Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(Laura_ @ 2013 03 19, 09:42)
Na aš jau savo irgi užsisakiau, žiūrėsim kas bus su mano gražiaja suknele kai atsiųs smile.gif

Viskas bus ok smile.gif tik butinai praneskit kai gausit smile.gif lauksim nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
savo suknele uzsisakiau is tidebuy.com neverkiau suknele nuostabi, atrodo kaip ir foto thumbup.gif taciau man gerokai per ilga net ir uzsidejus auksciausius batus... ir nezinau ar eis ja pataisyti... taigi priestarauju visoms kas sake, kad puslapis nepatikimas, kiek kartu rasiau, tiek kartu po poros dienu atrase is karto pasake, kad kovo 13 diena suknele bus baigta, taciau baige kovo 14d (net viena diena pavelavo) lotuliukas.gif kovo 19d. t.y. siandien ji pasieke mane, pristate tiesiai i namus ir nereikejo moketi jokiu muitu... thumbup.gif dziaugiuosi labai, dar labiau dziaugsiuosi, kaip siuveja pasakys, kad viskas su ja imanoma blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 19, 17:12)
savo suknele uzsisakiau is tidebuy.com neverkiau suknele nuostabi, atrodo kaip ir foto  thumbup.gif  taciau man gerokai per ilga net ir uzsidejus auksciausius batus... ir nezinau ar eis ja pataisyti...  taigi priestarauju visoms kas sake, kad puslapis nepatikimas, kiek kartu rasiau, tiek kartu po poros dienu atrase is karto pasake, kad kovo 13 diena suknele bus baigta, taciau baige kovo 14d (net viena diena pavelavo)  lotuliukas.gif  kovo 19d. t.y. siandien ji pasieke mane, pristate tiesiai i namus ir nereikejo moketi jokiu muitu... thumbup.gif  dziaugiuosi labai, dar labiau dziaugsiuosi, kaip siuveja pasakys, kad viskas su ja imanoma  blush2.gif  thumbup.gif

Super naujiena, imesk foto būtinai, o as is šito puslapio nuometa žadu uzsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
O man taip patiko internetu suknele gauta kad surizikavau ir dar vyrui kostiuma isrinkau thumbup.gif super puslapinis kur kieviena detale gali pasrinkti iki siulo spalvos bigsmile.gif Vizualiai sukuriau grazu kostiume, o kai gausiu bus matyt biggrin.gif Kaina uz 100 procentu plonos vilneles dvieju daliu kostiuma gavos 650 litu rolleyes.gif (jei tik muito neikals) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 19 kovo 2013 - 23:02
Išsirinkau suknutę
http://www.tidebuy.c...ss-9690653.html
Dabar sėdžiu ir nežinau ko galiu tikėtis ją gavus, rizikuoti ar ne. kaip manot, jei kažkas bus ne taip, bus sunku ją pataisyti?
Nuotraukoj tiesiog ideali suknelė man smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slyvamedis: 20 kovo 2013 - 10:18
Slyvamedi, man atrodo kaip tik lengva pataisyti. Liemeni jeigu ka susiaurinti, gala pakirpti jeigu per ilgas, na ta puosyba gal truputi sudetingiau bet ir tai ten nera labai imantriai. Labai daili suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyvamedis @ 2013 03 20, 11:12)
Išsirinkau suknutę
Dabar sėdžiu ir nežinau ko galiu tikėtis ją gavus, rizikuoti ar ne. kaip manot, jei kažkas bus ne taip, bus sunku ją pataisyti?

turiu ir as ja kompe wub.gif manau sakykis, verta rizikuoti, tokia tikrai nera sunku pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyvamedis @ 2013 03 20, 11:12)
Išsirinkau suknutę

ziurek tik neuzsisakyk per siauros arba per trumpos, susiaurinti ar patrumpinti gerai siuvejai juoku darbas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, galbut kazkuri siuntetes suknele is dresslande.com? arba zinote atsiliepimu apie si puslapi? radau ten kelias grazias sukneles, bet baisoka uzsisakyti be rekomendaciju smile.gif
Atsakyti
Suknele, kuria uzsisakiau rolleyes.gif
user posted image
Pasiuvimas identiskas, todel nufotorafavau tik is arti kaip graziai papuosta wub.gif
user posted image
Deja, anksciau nepasiskaiciau, kad toks modelis geriausiai tinka aukstoms merinoms... blush2.gif unsure.gif man ir 15cm bateliai nepadeda, atrodau labai mazyte... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8588: 24 kovo 2013 - 14:29
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 03 12, 09:40)
Man organza paskutineje vietoje butu, satinas labai blizgi medziaga tai pigokai gali atrodyti, chifonas gal geriausia nes tai permatoma lengvai krentanti medziagyte  g.gif o tafta tai sunkus toks audinukas "stovintis" todel grynai reiktu ziureti i modeliuka pacio rubo, ko jam reikia, ar "stovincios" medziagos ar krentancios.

Medziagos pagal kritima eitu: sifonas, satinas, organza ir tafta
Medziagos pagal blizguma eitu: satinas, organza, tafta ir sifonas

na zodziu...
nieko nebepakeisi...uzsisakius as ja jau pries kelias sav. ..ir laukiu...

dievazi kaip bijau...susisuko galva, ir uzsisakiau...

kad tik butu gera ir grazi.... doh.gif doh.gif

ka Jus manot apie tokia....labai apsirikau....sad.gif(( ?
nes tik uzsisakiius, apsilankiau siam puslapi...ir paskaiciau Jusu komentarus. Tai baisu pasidare...del tu visu medziagu ir panasiiai ..sad.gif

http://www.ebay.ie/i...984.m1497.l2648
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy1: 25 kovo 2013 - 00:57
QUOTE(mammy1 @ 2013 03 25, 00:48)
na zodziu...
nieko nebepakeisi...uzsisakius as ja jau pries kelias sav. ..ir laukiu...

dievazi kaip bijau...susisuko galva, ir uzsisakiau...

kad tik butu gera ir grazi.... doh.gif  doh.gif

ka Jus manot apie tokia....labai  apsirikau....sad.gif(( ?
nes tik uzsisakiius, apsilankiau siam puslapi...ir paskaiciau Jusu komentarus. Tai baisu pasidare...del tu visu medziagu ir panasiiai ..sad.gif

http://www.ebay.ie/i...984.m1497.l2648

nors sukneles stilius ne mano skonio, bet tinkanciai pagal figura merginai tikrai labai graziai atrodys.linkiu, kad viskas butu gerai ir suknele gautumete tokia kokia nuotraukoje smile.gif
Atsakyti