Gal kas turit nuoroda i Margaret Sherry katiniukus tokius mielus? Ne tuos, kurie ten sokineja ant uodegu, o tokius svelnius, vaikiskus.
Ir dar drugeliu schemu...
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 22, 21:52)
Sveikos mergaitės norėčiau paprašyti gal kuri turite tokių kreivų nameliukų schemelių? Neturiu pavyzdžio, bet gal kuri suprasite apie ką kalbu, tokie spalvoti, kreivasieniai nameliukai... jei kuri turite tai: tita7@zebra.lt iš anksto ačiū
apie tokius kalbejai? reikia paieskoti internete kazkur maciau.... gal www.stitchfanclub.com
taip apie tokius o jų kažin daugiau būna ar tik šitie? ar yra kaip kolekcija visa? beje tame puslapyje www.stitchfanclub.com tai jų nėra
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 23, 12:15)
taip apie tokius o jų kažin daugiau būna ar tik šitie? ar yra kaip kolekcija visa? beje tame puslapyje www.stitchfanclub.com tai jų nėra
Ju daug yra. Virs 50 tai tikrai. Va CIA gali paziureti kokiu yra. Tik schemu reikia ieskoti kitur. Jei issirinksi kurio nori, as paziuresiu gal turiu.
Papildyta:
QUOTE(kiskiene @ 2009 01 22, 22:33)
Gal kas turit nuoroda i Margaret Sherry katiniukus tokius mielus? Ne tuos, kurie ten sokineja ant uodegu, o tokius svelnius, vaikiskus.
VA
VA
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 23, 12:15)
acha, nera vakar dar perziurejau si psl
Labai ačiū Dvi už nuorodėlę bet va dabar bėda su išsirinkimu, tiek tų nameliukų ten daug ir visi tokie gražūs
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 23, 13:55)
Labai ačiū Dvi už nuorodėlę bet va dabar bėda su išsirinkimu, tiek tų nameliukų ten daug ir visi tokie gražūs
Siuvinek visus
Kiskiene kaciukus MS turiu visus, tik duotoj nuorodoj dar ne visi sudeti. Bet manau rasi, kas patiks.
http://s38.photobuck.....ku kolekcija/
Namuku kolekcija irgi turiu kokiu 50, jei dar truks kokiu iki pilnos laimes:) Man dar patinka graikiskas langas ir jo geliu bei sirduciu puodai.
http://s38.photobuck.....ku kolekcija/
Namuku kolekcija irgi turiu kokiu 50, jei dar truks kokiu iki pilnos laimes:) Man dar patinka graikiskas langas ir jo geliu bei sirduciu puodai.
gal nea, o jau ir šiaip įdėmiau įsižiūrėjus pradedu abejoti ar sugebėsiu ir ar turėsiu tiek kantrybės nes tų "apvedžiojimų" ten tai vaje vaje kiek
na mergaitės parašysiu sąrašą kurių nameliukų noriu jei netyčia ar tyčia kuri turite su didžiausiu dėkingumu priglausčiau ir aš tas schemeles tita7@zebra.lt o norėčiau štai šių: Secret Gardens 1 & 2; Venice Palazzo III; Handmade Houses of Provence; širdelių puokštė; ir tie namukai kur pro langelį matosi (4 paveiksliukai). Na tai tiek tų mano norų nepasikuklinau, bet juk Dvi ir siūlė siuvinėt visus, tik aš truputį sumažinau namukų skaičių
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 23, 14:27)
na mergaitės parašysiu sąrašą kurių nameliukų noriu jei netyčia ar tyčia kuri turite su didžiausiu dėkingumu priglausčiau ir aš tas schemeles tita7@zebra.lt o norėčiau štai šių: Secret Gardens 1 & 2; Venice Palazzo III; Handmade Houses of Provence; širdelių puokštė; ir tie namukai kur pro langelį matosi (4 paveiksliukai). Na tai tiek tų mano norų nepasikuklinau, bet juk Dvi ir siūlė siuvinėt visus, tik aš truputį sumažinau namukų skaičių
Turiu visus, iki vakaro atsiusiu.
būsiu be galo be krašto dėkinga