Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 22:51)
Gal Jūs jų neturit?
Geriausi indai arcoroc. Patys.... pačiausi. Dūžta iš šešto maždaug karto. Pirmus penkis tiesiog susirenki, sutvarkai viską. Nu o ryt nauja diena ateina.... Nauji iššūkiai...

darbe turiu vieną puodelį vandeniui (kavos negeriu).
o nedūžtančios lėkštės - visiškai neįdomu - jei daužai, tai turi dužti, ir kuo efektingiau ir į kuo mažesnius gabaliukus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 14, 22:53)
darbe turiu vieną puodelį vandeniui (kavos negeriu).
o nedūžtančios lėkštės - visiškai neįdomu - jei daužai, tai turi dužti, ir kuo efektingiau ir į kuo mažesnius gabaliukus  cool.gif

Baikit. Bankrotas juodas. Kas dien po pidisoką už lėkštes pusryčiams?
Nes suprantat. Turi būt kažkoks pasipriešinimas. tu negali nereaguot. Tas jobanas gaidys specialiai mane erzino.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 22:56)
Baikit. Bankrotas juodas. Kas dien po pidisoką už lėkštes pusryčiams?
Nes suprantat. Turi būt kažkoks pasipriešinimas. tu negali nereaguot. Tas jobanas gaidys specialiai mane erzino.

man iš ryto paprastai nesinori lėkščių daužyt blush2.gif vakare labaiu ax.gif be to - laikausi principo,kad ką darau, reikia daryt gerai - tai jei daužyt, tai daužyt biggrin.gif žinot, kas geriausii veikia ir labaiusiai žeidžia? ne lėkščių daužymas, ne skandalai ar ašaros, o ignoras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:36)
Tai kokią išvadą galime iš to padaryti? Vienodu veiksmu vienas žmogus jus "įskaudina", kitas - ne. Gal esmė yra ne veiksmas, o tai, kaip jūs į jį reaguojate. Jūs.

jeigu Medinukas vieną dieną pasakys ,,tėti, aš tavęs nemyliu.,,- (jeigu kartais patikėtum tuo) ar tai bus skausmas ar savęs skaudinimas?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 11 14, 23:05)
jeigu Medinukas vieną dieną pasakys ,,tėti, aš tavęs nemyliu.,,- (jeigu kartais patikėtum tuo) ar tai bus skausmas ar savęs skaudinimas?

jei pasakys - tėti, tai meluos, va biski rimčiau reiktų reaguot, jei sakys - "bl tėvai"
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 11 14, 22:05)

Aš tam pasiruošęs.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 14, 22:06)
jei sakys - "bl tėvai"

iki tokio pokalbio galima ir ištreniruoti nesiskaudinimą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 22:08)
Aš tam pasiruošęs.

jau išsitreniravęs biggrin.gif

pasiruošęs skausmui? ar nesiskaudinimui?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 11 14, 22:11)
pasiruošęs skausmui? ar nesiskaudinimui?

Tokiam pokalbiui. Beje panašūs jau buvo. Tikrai nesiskaudinau.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 14, 23:03)
ne skandalai ar ašaros, o ignoras  cool.gif

Nea. Baikit. Nesityčiokit.
Kaip galima tylėt?
****.
Kai tu užtinki "mūsų" lovoj besi... Galvoju ką parašyt... Jie mylėjosi... Man atrodė, kad pisosi. Jūs suprantat. Mylėtis jis galėjo tik su manim. Iš esmės, esu labiausiai išdulkinta.
Baisiausia. A jobtvaimat. nepamenu, to vidurius paleidžiančio jausmo.... Blyn... Ką aš pasenus ir prasigėrus pasakosiu šiukšlyno kaimynams?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 22:13)
Tikrai nesiskaudinau.

pavydžiu
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 23:14)
Nea. Baikit. Nesityčiokit.
Kaip galima tylėt?
****.
Kai tu užtinki "mūsų" lovoj besi... Galvoju ką parašyt... Jie mylėjosi... Man atrodė, kad pisosi. Jūs suprantat. Mylėtis jis galėjo tik su manim. Iš esmės, esu labiausiai išdulkinta.
Baisiausia. A jobtvaimat. nepamenu, to vidurius paleidžiančio jausmo.... Blyn... Ką aš pasenus ir prasigėrus pasakosiu šiukšlyno kaimynams?

nu vat už mano lovos suterliojima tai jau neatleisčiau cool.gif nėr čia ko mano paklodes teršt kitos moters kvapu ir kitais dalykais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 11 14, 23:17)

Čia Jūs?

Plunksnų kažkiek pamenėt? Nea?
Atsakyti