Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir as kailiuko kitam meskiukui turiu smile.gif ,bet pakolkas susilaikau blush2.gif
Bijau uzkibti biggrin.gif
Sintepono,manau,daug reiks g.gif
As tai viena pagalve buvau isardziusi,ten labai geras sinteponas buvo,tokie smulkus burbuliukai,labai gerai prisikemsa thumbup.gif ,bet nebeturiu jo,savo fejoms sunaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 10 28, 11:51)
Aš jau savaitgalį užbaigiau šį etapą ax.gif Įtariu pasirinkau šiek tiek sudėtingą ilgą kailį kaip pirmam meškiui g.gif , jau nusipirkau ir kitam kailiuką, bet pirma užbaigsiu šį, pažiūrėsiu kokias klaidas padariau, ką kitaip daryt reiktų, ir antras meškis jau bus tobulesnis rolleyes.gif
O kiek reikia sintepono, jis mačiau parduodamas metrais, tai kiek užsipirkti g.gif Ar jo jau reikės III etapui?

QUOTE(vasarėja @ 2008 10 28, 11:54)
neskubekit, ka  lotuliukas.gif  mano dar tik pilvas susiutas ir akiu neturiu  biggrin.gif

as sintepono metra paemiau, tai mano rodos 10 meskiu uzteks  biggrin.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 28, 12:32)
Ir as kailiuko kitam meskiukui turiu smile.gif ,bet pakolkas susilaikau blush2.gif
Bijau uzkibti  biggrin.gif
Sintepono,manau,daug reiks  g.gif
As tai viena pagalve buvau isardziusi,ten labai geras sinteponas buvo,tokie smulkus burbuliukai,labai gerai prisikemsa thumbup.gif ,bet nebeturiu jo,savo fejoms sunaudojau biggrin.gif

O dėl sintepono tai bijau, ar nebūsit apsirikusios - juk tas, kurį reikia kimšti į lėles, meškius, pagalves ir t.t. negali būti matuojamas metrais? Ar jūs galvojate jį plėšyti ir tada kimšti? O aš tai turiu spec nusipirkusi Jyske pagalvę, tai ten toks sinteponas, pagalvėms pats tas, minkštutėlis toks, jį kiek kemši, tiek jo ir susikemša, man net į mažutėlius žaisliukus susikemša po gerą gerą saują, tai tokio ir visos pagalvės meškiui neužteks. Bet paėmiau ne tokią gerą pagalvę, tai ten toks paprastas, vatinis, gabaliukais biški, tai gal tas tiks? Patark Im-bear smulkiau dėl sintepono, a? ax.gif
Atsakyti
Im-bear rase,kad plesisim ax.gif
Maciau sintepono atraizas,smulkias,audiniu parduotuveje,Verkiu gatveje,antrame aukste smile.gif
Einu dar viena pagalve isardysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 28 spalio 2008 - 12:02
Nu va, adatos ir akutes jau uzsakytos, kas surase spalvas pagal sarasiuka uzsakiau kokiu buvo, kitos dalinsimes kas liks, bet tikiuosi su atvaziuojanciom is Kinijos kaip nors uzteksim, bent jau rudu plastmasiniu tai tikrai smile.gif

Kai tik gausiu patvirtinima apie issiusta siuntinuka, pranesiu ir galesim stipriai laukti.

Mano meskiukas sukirptas ir dar net nepradetas siuti, kiti darbai uzpuole blush2.gif
Bet uztat poryt visa dienele skirsiu sitam reikalui. ax.gif
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif Sugrižau ir aš iš sporto klubo fitness3.gif
Matau naujų veidų yra ir klausimelių atsirado ax.gif

QUOTE(daite @ 2008 10 28, 00:02)
Beje Im-bear, kokios adatos galvos prisiuvimui reiks kad ji judėtų? Primink, jei gali, dydį, gal kitąkart reiks pažiūrėt.  mirksiukas.gif

Pamatavau tiksliai - mano 17,5 cm/ Pilnai užtenka man mano meškiams mirksiukas.gif Taigi saullute turi užsakyti - gal dar nespėjo ir galėsi prisijungti prie bendro užsakymo?

QUOTE(net_nzn @ 2008 10 28, 00:13)
Laba vakara merginos  4u.gif
Na ir linksmybes cia uzviret...

