.gif per skaudus reikals, kad atleisciau smile.gif
Atsakyti
niekada nebuvau net itarinejus ax.gif tai ir apklausoje nebelsavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinuke @ 2009 06 02, 22:36)
Kuo atleidimas susijęs su Jūsų sveikata?

QUOTE(kumiko @ 2009 06 04, 17:19)
na ir kokie dabar santykiai? ar buvo verta  atleisti..? ir ka turejot omeny sakydama kad atleisti jums tiesiog buvo paprasciau g.gif

Nervintis = gadintis sveikata.
Bent man. Po bet kokio didesnio streso imunitetas silpsta. Tiesiogiai susije. Kadangi as aplink matau poru kurios nepaisant nukrypimo vieno ar kito moka normaliai bendraut, bandau imt pavyzdi. Nesigailiu ne kiek. Nemanau, kad tai pasidarys tendencija. Mano vyras tiesiog per daug jaunas ir naivus, nes pats pasipasakojo. Na aisku ir jam paciam buvo lengviau pasipasakot, negu patyliukais grauztis ir bijot kad netycia prasitars. Jei galeciau rinktis geriau buciau apie tai is vis nesuzinojus, bet neketinu visko draskyt dabar.
O ir siaip nesigailiu. Atleidimas nebuvo tiesiog pasakymas, kad man px, parodziau kad esu izeista ir nuvilta, leidau jam pasigrauzt ir pabijot, kad tai pabaiga. Dabar nera jokiu pozymiu, kad tai galetu kartotis.
Atsakyti
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 04, 20:38)
Nervintis = gadintis sveikata.
Bent man. Po bet kokio didesnio streso imunitetas silpsta. Tiesiogiai susije. Kadangi as aplink matau poru kurios nepaisant nukrypimo vieno ar kito moka normaliai bendraut, bandau imt pavyzdi. Nesigailiu ne kiek. Nemanau, kad tai pasidarys tendencija. Mano vyras tiesiog per daug jaunas ir naivus, nes pats pasipasakojo. Na aisku ir jam paciam buvo lengviau pasipasakot, negu patyliukais grauztis ir bijot kad netycia prasitars. Jei galeciau rinktis geriau buciau apie tai is vis nesuzinojus, bet neketinu visko draskyt dabar.
O ir siaip nesigailiu. Atleidimas nebuvo tiesiog pasakymas, kad man px, parodziau kad esu izeista ir nuvilta, leidau jam pasigrauzt ir pabijot, kad tai pabaiga. Dabar nera jokiu pozymiu, kad tai galetu kartotis.

idomus man jusu santykiai, man tai butu is vyro puses didziule nepagarba man , musu santykiam 2 kartus doh.gif
Atsakyti
Tai visai neparodo kokie musu santykiai kasdienybej, juk ta nepagarba galima ir kitokiais budais parodyt rolleyes.gif
Atsakyti