Laba dienelė,
gal kas turite biscornu schemelių?
QUOTE(Lydute @ 2009 02 08, 15:14)
gal patiks kuri nors iš čia, ir čia, dar čia.
šiaip tikrai nemažai internete pavienių schemų biscorniukams yra. užtenka pagooglinti ir tikrai turėtum rasti
Rozes tikrai yra www.dmc.com puslapyje prie gelyciu. Tik ten berods trumpos registracijos reikia.
QUOTE(Egliuz @ 2009 02 08, 20:16)
Rozes tikrai yra www.dmc.com puslapyje prie gelyciu
labai ačiū, radau QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 08, 19:05)
gal patiks kuri nors iš čia, ir čia, dar čia.
šiaip tikrai nemažai internete pavienių schemų biscorniukams yra. užtenka pagooglinti ir tikrai turėtum rasti
Labai ačiū tai va, kad buvau radus anksčiau, o dabar kai sugalvojau, ir neberadau
sveikos gal kuri turite kokybiska sita schema ?
Sveikutės
Vėl aš čia su prašymu
Gal turite tauriu, šampano butelio su taurėm, vestuvinių žiedų ir pan. Ką nors gražaus, kad tiktų vestuvėms?
Bučiau labai dėkinga
ggrena@gmail.com
Vėl aš čia su prašymu
Gal turite tauriu, šampano butelio su taurėm, vestuvinių žiedų ir pan. Ką nors gražaus, kad tiktų vestuvėms?
Bučiau labai dėkinga
ggrena@gmail.com
QUOTE(lizarde @ 2009 02 09, 12:56)
Kas turi priėjimą prie gallery.ru, tikrai yra Cipollinos albume - ir aš buvau juos numačius, bet kažkodėl ji mane ištrynė iš draugų sąrašų, tai ir aš negaliu prieit prie schemutės Irgi būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų gauti...
QUOTE(laujus @ 2009 02 09, 15:41)
Kas turi priėjimą prie gallery.ru, tikrai yra Cipollinos albume - ir aš buvau juos numačius, bet kažkodėl ji mane ištrynė iš draugų sąrašų, tai ir aš negaliu prieit prie schemutės Irgi būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų gauti...
Pabandysiu gauti