o ką reškia šitie juodi ir pilki "kiaušiniai" visa kita lyg ir aišku
QUOTE(fishke @ 2009 05 27, 15:39)
reiktų pamatyti rūbą kieno tas raštas. būtų lengviau
manyčiau kad čia mezgamas burbuliukas. išmezgi stulpelį su užmetimu bet nepabaigi iki galo ištrauki tik per užmetimą tada dar karta į tą pačią vietą neri visus kitus stulpelius kiek jų reikia ir pačioj pabaigoj juos visus suneri į vieną . o gal aš klystu
panašiai kaip šitos barbės kombinzono viršus
Na ne tiek burbuliukas, kiek purusis stulpelis, bet principas toks mkaip ir nupasakojo vogels - konkrečiai šitai schemai aš nėriau 3 pusinius stulpelius į vieną. Kokį skaičių stulpelių nert - priklauso nuo siūlo storio...
vogels, angulyte ačiū ale kol sulaukiau paaiškinimo, sumislinau kitą sijoną nert jaučiu dar 15 kartų persigalvosiu ir keisiu schemas
mergiukai, o kaip pasimatuot tropnai kiek akelių išsinerti pradedant dariau taip - išmatavau liemenį, na tiksliau kur sijonas jau turės būt , gana aukštai . Tada pasiskaičiavau savo nertą pvz, susidauginau kas kaip, kad gautųsi tiek cm kiek liemuo , bet taip aptemptai na ir.....panėriau porą eilių ( siūlai summer ) ir kąą...... bus maišas, nes įvelku laisvai laisvai
nu va, bijau kad netektų kokį šimtą kartų ardyt žinau žinau, dabar sakysit kad ir jums tenka ardyt aš nieko prieš, tačiau norisi mažiau to malonumo
ir nebežinau kaip pasiskaičiuot Jau galvoju nerti šonų nejungdama iš pradžių kad būtų kur užtrauktuką įsiūt, nes su raišteliu nelabai noriu .
Na ir va......ardau ......
mergiukai, o kaip pasimatuot tropnai kiek akelių išsinerti pradedant dariau taip - išmatavau liemenį, na tiksliau kur sijonas jau turės būt , gana aukštai . Tada pasiskaičiavau savo nertą pvz, susidauginau kas kaip, kad gautųsi tiek cm kiek liemuo , bet taip aptemptai na ir.....panėriau porą eilių ( siūlai summer ) ir kąą...... bus maišas, nes įvelku laisvai laisvai
nu va, bijau kad netektų kokį šimtą kartų ardyt žinau žinau, dabar sakysit kad ir jums tenka ardyt aš nieko prieš, tačiau norisi mažiau to malonumo
ir nebežinau kaip pasiskaičiuot Jau galvoju nerti šonų nejungdama iš pradžių kad būtų kur užtrauktuką įsiūt, nes su raišteliu nelabai noriu .
sveikos
man rodos, kad kairėj
Papildyta:
aš tai pasimatuoju virvutę panėrus, kiek jų į 10cm telpa ir tada pasiskaičiuoju. man tai dažniausiai aptempti kaip butelkos gaunasi
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 28, 19:09)
Kurioj pusėj turėtų būti sijono užtrauktukas? Kairėj ar dešinėj? Kažkodėl šviečiasi, kad turėtų būti kairėj
man rodos, kad kairėj
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 05 28, 08:38)
vogels, angulyte ačiū ale kol sulaukiau paaiškinimo, sumislinau kitą sijoną nert jaučiu dar 15 kartų persigalvosiu ir keisiu schemas
aš tai pasimatuoju virvutę panėrus, kiek jų į 10cm telpa ir tada pasiskaičiuoju. man tai dažniausiai aptempti kaip butelkos gaunasi
RERAMA, as toki neriau, tik mano gavosi ne platejantis, tu maciau platinai, labai grazu As tai vis suku galva is kur man pasijoniui medziagos gauti, ne lietuvoj esu.Nors mano mergycka namie ir be pasijonio nesioja su mielu noru.O dar raisteli iveriau nerta, tai ji ismoko mazga suristi, tai vien ir raisioja O dabar neriu dar bliuzele prie sijono
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 28, 19:09)
Kurioj pusėj turėtų būti sijono užtrauktukas? Kairėj ar dešinėj? Kažkodėl šviečiasi, kad turėtų būti kairėj
Kairej
man tai tas su povo plunksnomis labai patiko,bet kaip jis nunertas tai nesuprantu.ar galite paaiškinti?
Rerama labai grazus sijonelis