QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 27, 11:16)
Mažasis gavo dovanų mažą zuikutį, tai man atrodo labai panašus modeliukas į mūsų meškį
Tures greitai zuikis draugeli
QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 11:47)
Labas rytas nufotkinau,ka nusipirkau
Na, neįsivaizduoju, kas čia per rūšis Pirmą kartą tokius matau
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 27, 11:56)
O kaip, Im-bear, tos kur perki užsienyje, tai ne tokia jų kojelė?
Negaliu sulaukti, kada reikės prikimšti jau viską, kad tik pagalvių užtektų namuose
Negaliu sulaukti, kada reikės prikimšti jau viską, kad tik pagalvių užtektų namuose
Taip, ten ištisa kojelė - ji į stiklą abiem galais įeina - buvau gi įdėjus nuotrauka I-oje temoje.
Šeima liks be pagalvių Užtad su meškiukais
QUOTE(vasarėja @ 2008 10 27, 15:22)
dar vienas klausimas- kunelio isiuvus reikia prisiuti i viena kuri sona ar kaip?
Aš tai neprisiuvu, nes tada tą vietą bus storoka, o kai viduje lieka ir sintepono prikemši, tai nejauti jokio storumo.
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 27, 20:03)
Tik man kažkaip meškio kojos ir rankos tokios didokos atrodo lyginant su kūnu... Bet pridėjus ir galvą, tai lyg ir proporcingiau...
Šiaip klasikinio teddy meškio yra nustatytos proporcijos - kur rankos -kojos lyg tai dvigubai didesnes už kūną. O autorinių meškių proporcijos gali būti labai skirtingos - gali būti didelė galva ir mažytės rankytės - kaip į galvą autoriui šaus ir patiks
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 27, 20:41)
aš jau padariau klaida padukus ne taip įsiuvau..... ta siauroji dalis turėjo būt apačioj, o pas mane ji gavos viršuj
Man atrodo, kad nebaisi čia klaida - gal įdomesnis meškutis gausis