Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakaras, auksarankes-meskiukų kūrėjos biggrin.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 27, 11:16)
Mažasis gavo dovanų mažą zuikutį, tai man atrodo labai panašus modeliukas į mūsų meškį  smile.gif

Tures greitai zuikis draugeli rolleyes.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 11:47)
Labas rytas smile.gif nufotkinau,ka nusipirkau g.gif

Na, neįsivaizduoju, kas čia per rūšis g.gif Pirmą kartą tokius matau doh.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 27, 11:56)
O kaip, Im-bear, tos kur perki užsienyje, tai ne tokia jų kojelė?
Negaliu sulaukti, kada reikės prikimšti jau viską, kad tik pagalvių užtektų namuose  lotuliukas.gif

Taip, ten ištisa kojelė - ji į stiklą abiem galais įeina - buvau gi įdėjus nuotrauka I-oje temoje. ax.gif
Šeima liks be pagalvių doh.gif Užtad su meškiukais lotuliukas.gif

QUOTE(vasarėja @ 2008 10 27, 15:22)
dar vienas klausimas- kunelio isiuvus reikia prisiuti i viena kuri sona ar kaip?

Aš tai neprisiuvu, nes tada tą vietą bus storoka, o kai viduje lieka ir sintepono prikemši, tai nejauti jokio storumo.

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 27, 20:03)
Tik man kažkaip meškio kojos ir rankos tokios didokos atrodo lyginant su kūnu...  g.gif  Bet pridėjus ir galvą, tai lyg ir proporcingiau...  rolleyes.gif

Šiaip klasikinio teddy meškio yra nustatytos proporcijos - kur rankos -kojos lyg tai dvigubai didesnes už kūną. O autorinių meškių proporcijos gali būti labai skirtingos - gali būti didelė galva ir mažytės rankytės - kaip į galvą autoriui šaus ir patiks bigsmile.gif

QUOTE(Matelyk @ 2008 10 27, 20:41)
aš jau padariau klaida  blush2.gif padukus ne taip įsiuvau.....  doh.gif ta siauroji dalis turėjo būt apačioj, o pas mane ji gavos viršuj  blush2.gif

Man atrodo, kad nebaisi čia klaida - gal įdomesnis meškutis gausis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 27 spalio 2008 - 21:17
Man reikės ausis perdaryt, nes ta kita medžiagėlė labai linkusi irti, net flizelinas nepristabdo, tai kažką reikės galvoti, nes dabartinis vaizdas manęs netenkina schmoll.gif Gal galima tik tą medžiagėlę į vidų įlenkti šiek tiek ilgesnį galą negu kailiukui padarius?
O kojas gerai susiuvau, atsiminiau, kaip buvo brėžinyje nurodyti pirštai, o be to man meškiai tokie šleivakojai ir turi būti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 27, 22:19)
Gal galima tik tą medžiagėlę į vidų įlenkti šiek tiek ilgesnį galą negu kailiukui padarius?

Taip, padaryk ilgesnius galus ir ilenk i vidu. Su dirbtiniu kailiu truputi netinka si ausu iskarpa - del to apacia ir siuliau apmetyti ax.gif
Atsakyti
Laba naktelė,

Užėjau dar pas Jus apsidairyti, nes šiandien nieko savo meškiukui nedariau tik nusipirkau storesnių (berods nailoninių ar kažkokių kitokių) siūlų ir keturias sagutes - akytes su ausele. Nemoku kaip įdėti, bet gal tiks.

Beje Im-bear, kokios adatos galvos prisiuvimui reiks kad ji judėtų? Primink, jei gali, dydį, gal kitąkart reiks pažiūrėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara merginos 4u.gif
Na ir linksmybes cia uzviret... nuo penktadienio skaitau ir tik dabar Jus pasivijau. doh.gif doh.gif Didelis dekui Im-Bear uzu tokia akcija atrakcija merginoms, lai tokiu buna dar daugiau. thumbup.gif thumbup.gif Kaip MB pasakytu - cia gera zabava. Tai va - esu tyli stebetoja, nes sia tema pamaciau tiku penktadieni pries pat antro etapo paskelbima. Kita vertus gal kiek ir gerai, nes tikrai buciau uzsikretusi sia rimta meskamanijos liga. Nors dabar irgi ne ka geriau - savaji meskiuka naktimis sapnuoju. Po sapnuose esancia audiniu parde vaikstau ir kailiuka meskiui renku. Net jau audziu minti, kaip cia kaledom 7 meskiu seimyna suveikus g.gif O jumis merginos stebiuosi - nors dideles tetos esat, ale paskaicius matosi, kal susirinko mazu vaiku burelis su nekantrumu laukiantis kazkokio renginio lotuliukas.gif - NA TIESIOG SUPER mirksiukas.gif taip ir toliau drinks_cheers.gif . O asei i tikra parde neuzilgo leksiu - tiku zuiki pasibaigsiu, o tada jau meskiukai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 27, 21:19)
O kojas gerai susiuvau, atsiminiau, kaip buvo brėžinyje nurodyti pirštai, o be to man meškiai tokie šleivakojai ir turi būti bigsmile.gif

aš tuos nagus prisiminiau tik antrą dieną po susiuvimo, ir tai galima sakyt susapnavau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif kai sekasi darbuotis g.gif Gal jau visos kailiuka susiuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif ne visos aš ti šiandien eisiu siūt.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 28, 11:04)
Labas rytas smile.gif kai sekasi darbuotis g.gif Gal jau visos kailiuka susiuvo mirksiukas.gif

Aš tai jau ir antrą susiuvau... Žinau, ką turi rulle galvoje - norėtum jau varyt toliau mirksiukas.gif Aš irgi, ale susitarėm laukt, tai laukiam.

Man įdomu, kaip su tom adatom ir akim, kada užsakinės kas, kada jos ateis? Ar III etapui nereikės dar jų?
Atsakyti
O as turbut tik savaitgali per iseigines siusiu, nes dabar tiek darbelio visokio turiu doh.gif O visos mintys tik apie meski lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau savaitgalį užbaigiau šį etapą ax.gif Įtariu pasirinkau šiek tiek sudėtingą ilgą kailį kaip pirmam meškiui g.gif , jau nusipirkau ir kitam kailiuką, bet pirma užbaigsiu šį, pažiūrėsiu kokias klaidas padariau, ką kitaip daryt reiktų, ir antras meškis jau bus tobulesnis rolleyes.gif
O kiek reikia sintepono, jis mačiau parduodamas metrais, tai kiek užsipirkti g.gif Ar jo jau reikės III etapui?
Atsakyti
neskubekit, ka lotuliukas.gif mano dar tik pilvas susiutas ir akiu neturiu biggrin.gif

as sintepono metra paemiau, tai mano rodos 10 meskiu uzteks biggrin.gif
Atsakyti