Im-bear, o aš čia dar pagalvojau, o III etapas neapsiribos vien sintepono prikimšimu? Baisiai ilgu būtų laukti IV etapo, gal biški daugiau užduotėlių III esi numačiusi
Laba diena, mielosios O pas mus šiandien kalasi dantukai, tai iki kompo princesė manęs nepaleidžia - nemiega beveik visa diena
Va ir aš apie tai pagalvojau ir nusprendžiau taip - kiekviena konkursantė gali atsiųsti į konkursą tik VIENO MEŠKIUKO nuotraukas (siūti tai galite tiek kiek norite) - išsirinkite patį gražiausią savo meškiuką ir pirmyn Nes pagalvojau, kad fiziškai negalėsiu visų nuotraukų sudelioti balsavimui
Kad dabar lengvi etapai - kur tik mechaniškai reikia nubrežti, iškirpti, susiuti. Kūryba prasidės vėliau
O man tai po tikro meškiukinio mohero su dirbtiniu kailiu oi kaip sunku dirbti Tik su moheru dirbant bijai sugadinti jį, nes brangiai kainuoja
Gal tiesiog III etapą trumpesnį padarysime
Vakar buvo gyvos pandos nuotraukos, o čia - siūta
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 29, 00:16)
O tai kas , jei kiekviena po 2 ar 3 meškiukus pasius? Įsivaizduojat, kiek nuotraukų konkurse dalyvaus? Mažiausiai 70...
Va ir aš apie tai pagalvojau ir nusprendžiau taip - kiekviena konkursantė gali atsiųsti į konkursą tik VIENO MEŠKIUKO nuotraukas (siūti tai galite tiek kiek norite) - išsirinkite patį gražiausią savo meškiuką ir pirmyn Nes pagalvojau, kad fiziškai negalėsiu visų nuotraukų sudelioti balsavimui
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 29, 16:54)
Oho, visą dieną - niekas nei žodžio, lyg jau būtų visom praėjusi meškomanija ......... Aš tai irgi dabar labai mandra - dirbtinis kailis baisiai lengvai ir maoniai siuvasi, visos detalytės sutampa, viskas čiki..
Kad dabar lengvi etapai - kur tik mechaniškai reikia nubrežti, iškirpti, susiuti. Kūryba prasidės vėliau
O man tai po tikro meškiukinio mohero su dirbtiniu kailiu oi kaip sunku dirbti Tik su moheru dirbant bijai sugadinti jį, nes brangiai kainuoja
Gal tiesiog III etapą trumpesnį padarysime
Vakar buvo gyvos pandos nuotraukos, o čia - siūta
niu kaip gyva
o tai tau panda , tikrai nepagalvojau, kad siūta , gražuolė kaip gyva
Sveikos kad III etapa sutrumpint
Sveikos meškomanės, smagu,kad su tokiu entuziazmu judat į priekį, ..........o va aš prisirbau ir nežinau kada prie jūsų prisijungsiu( kada planuojam baigti?)
Ale aš negudri, šlapiom rankom chloro tabletes sugalvojau paimt- tai nusvilo visi keturi pirštai, prie nieko prisiliest negaliu , o skauda ir ne tik pirščiukus, bet ir šidutę,kad nespėsiu - nu vienu žodžiu-
Jetau, frederica, kaip liūdna bet per daug nesielvartauk, tokia rankdarbių asė kaip tu greit pasivysi visas To tau ir linkiu
Gal galima kuom nors patepti pažeistą odą, kad greičiau gytų?
Gal galima kuom nors patepti pažeistą odą, kad greičiau gytų?
frederica, ojei kokia butine trauma yra tepalu nuo nudegimo- nuima skausma bent jau ir spartina gijima. gydyk rankas
Sveikos merginos As po truputi irgi judu. Bet pasirodo, kad letai siuvu ,tai antro tikrai nespesiu kartu. O tikejausi is karto vaikam po viena pasiut. Tai dabar nutariau, kad jis bus man paciai
Frederica, jezau kaip uzjauciu. Tau ne tik kad rankdarbiais, bet ir vaikuciais pasirupint sunku Sveik greiciau
Frederica, jezau kaip uzjauciu. Tau ne tik kad rankdarbiais, bet ir vaikuciais pasirupint sunku Sveik greiciau
Frederica, laikykis! Linkiu, kad žaizdos greičiau užsitrauktų ir galėsi vėl kūrti savąjį meškiuką - tiesa, užejau į tavo puslapelį - kokių grožių turi prisikūrus O meškeliais tau jau buvai apsirgus, ar ne? Nes mačiau labai mielų megztų meškelių O aš irgi kaip tik dabar sedžiu ir užbaiginėju megztą meškutį - greitai galėsiu pasigirti
Tau, kad ne taip stipriai skaudėtų rankytės:
Tau, kad ne taip stipriai skaudėtų rankytės: