Kaip smagu, Olaiva, kad tu šį sijonuką mezgi
Kitą savaitę, prisijungsiu prie tavęs, bet tik su rudu
QUOTE(Ristina @ 2008 11 04, 17:36)
Kaip smagu, Olaiva, kad tu šį sijonuką mezgi
as ruda buvau pradejusi,numezgiau ta juosta virsutine liemens,bet labai rudos atspalvis nepatiko,tai nusipirkau tokius pat siulus,tik juodos spalvos ir juoda mezgu.aisq ant juodo rastas mazai matosi,galejau geriau kokia grazesne ruda daryti.bet jau dabar daugiau negu puse,tai neardysiu nei uz ka
sveikos, mezgėjėlės
Visų labai gražūs sijonukai, kad ir aš pati susigundžiau kokį nusimegzti
Bet noriu, kad būtų nepermatomas, kad nereikėtų pasijonio siūti
labai patiko šitas
mačiau ir schemos buvo įdėtos, bet vis tiek man iki galo neaišku, kaip jį megzti Kiek įžiūriu čia megzta iš atskirų dalių, bet kaip padaryti, kad sijonas platėtų ar tiesiog megzti kiekvieną juostą ilgesnę ir paskui siūnant truputi patraukti?
Papildyta:
Dar tas pats sijonas, tik mezgimo būdas kitoks
labai patiko šitas
mačiau ir schemos buvo įdėtos, bet vis tiek man iki galo neaišku, kaip jį megzti Kiek įžiūriu čia megzta iš atskirų dalių, bet kaip padaryti, kad sijonas platėtų ar tiesiog megzti kiekvieną juostą ilgesnę ir paskui siūnant truputi patraukti?
Papildyta:
Dar tas pats sijonas, tik mezgimo būdas kitoks
man ta jo apacia labai faina.virsu tai as vos ne lygu daryciau
QUOTE(Ristina @ 2008 11 05, 15:20)
ačiū, einu skaityti
QUOTE(Olaiva @ 2008 11 05, 16:10)
man ta jo apacia labai faina.virsu tai as vos ne lygu daryciau
vakar besikuisdama osinkoje štai kokį panašų radau
QUOTE(linuke_ @ 2008 11 06, 15:01)
stai, Olaiva, visai vykes pavyzdys varianto lygiu virsumi, ar ne..
sveikutės visos.Na va baiginėju aš nunerti ananasinį sijoną iš maxi siūlų.Jei neblogai išeis noriu i gimtadfienį nueiti Nėriau 1.75 vašeliu bet jis vistiek atrodo toks neminkštas.Norėjau paklausti (jus jau turite patirties daug)gal viskas pasikeis kai aš išplausiu,o gal man reikia minkštiklije pamirkyti kažkiek laiko.Labai ačiu bus už atsakymus.
QUOTE(zavin @ 2008 11 07, 15:41)
sveikutės visos.Na va baiginėju aš nunerti ananasinį sijoną iš maxi siūlų.Jei neblogai išeis noriu i gimtadfienį nueiti Nėriau 1.75 vašeliu bet jis vistiek atrodo toks neminkštas.Norėjau paklausti (jus jau turite patirties daug)gal viskas pasikeis kai aš išplausiu,o gal man reikia minkštiklije pamirkyti kažkiek laiko.Labai ačiu bus už atsakymus.
Jei nevėlu,atsakau-suminkštės,tik kai skalausi minkštiklio įpilk,turi būti liuks.Ir prašau parodyti savo grožį mums visoms,labai laukiam
QUOTE(linuke_ @ 2008 11 05, 15:00)
sveikos, mezgėjėlės
labai patiko šitas
labai patiko šitas
kadangi pertvarkiau savo albumą žiūriu, kad nuotraukos dingo, tai pakartosiu
Papildyta:
Besikuosdama osinkoje štai dar kokių grožių šaltajam sezonui radau
Papildyta:
Atsiprašau, jei kartojuosi
Papildyta:
Gal kuriai kils įkvėpimas sau ką nusimegzti
kiek grožybių
nu jau groziu groziu kokiu pridejot neatsiziuriu, reikia greiciau suknele baigt ir imtis sijonuko kokio silto. turiu tamsiai zalius storokus siulus gal tiks kokiam galvoju