Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vieną. Pasakiau, kad antro karto nebus. Ir nebuvo- sužinojusi iškrausčiau su visais daikteliais.
Atsakyti
QUOTE(Nik@ @ 2008 11 17, 15:15)
g.gif gara nuleido...

ta, tai supratau, bet del ko? Gara galima ir cia nuleisti
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 11 17, 18:24)
ta, tai supratau, bet del ko? Gara galima ir cia nuleisti

smile.gif galima ir čia...bet čia akmenimis užmėto dažniausiai, o jei norėjo išsiklykti "ramiai"-tai ir išsiklykė ne čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 20:35)
smile.gif galima ir čia...bet čia akmenimis užmėto dažniausiai, o jei norėjo išsiklykti "ramiai"-tai ir išsiklykė ne čia  g.gif

Čia "garą nuleisti" -pavojinga drinks_cheers.gif ...Kartais "akmenimis užmėto",o kartais-supuvusiais kiaušiniais mirksiukas.gif ...Kas blogiau?Akmenimis - skaudžiau.Supuvusiais kiaušiniais - ir skauda,ir dvokia...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 17, 21:42)
Čia "garą nuleisti" -pavojinga drinks_cheers.gif ...Kartais "akmenimis užmėto",o kartais-supuvusiais kiaušiniais mirksiukas.gif ...Kas blogiau?Akmenimis - skaudžiau.Supuvusiais kiaušiniais - ir skauda,ir dvokia...

biggrin.gif šarvus reikia turėt, tada neskaudu...o ar dvokia, na nežinau-realiai neužuodžiu nieko, kad vyksta forume ax.gif -tad ir nepriimu asmeniškai. Nes jei priimtumei viską, kas čia sakoma-jaučiu vasaros 5 garantuotas būtų lotuliukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 22:46)
biggrin.gif šarvus reikia turėt, tada neskaudu...o ar dvokia, na nežinau-realiai neužuodžiu nieko, kad vyksta forume  ax.gif -tad ir nepriimu asmeniškai. Nes jei priimtumei viską, kas čia sakoma-jaučiu vasaros 5 garantuotas būtų  lotuliukas.gif ....

Užsigrūdinusi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 17, 21:49)
Užsigrūdinusi biggrin.gif .

ax.gif norėčiau, bet man dar mokytis ir mokytis...bet neprarandu vilties, sako pastoviai besigrūdinant įgaunamas atsparumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 22:55)
ax.gif norėčiau, bet man dar mokytis ir mokytis...bet neprarandu vilties, sako pastoviai besigrūdinant įgaunamas atsparumas  mirksiukas.gif

Kiek besigrūdinčiau-vistiek "peršalu"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 17, 22:05)
Kiek besigrūdinčiau-vistiek "peršalu"... biggrin.gif

ax.gif nagi, nereikia taip iškarto nuleisti rankas-šis procesas ilgas ir varginantis, bet rezultatas džiuginantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 18, 11:05)
ax.gif nagi, nereikia taip iškarto nuleisti rankas-šis procesas ilgas ir varginantis, bet rezultatas džiuginantis  mirksiukas.gif

Na,taip... smile.gif Nesvarbu,koks bus rezultatas smile.gif ...Aš čia dalyvauju vadovaudamasi olimpiniu principu "Svarbu ne laimėti,bet-dalyvauti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 11 17, 18:55)
Vieną. Pasakiau, kad antro karto nebus. Ir nebuvo- sužinojusi iškrausčiau su visais daikteliais.

drinks_cheers.gif ...tik as kai iskrausciau...suzinojau,kad tu kartu buvo N doh.gif ...bet zmonos visad viska suzino paskutines...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 30, 13:05)
Asmeniškai aš norėčiau, kad vyras būtų pakankamai protingas, kad apie vienkartinius jo nuotykius niekas nesužinotų ir pakankamai sąžiningas, kad sutikęs naują meilę, man pats prisipažintų smile.gif Daugiau man nieko nereikia iš šitos srities.
Man nepatinka situacijos, kuomet žino visi, išskyrus tą, kurio(s) gyvenimą tai gali paveikti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti