Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Viga @ 2008 11 17, 17:55)
Vieną. Pasakiau, kad antro karto nebus. Ir nebuvo- sužinojusi iškrausčiau su visais daikteliais.

Bepigu neatleisti...o jei pačiai būtų reikėję su daigteliais į gatvę...kiek sykių būtum atleidus?....
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 19, 18:55)
Bepigu neatleisti...o jei pačiai būtų reikėję su daigteliais į gatvę...kiek sykių būtum atleidus?....

kodėl bepigu? Ar viskas remiasi išskaičiavimu?
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 19, 19:55)

Taigi pasakė , kad "antro karto nebus"...Perspėjo biggrin.gif
Atsakyti
Na jau dabar mane cia pulsit.Bet as tvirtai zinau,kad NIEKADA neatleisciau,NIEKADA cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠOKOLADĖ9: 21 lapkričio 2008 - 13:14
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 11 21, 13:14)
Na jau dabar mane cia pulsit.Bet as tvirtai zinau,kad NIEKADA neatleisciau,NIEKADA cool.gif

blink.gif kodėl puls jus? Jei tvirtai žinote, tai puiku. Tikiuosi NIEKADA jums neteks iš tiesų to sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti

aha dabar jau pulsim ir esim biggrin.gif

o is kur zinote kad NIEKADA g.gif kad tai zinoti tvirtai *****,nu reikia ateiti savo zinoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 14:50)
aha dabar jau pulsim ir esim  biggrin.gif

o is kur zinote kad NIEKADA  g.gif kad tai zinoti tvirtai *****,nu reikia ateiti savo zinoti  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nesikabinėk, jei žmogus ŽINO, vadinasi ŽINO-nereikia būtinai "nusodinti" visų...gal su tuo žinojimu lengviau gyventi ax.gif ...na juk sakiau, ne nuo konvejerio esam paleisti-todėl visi skirtingi su savo žinojimais ir nežinojimais...
Afroditte, ar tu kada nors buvai TIKRA kad ŽINAI ką darytumei vienu ar kitu atveju g.gif ... blush2.gif aš buvau, ne kartą-kaip pagalvoju kokį 50 iš 50 proc. klydau blush2.gif ...bet tada TVIRTAI buvau įsitikinusi, jog ŽINAU, kaip pasielgsiu vienu ar kitu atveju ax.gif
Atsakyti
Bet as tvirtai zinau,kad NIEKADA neatleisciau,NIEKADA cool.gif

g.gif tai gal žinai, kad ir vyras ištikimas visada bus? priešingu atveju, mane užkankintų mintis, kad mano vyras jau buvo neištikimas o aš gyvenu lyg būčiau jam atleidus.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 14:55)

Afroditte, ar tu kada nors buvai TIKRA kad ŽINAI ką darytumei vienu ar kitu atveju

tik tualete esu tikra ka darysiu nail.gif ir tai dar neaisku tiksliai biggrin.gif

niekada nesu tikra ir nezinau kaip pasielgsiu,net tada kai planuoju ta poelgi mirksiukas.gif visada,visada atsiranda nukrypimu nuo to "zinau ka darysiu" doh.gif
o jei imti tai kiek musu poelgiai nepriklauso nuo musu tai isvis mes nieko nezinom.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 15:35)
tik tualete esu tikra ka darysiu  nail.gif ir tai dar neaisku tiksliai  biggrin.gif

niekada nesu tikra ir nezinau kaip pasielgsiu,net tada kai planuoju ta poelgi  mirksiukas.gif visada,visada atsiranda nukrypimu nuo to "zinau ka darysiu" doh.gif 
o jei imti tai kiek musu poelgiai nepriklauso nuo musu tai isvis mes nieko nezinom..  bigsmile.gif

ax.gif tu kalbi apie dabartį...aš apie tai, kad kažkada buvau jauna ir pilna tvirtų įsitikinimų...ex, sudėtinga paaiškinti irnesakyk.gif...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 21, 15:43)
ax.gif tu kalbi apie dabartį...aš apie tai, kad kažkada buvau jauna ir pilna tvirtų įsitikinimų...ex, sudėtinga paaiškinti irnesakyk.gif...

nu as ir sakau: nesu buvus niekada tiek tvirta ir zinanti kaip pasielgsiu doh.gif visada salia abejones ax.gif
neturejau to jaunatvisko maksimalizmo ax.gif ..ir dabar neturiu..megstu interpretacijas bigsmile.gif

kaip sninga klaipedoje ploja.gif kasniais tokiais..iskart nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 21, 15:47)
nu as ir sakau: nesu buvus niekada tiek tvirta ir zinanti kaip pasielgsiu  doh.gif visada salia abejones  ax.gif
neturejau to jaunatvisko maksimalizmo  ax.gif ..ir dabar neturiu..megstu interpretacijas  bigsmile.gif

kaip sninga klaipedoje  ploja.gif kasniais tokiais..iskart nuotaika  thumbup.gif

bigsmile.gif wau, ne visos tokios protingos gimstam vadinasi blush2.gif ...aš buvau maksimalistė...kažkada rolleyes.gif

bigsmile.gif o pas mus jau keletas valandų kaip sninga-gražu, bet man ryt egzas unsure.gif -popieriais užsivertusi, o niekas nelenda į galvą laugh.gif...kažkokia durna nuotaika, savaitgalis ant nosies... blush2.gif žodžiu- suvaikėjau cool.gif
Atsakyti