Labai ačiū už schemutes Tačiau bijau, kad netilps, ten išeina plotis per 60 langelių, man per daug arba turiu siuvinėti ant beprotiško smulkumo kanvos, o tokios aš neįžiūrėsiu arba tiesiog netilps į mano turimą rėmelį.
Tad ieškau toliau kad ir labai paprastutės schemelės su šakele, stilizuotomis gėlėmis arba jūros motyvais...
sveikos mergaitės man labai reikia schemutės "moteris laikanti kavos puodelį", toks juodas baltame fone. tiksliau reikia tokios, kad virš to puodelio būtų garai tą originalią aš pati turiu, bet va pati "primontuoti" tų garų nesiryžtu, nes iš manęs tokia siuvinėtoja, kad galiu labai nugrybauti po to jei kas turite būsiu labai dėkinga tita7@zebra.lt
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 11, 16:39)
sveikos mergaitės man labai reikia schemutės "moteris laikanti kavos puodelį", toks juodas baltame fone. tiksliau reikia tokios, kad virš to puodelio būtų garai tą originalią aš pati turiu, bet va pati "primontuoti" tų garų nesiryžtu, nes iš manęs tokia siuvinėtoja, kad galiu labai nugrybauti po to jei kas turite būsiu labai dėkinga tita7@zebra.lt
kiek zinau tokios schemutes nera viena forumiete tuos garus pati issiuvinejo ant "nematiuskes"
tai vat ir norėčiau pamatyti tokių schemučių kur pačios darbštuolytės primontuoja tuos garus, nes mano fantazija tai Dieve Dieve, po to gausis, kad mano puodelis kaip nemažas garvežys pūškuoja
Sveikos norėčiau paprašyti, kad jei kuri nors netyčia užtiktumėt Vyčio schemą, gal galėtumėt įdėti Būtų geriau juodu ant balto. Iš anksto dėkoju
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 11, 16:59)
tai vat ir norėčiau pamatyti tokių schemučių kur pačios darbštuolytės primontuoja tuos garus, nes mano fantazija tai Dieve Dieve, po to gausis, kad mano puodelis kaip nemažas garvežys pūškuoja
labai ačių už pastangas tačiau aš ieškau kur tie gariukai na tokie stori eina, ne taškiukai kaip čia ir tikrai mačiau kažkur, bet jau neturiu jėgų iš naujo visų temelių skaityt bet tikrai esu dėkinga už pagalbą
QUOTE(Chera @ 2009 01 11, 19:06)
labai gražu gal galėtumėt įmesti nuorodą kur galėčiau rasti šią schemą
prašau - "kavos mergaitės shema" http://s9.photobucke...niai/?start=all
o aš norėčiau paklausti gal kas turite tokio rudų atspalvių angelo shemą, na nemoku paaiškinti, toks ne vaikiškas o lyg sendintas tas paveikslas
o aš norėčiau paklausti gal kas turite tokio rudų atspalvių angelo shemą, na nemoku paaiškinti, toks ne vaikiškas o lyg sendintas tas paveikslas
Bet cia shemu nera:) Ir dar butent su garais.
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 12, 00:09)
prašau - "kavos mergaitės shema" http://s9.photobucke...niai/?start=all
ačiū bet,kad schemos nėra