Alacka33 ,sijonukas labai labai
Dar kartą ačiū visoms už gražius žodžius
Pamačiusi tavo sijonėlį galutinai ir apsisprendžiau, kad tokio noriu.
QUOTE(Olaiva @ 2009 01 08, 13:56)
labai graziai atrodo na is plonesnio siulo visad daugiau krapstymosi,bet uz tai rezultatas buna
as tokiu pat,kaip kazkada rodziausi juodu,tik su violetiniu pamusalu,irgi visur per sventes puosiausi ir labai liuks atrode.juoda bliuskele ir violetine broškė dar buvo
as tokiu pat,kaip kazkada rodziausi juodu,tik su violetiniu pamusalu,irgi visur per sventes puosiausi ir labai liuks atrode.juoda bliuskele ir violetine broškė dar buvo
Pamačiusi tavo sijonėlį galutinai ir apsisprendžiau, kad tokio noriu.
QUOTE(--rita @ 2009 01 07, 14:56)
Dar prieš šventes pabaigiau , tai turėjau kuo pasipuošti
Visai nesigailiu, kad nėriau iš Maxi siūliukų, nors ir labai abejojau, o daugelis siūlė rinktis storesnius Gavosi toks lengvutis, minkštutis, o svarbiausia puošnus.
Tik tiek , kad siūlų turiu dar dviems tokiems sijonams, tai galvoju, gal kokį švarkėlį prisiderinti
Visai nesigailiu, kad nėriau iš Maxi siūliukų, nors ir labai abejojau, o daugelis siūlė rinktis storesnius Gavosi toks lengvutis, minkštutis, o svarbiausia puošnus.
Tik tiek , kad siūlų turiu dar dviems tokiems sijonams, tai galvoju, gal kokį švarkėlį prisiderinti
niuu, labai gražu --liuks
visų darbeliai nuostabūs ir aš radau pas jus idėją kuria pasinaudojau mano mergina išsireikalavo sijonuko bet dar liko matkelis siūlo tai pradėjau ir liemenę
sijonėlį jau pasirodom
sijonėlį jau pasirodom
Labai gražus sijonėlis ir spalvytė labai tinka
QUOTE(anytė @ 2009 01 08, 15:07)
tai ar pagelbės man kas nors kaip susiųti sijoną dailiuoju tuo siuvimu, nežinau ar taip pavadinau
Visos mezgimo gudrybes yra 2007 metų "Rankdarbių kraitelės" spec.leidinyje - mezginių apdaila
Ir visai neseniai mačiau tos siūlės aprašymą šiame forume
QUOTE(Ristina @ 2009 01 09, 14:22)
Visos mezgimo gudrybes yra 2007 metų "Rankdarbių kraitelės" spec.leidinyje - mezginių apdaila
o kur matei nu visur ieškau nerandu
QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:18)
visų darbeliai nuostabūs ir aš radau pas jus idėją kuria pasinaudojau mano mergina išsireikalavo sijonuko bet dar liko matkelis siūlo tai pradėjau ir liemenę
sijonėlį jau pasirodom
sijonėlį jau pasirodom
koks grazuolis
vogels- Tavo sijonukas tiesiog super
As ir pati tokio noreciau..
As ir pati tokio noreciau..