Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Di72 @ 2009 03 06, 15:55)
Va čia aš su Jumis nesutinku  cool.gif  Kiekvienas darbas turi būti apmokamas ir toks rankomis megztas sijonėlis užsienyje kainuotu tiek doleriais arba eurais kiek jis buvo čia įvertintas litais .... Paprasčiausiai lietuviai nori kad jiems kažkas už dyką dirbtu. Teks su laiku atprasti. O mezgėjėlėms linkiu nenuvertinti savo įdėto triūso  4u.gif

del to tikrai nesigincysiu, kad uzsienyje ranku darbas yra labai vertinamas, bet mes gyvenam LIETUVOJ! apie tai kad "lietuviai nori kad jiems kažkas už dyką dirbtu. Teks su laiku atprasti." galiu gincytis - neatpras!

kaip matau savo nuomones issakymas tolygus akiu draskymui ir mezgejos "nuvertinimui", vat cia irgi galiu duot pastaba, reikia moket priimti kritika ar pastabas!
Atsakyti
Tikrai nenoriu niekam "drąskyti akių" mirksiukas.gif bet prieš tai žinutėje buvo parašyta, kad mezgėja turi džiaugtis atsiėmusi pinigėlius už sunaudotas medžiagas - su tuo tikrai nesutinku. Kam tada megzti kitiems??? Aš pati nemezgu ir už tai pinigų negaunu, bet man pasidarė gaila merginos, kai jai už tikrai gražiai numegztą sijonėlį pasiūlė 80 Lt.

Ir dar noriu pasakyti, kad savo nuomonę gali išsakyti visi smile.gif TNTN (išsiverčia taip — turiu nuomonę, tikrai nenuginčysi)
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 03 06, 12:55)
Va čia aš su Jumis nesutinku  cool.gif  Kiekvienas darbas turi būti apmokamas ir toks rankomis megztas sijonėlis užsienyje kainuotu tiek doleriais arba eurais kiek jis buvo čia įvertintas litais .... Paprasčiausiai lietuviai nori kad jiems kažkas už dyką dirbtu. Teks su laiku atprasti. O mezgėjėlėms linkiu nenuvertinti savo įdėto triūso  4u.gif

Šiuo atžvilgiu sakyčiau, kad sijonukas vertas tiek, kiek kažkas norėtų/sutiktų už jį mokėti. Aš pvz. ir dykai jo neimčiau, nes ne mano stilius. Nors kažkam jis gali atrodyti vertas 100, 200 ar net 500 Lt. O tai, kuri jį mezgė darbelis iš viso atrodys neįkainojamas...

Siūlyčiau tiesiog pradėti pardavinėti tą darbelį (tarkim skelbk aukcioną mėnesio trukmės) ir pamatysi, kiek už jį gausi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 03 06, 16:37)
Tikrai nenoriu niekam "drąskyti akių"  mirksiukas.gif  bet prieš tai žinutėje buvo parašyta, kad mezgėja turi džiaugtis atsiėmusi pinigėlius už sunaudotas medžiagas - su tuo tikrai nesutinku. Kam tada megzti kitiems??? Aš pati nemezgu ir už tai pinigų negaunu, bet man pasidarė gaila merginos, kai jai už tikrai gražiai numegztą sijonėlį pasiūlė 80 Lt.

Ir dar noriu pasakyti, kad savo nuomonę gali išsakyti visi smile.gif TNTN (išsiverčia taip — turiu nuomonę, tikrai nenuginčysi)

kazka ne taip supratot arba nedaskaitet, niekas nesiule ir net nebuvo kalbos apie tai, kad mezegja parduodama savo rankdarbi prasytu tiek, kiek ji sumokejo uz siulus, kalba eina apie tai, kad ne visada gausi tiek kiek noretusi.

kiek zmoniu tiek nuomoniu.

beprasmiska toliau gvildenti sita ginca 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 02 26, 11:32)
Sveikutes,

Kiek, Jusu manymu, galeciau prasyti uz si megzta sijonuka-moherinuka?
http://public.fotki....yofimg0562.html
http://public.fotki....yofimg0563.html

Darbas 150-200 ir uz siulus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nusimezgiau ir iki galo jau sutvarkiau savo moherinuka ir as blush2.gif
Rodausi ir jums, gal labai nepeiksit ax.gif
user posted image
user posted image
Megztas pagal si LaPerlos modeli
user posted image
Viesai dekoju LaPerlai uz visapusiska pagalba mezgant si grozi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kotita sijonukas puikus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 03 06, 15:55)

drinks_cheers.gif va cia tai tiesa... daugelis tikisi, kad mezgejos megztas rubelis tiks idelai ir bus pigesnis nie parduotuveje... nes tokia musu prigimtis, jei galima tai ir naudojames... situacija, zmogumi... vertinam tik savo triusa... o kito zmogaus indelis dazniausiai visuomet mazesnis... menkesnis...
Papildyta:
QUOTE(caulyte @ 2009 03 06, 16:14)
del to tikrai nesigincysiu, kad uzsienyje ranku darbas yra labai vertinamas, bet mes gyvenam LIETUVOJ! apie tai kad "lietuviai nori kad jiems kažkas už dyką dirbtu. Teks su laiku atprasti." galiu gincytis - neatpras!

kaip matau savo nuomones issakymas tolygus akiu draskymui ir mezgejos "nuvertinimui", vat cia irgi galiu duot pastaba, reikia moket priimti kritika ar pastabas!

nemanau kad maza kaina yra mezgejos kritikavimas ar kokios pastabos susijusios su mezgimu... tiesiog kol kas turim tokia realybe... visi ieskome ir pigiai ir graziai...
o nuomone visuomet yra idomi ir verta demesio, o ypac ta, kuri nelabai prie sirdies buna - tuomet yra apie ka pagalvoti... ir i situacija galim apazvelgti ir is kitos puses mirksiukas.gif
Papildyta:
bis.gif o cia KOTITAI uz kantrybe ir triusa... grazu ir nieko nepridursi cia daugiau smile.gif tik norejau paklausti kokie siuliukai ir kaip nesiojasi...
nes as tai pirkau lama mocheros panasiam projekteliui... bet pries tai numegztas is tu paciu siulu salis draugei.... taip susidevejo per 2 men doh.gif unsure.gif , kad nzn ar verta teik dirbti prie sijonuko ar suknutes, kad po keliu apsirengimu tektu ismesti... schmoll.gif
Atsakyti
Kotita - pavyko puikiai wub.gif wub.gif saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif KOTITA sijonukas grazus ir spalvyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras blush2.gif 4u.gif vergelio buvo truputis, nes pirma karta mezgiau kazka panasaus bigsmile.gif bet turejau PUIKIA pagalbininke mirksiukas.gif thumbup.gif
Siulai Lama Mohera, dar nezinau kaip nesiojasi, nes ka tik sutvarkytas sijonas iki galo rolleyes.gif
Kol kas labai patinka man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 03 06, 22:10)
Sveikos  4u.gif
nusimezgiau ir iki galo jau sutvarkiau savo moherinuka ir as  blush2.gif
Rodausi ir jums, gal labai nepeiksit  ax.gif
user posted image
user posted image
Megztas pagal si LaPerlos modeli
user posted image
Viesai dekoju LaPerlai uz visapusiska pagalba mezgant si grozi  biggrin.gif  4u.gif

laaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti