Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(net_nzn @ 2008 10 28, 18:02)
chi... iš karto klausima turiu  blush2.gif Meskiuko kuno detalytes kirptis tokias, kokios nupiestos ar kiek didesnes paliekant audinio uzlaidai?  ax.gif

Ten parasyta, kad 5 mm siulems jau itrauktos i iskarpa - reiskia kirptis tokias, kokios duotos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos meškinautojos mirksiukas.gif
aš jau beveik antrą meškiuką susiuvau, bet laimei sąžinė užgriaužė, kad nespėsiu dovanos išsiuvint (beja irgi meškiuko tedžio lotuliukas.gif) tai grįžau trumpam prie senesnių darbelių, bent jau iki rytojaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 10 28, 17:03)
aš jau beveik antrą meškiuką susiuvau, bet laimei sąžinė užgriaužė, kad nespėsiu dovanos išsiuvint (beja irgi meškiuko tedžio  lotuliukas.gif)

bigsmile.gif tai nieko tokio, galėsi meškių fermą atidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės hi.gif
Aš pabaigiau ir antrą susiuti didis.gif Dabar tai dar mandra esu, tik idomu kaip toliau seksis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 28, 22:53)
Sveikos, mergaitės  hi.gif
Aš pabaigiau ir antrą susiuti  didis.gif Dabar tai dar mandra esu, tik idomu kaip toliau seksis  hihihi.gif

Šaunuolė clap_1.gif
Aš irgi didesnių planų turiu, tik dar nežinau kaip seksis ax.gif
O tai kas , jei kiekviena po 2 ar 3 meškiukus pasius? g.gif Įsivaizduojat, kiek nuotraukų konkurse dalyvaus? Mažiausiai 70... lotuliukas.gif Superkonkursas !!!!!!!!!!!!!!!!!
Linksma lotuliukas.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 28, 18:20)
Ten parasyta, kad 5 mm siulems jau itrauktos i iskarpa - reiskia kirptis tokias, kokios duotos rolleyes.gif

vepliuke budama kazkur praskaiciau, nors rodos ir atidziai konspektavau blush2.gif bet manau nieko tokio. Uzu tai galiu pasigirti, kal pirmo etapo darbo priemones isigyjau (visko tiek, kal net dviem meskuciams doh.gif ) akytes ir kitas detalytes ieskosiu, kai manasis grazuolis kuna tures ir sakys va sito noriu, o sito ne biggrin.gif taigi ryt jau karpiniais uzsiimsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

O man reikia gero spyrio į minkštą vietą, užsiverčiau darbai ir iki meškio neprieinu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 spalio 2008 - 09:15
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 10:15)
Labukas

O man reikia gero spyrio į minkštą vietą, užsiverčiau darbai ir iki meškio neprieinu doh.gif  unsure.gif

Spiriu į minkštąją lotuliukas.gif O dabar marš prie meškinų pioneer.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
O as nusipirkau tiek kailiuko meskinui, kad dar dvidesimciai tokiu paciu uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 29, 10:24)
O as nusipirkau tiek kailiuko meskinui, kad dar dvidesimciai tokiu paciu uzteks  lotuliukas.gif

Arba vieną didelį didelį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 29, 10:45)
Arba vieną didelį didelį hihihi.gif

anas butų tokis didelis, kal ir iš lovos jau lauk varytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 29 spalio 2008 - 10:14
Oho, visą dieną - niekas nei žodžio, lyg jau būtų visom praėjusi meškomanija blink.gif Bet ne, viskas kas buvo sakytina iki šio momento susakyta, o pačios kalbos prasidės kai jau eisime į pabaigą. Aš tai irgi dabar labai mandra - dirbtinis kailis baisiai lengvai ir maoniai siuvasi, visos detalytės sutampa, viskas čiki. Bet jaučiu, kai pradėsiu viską jungti, ka kas nesigaudinės, tai sparnus ir nuleisiu... Ech, kur tas penktadienis...
Atsakyti