Prisijunk - kartu siūti linksmiau ir įdomiau bigsmile.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 28, 11:45)
Man įdomu, kaip su tom adatom ir akim, kada užsakinės kas, kada jos ateis? Ar III etapui nereikės dar jų?

III-čiam etapui adatos dar nereikės rolleyes.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 10 28, 11:51)
O kiek reikia sintepono, jis mačiau parduodamas metrais, tai kiek užsipirkti g.gif Ar jo jau reikės III etapui?

Sunku man pasakyti, kiek tiksliai jo reikes, nes tas sinteponas skirtingas būna - paimk 1 metrą - tikrai užteks. Arba seną pagalvę išardyk mirksiukas.gif

Aš kemšu tą sinteponą, kuris metrais parduodamas - jį reikia suplešyti ir kimšti tuos pukelius. Tada prisikemša taip kietai kaip reikia. Tie burbuliukai arba dar būna kaip spiralytės tokios - man nepatinka, nes tu juos kemši, o jie atgal lenda doh.gif Bet galima ir su jais dirbti cool.gif
Atsakyti
Tai gerai, 1 metrą sintepono nusipirkau, turės užtekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 28, 14:12)
Laba dienelė  4u.gif  Sugrižau ir aš iš sporto klubo  fitness3.gif
Matau naujų veidų yra

Yra yra, o dar kiek varlinėtojų beskaitydama tema pastebėjau. Tiku jos tylios - ateina, paskaito, pasižiūri ir atsilaiko virusui smile.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 28, 14:12)
Prisijunk - kartu siūti linksmiau ir įdomiau  bigsmile.gif

Tieku tos - JUNGIUOSIU drinks_cheers.gif . Užkrėtėt Jūs čia mane bigsmile.gif o galvojau esu atsparesnė visokiems tokiems virusams. blush2.gif Įtariu konkurse nedalyvausiu, nes užsiregistruot nespėjau, ale kartu siūsiu ir pati pirmoji savo darbeliu pasigirti galėsiu tongue.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 10 28, 14:24)
Tai gerai, 1 metrą sintepono nusipirkau, turės užtekti ax.gif

Prieš pora dienų kimšau kokių 40cm zuiki su di..deliu pilvu. tai jam kokių 80 cm užteko (tiesa kokio storio tiksliai sintiponas buvo neatamenu, kainavo 4,60Lt/metras). Tai manau kal šiam meškiukui ir metro tokio sintipono nereikės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 28 spalio 2008 - 14:37
Mano meškis dar net nepradėtas siūti, nes vis dar laiko normaliai nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 10 28, 15:35)
Tieku tos - JUNGIUOSIU  drinks_cheers.gif . Užkrėtėt Jūs čia mane  bigsmile.gif o galvojau esu atsparesnė visokiems tokiems virusams.  blush2.gif Įtariu konkurse nedalyvausiu, nes užsiregistruot nespėjau

Dar galiu i sarasiuka konkursini itraukti - sakiau, kad dar visa II-tra etapa galima prisijungti biggrin.gif

QUOTE(daite @ 2008 10 28, 16:05)
Mano meškis dar net nepradėtas siūti, nes vis dar laiko normaliai nerandu...  blush2.gif

Laiko iki penktadienio dar sociai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 28, 16:11)
Dar galiu i sarasiuka konkursini itraukti - sakiau, kad dar visa II-tra etapa galima prisijungti  biggrin.gif

Tai priimkit ir mane i ta zavu ligoniu sarasiuka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pasizadu kibti i darba dar siandien ir visas pasivyti, organizatorės nenuvilti ir su visomis kartu suspeti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 28, 14:04)
Mano meskiukas sukirptas ir dar net nepradetas siuti, kiti darbai uzpuole blush2.gif
Bet uztat poryt visa dienele skirsiu sitam reikalui.  ax.gif

Saullute, dar neturiu tavo e-mailo unsure.gif

QUOTE(net_nzn @ 2008 10 28, 17:20)
Tai priimkit ir mane i ta zavu ligoniu sarasiuka  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif pasizadu kibti i darba dar siandien ir visas pasivyti, organizatorės nenuvilti ir su visomis kartu  suspeti smile.gif  4u.gif

Itraukiau i sarasiuka - atsiusk i man az savo e-maila smile.gif

Pasilinksminsime? wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
chi... iš karto klausima turiu blush2.gif Meskiuko kuno detalytes kirptis tokias, kokios nupiestos ar kiek didesnes paliekant audinio uzlaidai? ax.gif
Atsakyti