Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Im-bear, o aš čia dar pagalvojau, o III etapas neapsiribos vien sintepono prikimšimu? g.gif Baisiai ilgu būtų laukti IV etapo, gal biški daugiau užduotėlių III esi numačiusi blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, mielosios 4u.gif O pas mus šiandien kalasi dantukai, tai iki kompo princesė manęs nepaleidžia - nemiega beveik visa diena doh.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 10 29, 00:16)
O tai kas , jei kiekviena po 2 ar 3 meškiukus pasius?  g.gif Įsivaizduojat, kiek nuotraukų konkurse dalyvaus? Mažiausiai 70... lotuliukas.gif

Va ir aš apie tai pagalvojau ir nusprendžiau taip - kiekviena konkursantė gali atsiųsti į konkursą tik VIENO MEŠKIUKO nuotraukas (siūti tai galite tiek kiek norite) - išsirinkite patį gražiausią savo meškiuką ir pirmyn ax.gif Nes pagalvojau, kad fiziškai negalėsiu visų nuotraukų sudelioti balsavimui doh.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 29, 16:54)
Oho, visą dieną - niekas nei žodžio, lyg jau būtų visom praėjusi meškomanija  blink.gif  ......... Aš tai irgi dabar labai mandra - dirbtinis kailis baisiai lengvai ir maoniai siuvasi, visos detalytės sutampa, viskas čiki..

Kad dabar lengvi etapai - kur tik mechaniškai reikia nubrežti, iškirpti, susiuti. Kūryba prasidės vėliau cool.gif
O man tai po tikro meškiukinio mohero su dirbtiniu kailiu oi kaip sunku dirbti doh.gif Tik su moheru dirbant bijai sugadinti jį, nes brangiai kainuoja blink.gif

Gal tiesiog III etapą trumpesnį padarysime mirksiukas.gif

Vakar buvo gyvos pandos nuotraukos, o čia - siūta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 29 spalio 2008 - 17:05
Kokia nuostabi panda swoon.gif wub.gif thumbup.gif būtų nerealu tokią pasisiūti doh.gif blink.gif
Atsakyti
niu kaip gyva
Atsakyti
o tai tau panda bigsmile.gif , tikrai nepagalvojau, kad siūta doh.gif , gražuolė kaip gyva thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif drinks_cheers.gif kad III etapa sutrumpint biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikos meškomanės, smagu,kad su tokiu entuziazmu judat į priekį, ..........o va aš prisirbau verysad.gif ir nežinau kada prie jūsų prisijungsiu( kada planuojam baigti?)
Ale aš negudri, šlapiom rankom chloro tabletes sugalvojau paimt- tai nusvilo visi keturi pirštai, prie nieko prisiliest negaliu verysad.gif , o skauda blink.gif ir ne tik pirščiukus, bet ir šidutę,kad nespėsiu doh.gif - nu vienu žodžiu- fool.gif
Atsakyti
Jetau, frederica, kaip liūdna verysad.gif bet per daug nesielvartauk, tokia rankdarbių asė kaip tu greit pasivysi visas smile.gif To tau ir linkiu 4u.gif
Gal galima kuom nors patepti pažeistą odą, kad greičiau gytų?
Atsakyti
oi,ievuschka,, ačiū už padrąsinimą...
žaizdos tokios,kad net ligoninėn važiavau doh.gif - davė kažin kokio balto tepalo, žinoma,kad sugis- ale va kaip liūdna,kai negali darbuotis su pasimėgavimu, be proto nekenčiu kai reikia paskubom, na , bet kaip nors ax.gif
Atsakyti
frederica, ojei kokia butine trauma blink.gif yra tepalu nuo nudegimo- nuima skausma bent jau ir spartina gijima. gydyk rankas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif 4u.gif As po truputi irgi judu. Bet pasirodo, kad letai siuvu hihihi.gif ,tai antro tikrai nespesiu kartu. O tikejausi is karto vaikam po viena pasiut. Tai dabar nutariau, kad jis bus man paciai biggrin.gif wub.gif
Frederica, jezau kaip uzjauciu. Tau ne tik kad rankdarbiais, bet ir vaikuciais pasirupint sunku unsure.gif Sveik greiciau console.gif
Atsakyti
Frederica, laikykis! Linkiu, kad žaizdos greičiau užsitrauktų ir galėsi vėl kūrti savąjį meškiuką - tiesa, užejau į tavo puslapelį - kokių grožių turi prisikūrus wub.gif O meškeliais tau jau buvai apsirgus, ar ne? bigsmile.gif Nes mačiau labai mielų megztų meškelių wub.gif O aš irgi kaip tik dabar sedžiu ir užbaiginėju megztą meškutį - greitai galėsiu pasigirti rolleyes.gif

Tau, kad ne taip stipriai skaudėtų rankytės:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti