Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 15:53)
...kažkokia durna nuotaika, savaitgalis ant nosies... blush2.gif žodžiu- suvaikėjau  cool.gif

pas mane tai panika kokia nekokia..vyras grista is komandiruotes doh.gif simtas metu nebuves namie...tai nuo ryto nezinau ko griebtis lotuliukas.gif kaip kokio svecio laukiu lotuliukas.gif ...maisto jau kalnai,namai svarus,vaikas tvarkingas,gyvuliai savo vietose lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...zodziu laukiam "tetuko" triniti.gif
o as kaip i pirti noriu siandien.. unsure.gif
nelaiku cia grista tas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 15:56)
pas mane tai panika kokia nekokia..vyras grista is komandiruotes  doh.gif simtas metu nebuves namie...tai nuo ryto nezinau ko griebtis  lotuliukas.gif kaip kokio svecio laukiu  lotuliukas.gif ...maisto jau kalnai,namai svarus,vaikas tvarkingas,gyvuliai savo vietose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...zodziu laukiam "tetuko"  triniti.gif
o as kaip i pirti noriu siandien..  unsure.gif
nelaiku cia grista tas  dry.gif

bigsmile.gif jetus...nebepamenu to jausmo...kai laukdavau gryžtančio ax.gif ...bet atsimenu, kad elgdavausi taip kaip aprašei biggrin.gif ...namai, maistas, vaikai, gyvūnai.... biggrin.gif
o ką pirtis-gryš, pamaitini, parelaksini ir traukiat visi mirksiukas.gif ...ir bus laiku ir vietoj, nedarykim problemų ten, kur jų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 16:13)
bigsmile.gif jetus...nebepamenu to jausmo...kai laukdavau gryžtančio ax.gif

o as nebepamenu ka reiskia vyras kasdien biggrin.gif
bet man geriau variantas kai lauki ax.gif nemegstu trinties niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 16:16)
o as nebepamenu ka reiskia vyras kasdien  biggrin.gif
bet man geriau variantas kai lauki  ax.gif nemegstu trinties niekur  doh.gif

smile.gif aš ir laukiu...vakaro, kada susitiksim biggrin.gif ...kasdien tai nereiškia kad jau trintis, jis savo darbais- aš savo... ax.gif ir pasiilgti suspėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 16:17)
ir pasiilgti suspėji biggrin.gif

va cia svarbiausias aspektas visame tame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 16:19)
va cia svarbiausias aspektas visame tame  4u.gif

biggrin.gif tai ir sakau, net be komandiruočių pasiilgti suspėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 16:24)
biggrin.gif tai ir sakau, net be komandiruočių pasiilgti suspėju blush2.gif

liuks flirt.gif

as kol kas tik su komandiruotem biggrin.gif
kitaip negyvenom ax.gif biskiuka tik..bet man patiko komandiruotes jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 16:30)
liuks flirt.gif

as kol kas tik su komandiruotem  biggrin.gif
kitaip negyvenom  ax.gif biskiuka tik..bet man patiko komandiruotes jo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ax.gif mes beveik visą gyvenimą nugyvenom su komandiruotėmis, bet aš niekada to nepamėgau cool.gif ...todėl kol kas džiaugiuosi ramybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 17:30)
..bet man patiko komandiruotes jo

Kvailas smalsumas...bet taip įdomu būtų jo ragų koleciją pažiūrėt...tik grįžta ir va...vėl nauji kabo...bet jis tikriausiai nepastebi...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 21, 17:45)
Kvailas smalsumas...

kvailas ne smalsumas...o bukumas jusu lyginti visus pagal save mirksiukas.gif

bet jei tik norite i sveikata thumbup.gif
raguuuuuu kolekcija lotuliukas.gif
jumoristas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 21, 18:45)
...bet jis tikriausiai nepastebi...

Atsiprašau...ne taip išsireiškiau...jis matyt to neįvertina...nevertina....?
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 21, 18:46)
Atsiprašau...ne taip išsireiškiau...jis matyt to neįvertina...nevertina....?

Šita ir man kvailas smalsumas: o kaip jūs vertinat(įvertinat) jums įstatytus ragus g.gif ...tikiuosi tinkamai išsireiškiau?
Atsakyti