Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:41)
Ne nuo valios, o nuo suvokimo. Tai, kas jums yra išdavystė man yra kasdienybė ir normalus gyvenimas.
Pabandykit pavelgti į dabartinių jaunų žmonių bendrą gyvenimą. Apie vestuves ir oficialią santuoką manau galima pamiršti. Net santuokų bažnyčiose ateityje nebeliks (kas dabar yra vienas paskutiniųjų argumentų įteisinti seksualinius santykius ir bendrą gyvenimą). Vaikų nebereikia. Palaikyti tarpusavio santykių - juo labiau (manau tai pati patyrėte). Tai ar verta vertinti tai, kas yra nevertinga?

Neblogą ateitį nupiešėte. Vaikams pradėti turbūt net vyrų nebereikės, tik reiks i spermos banką nueiti, išsirinkti pagal duomenis labiausiai atitinkatį ir viskas.
Susvetimėjimas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 11 14, 10:12)
Vaikams pradėti turbūt net vyrų nebereikės, tik reiks i spermos banką nueiti, išsirinkti pagal duomenis labiausiai atitinkatį ir viskas.

Taip bus nuo tada, kai pasikeis įstatymai dėl vaiko išlaikymo. Šiuo metu spermos donorai privalo išlaikyti savo vaikus, net jei jų pradėjime jie nedalyvavo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:28)
Taip bus nuo tada, kai pasikeis įstatymai dėl vaiko išlaikymo. Šiuo metu spermos donorai privalo išlaikyti savo vaikus, net jei jų pradėjime jie nedalyvavo.

ne visi vyrai tokie "mediniai", kai kuriems reikia meilės, šilulmos, supratimo, pasitikėjimo ir visokių kitokių, Tavo akimis žiūrint, atgyvenų rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 10:29)
ne visi vyrai tokie "mediniai", kai kuriems reikia meilės, šilulmos, supratimo, pasitikėjimo ir visokių kitokių, Tavo akimis žiūrint, atgyvenų  rolleyes.gif  .

Jūs pradedate pykti dėl mano rašomų minčių... Nereikia, jūs labai gerai laikėtės, nesugadinkit visko...
Aš niekuomet nekalbu apie "visus". Aš kalbu apie bendratį, daugumą, vidutinį statistinį vienetą. Tai yra apie save, jus ir jūsų vyrą.
Dėl jūsų vardinamų poreikių... Jūs turite labai gerą pavyzdį šalia - savo vyrą. Ar jam reikia jūsų išvardintų dalykų? Be abejo. Ar jūs vienintelė, iš kurios jis gali tai gauti? Jokiu būdu. O ko jam reikia iš jūsų jūs jau rašėte.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:33)
Jūs pradedate pykti dėl mano rašomų minčių... Nereikia, jūs labai gerai laikėtės, nesugadinkit visko...
Aš niekuomet nekalbu apie "visus". Aš kalbu apie bendratį, daugumą, vidutinį statistinį vienetą. Tai yra apie save, jus ir jūsų vyrą.
Dėl jūsų vardinamų poreikių... Jūs turite labai gerą pavyzdį šalia - savo vyrą. Ar jam reikia jūsų išvardintų dalykų? Be abejo. Ar jūs vienintelė, iš kurios jis gali tai gauti? Jokiu būdu. O ko jam reikia iš jūsų jūs jau rašėte.

nepykstu, kodėl taip nusprendei? raštu sunku perteikti intonacijas, bet pykti tikrai nesiruošiu. Radai savo laimės receptą - šaunu. Man Tavo receptas netinka, nors "liga", kaip suprantu, ta pati (pašliję santykiai su antra puse). jei tai, ko mano vyrui reikia, gautų kitur, būtų išėjęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 14 lapkričio 2008 - 10:38
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 10:37)
jei tai, ko mano vyrui reikia, gautų kitur, būtų išėjęs.

Na ne visai taip... Tiesiog kam eiti kitur, jei tai jau turi čia. Pateikiant pavyzdį - įdomu kartais pasivaikščioti po parduotuves, apžiūrėti prekes, pabandyti nemokamai... Bet juk iš principo visko ko reikia turi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:28)

Taip norisi palikt nors dalelytę savęs, net spermos donoru sutinka būt, bet va ta pareiga, atsakomybė visgi jau per didelė našta . Vyriškumas jau nebematingas , tiksliau išsigimsta:oh
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:46)
<...> įdomu kartais pasivaikščioti po parduotuves, apžiūrėti prekes, pabandyti nemokamai... Bet juk iš principo visko ko reikia  turi.

kartais tai vadinama "tipišku vyrišku mątymu". neduokdie, žmona sugalvos taip "pasivaikščiot po parduotuves". bus "razvod ir dievyčja familija".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:46)
Na ne visai taip... Tiesiog kam eiti kitur, jei tai jau turi čia. Pateikiant pavyzdį - įdomu kartais pasivaikščioti po parduotuves, apžiūrėti prekes, pabandyti nemokamai... Bet juk iš principo visko ko reikia  turi.

Tikras vartojiškumo pavyzdys, svarbiausia atsieti jausmus.
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 11 14, 10:48)
Tikras vartojiškumo pavyzdys, svarbiausia atsieti jausmus.

Jausmus ar emocijas? Jūs su kokiais jausmais apžiūrinėjate juvelyrinius dirbinius? Gal net pasimatuojat...?
Atsakyti
Įdomu, ar Medinis tikrai neturi jausmų, ar apsimeta? g.gif
Pagal jo filosofiją būtų labai lengva gyvent, reikalavimas tik vienas - nieko nejausti. Tada niekas negalės įskaudinti, nuvilti, užgauti ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 10:48)
kartais tai vadinama "tipišku vyrišku mątymu". neduokdie, žmona sugalvos taip "pasivaikščiot po parduotuves". bus "razvod ir dievyčja familija".

Daugiau nei pusė moterų - neištikimos savo vyrams. Apie 10 proc vaikų gimsta ne nuo tų vyrų, kurie laiko save tėvais. Ir nieko. Toks gyvenimas, galime užsimerkti ir sakyti, kad to nėra. Arba piktintis - oi kaip baisu, oi kaip negražu... Arba pagalvoti apie priežastis ir sutikti, kad kitaip nebus - tai natūralu.
Papildyta:
QUOTE(inga. @ 2008 11 14, 10:51)
Įdomu, ar Medinis tikrai neturi jausmų, ar apsimeta?  g.gif
Pagal jo filosofiją būtų labai lengva gyvent, reikalavimas tik vienas - nieko nejausti. Tada niekas negalės įskaudinti, nuvilti, užgauti ir t.t.  bigsmile.gif

Aš jaučiu du jausmus - meilę ir laimę.
O kodėl jūs būtinai norite gyventi sudėtingai?
Atsakyti