Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 22:05)
Nes jis nėra aukštasis.

O jis būtinas , kad dalyvauti šiame forume?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 20:57)
Šitą o, kaip traktoriaus T-150 K pavarų dėžės veleną pakeist žinot? Nu iš bendro išsilavinimo. Kodėl gi ir ne....

a jo majo....
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 14, 22:08)
tai kaip del traktoriaus ir to veleno

Prieš Jūsų pasisakymą buvo apie kažkokią "savipisą"...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 22:08)
O jis būtinas , kad dalyvauti šiame forume?

Ne. Būkite. Pasilikite. Mums kiekviena nuomonė svarbi...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 14, 22:10)
Ne. Būkite. Pasilikite. Mums kiekviena nuomonė svarbi...

Tuomkart ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 22:08)

Nėra sandėly... Gaila... Teks palaukt.

Atsakyti
nu o aš į temą pasisakysiu - teko kartą apturėti tokį pokalbį: sėdžiu aš, mano kadras ir kadro draugo sugyventinė biggrin.gif ir ta mergaitė vis stengiasi man pasakyti,kad mano kadras kažkokią mergelę susiradęs - o aš jai atsakau, kad jau seniai žinau, kad ji yra, kas ji tokia ir kur gyvena (pavardiju), didžiausias šokas buvo mano kadrui - tokio pasimetusio dar nesu mačiusi - jis iškart man klausimą - o tai ko tu man nieko nesakei - va tokia išraiška veido blink.gif blink.gif blink.gif nu ir ką - atsakaiu,kad jei nori, gali su ja ir toliau susitikinėt, kad man tas pats, tai vos neapsiverkė dėl to,kad man tas pats cool.gif
išsiskyrėm po keleto mėnesių, nes aš susiradau kitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 14, 22:16)
nu o aš į temą pasisakysiu - teko kartą apturėti tokį pokalbį: sėdžiu aš, mano kadras ir kadro draugo sugyventinė  biggrin.gif  ir ta mergaitė vis stengiasi man pasakyti,kad mano kadras kažkokią mergelę susiradęs - o aš jai atsakau, kad jau seniai žinau, kad ji yra, kas ji tokia ir kur gyvena (pavardiju), didžiausias šokas buvo mano kadrui - tokio pasimetusio dar nesu mačiusi - jis iškart man klausimą - o tai ko tu man nieko nesakei - va tokia išraiška veido  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu ir ką - atsakaiu,kad jei nori, gali su ja ir toliau susitikinėt, kad man tas pats, tai vos neapsiverkė dėl to,kad man tas pats  cool.gif
išsiskyrėm po keleto mėnesių, nes aš susiradau kitą  blush2.gif

Kol nėra vaikų,nėra ir svarstymų.Susirandame kitą.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 22:19)

kuom dviejų žmonių santykiai ir vaikai susiję (išskyrus,kad vaikai iš tam tikrų santykių atsirado)?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 21:19)

Na jūs supratote taip, kaip norėjote... <ooo> nesureikšmino tos vadinamosios "neištikimybės". Kodėl tam turėtų maišyti vaikai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 22:21)
Na jūs supratote taip, kaip norėjote... <ooo> nesureikšmino tos vadinamosios "neištikimybės". Kodėl tam turėtų maišyti vaikai?

gal dėl to nesureikšminau,kad praktiškai nuo pat pradžių apie tai žinojau g.gif pasaulis mažas ax.gif ir kad ir kaip naiviai atrodytų, maniau, kad aš pirmaeilė, o ji antraeilė ax.gif beje, kartais ir dabar susitikę nueinam į barą išgert alaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 14, 22:21)
kuom dviejų žmonių santykiai ir vaikai susiję (išskyrus,kad vaikai iš tam tikrų santykių atsirado)?

Susiję.
Atsakyti