Kokią dovanėlę gavom Ačiū, ačiū, ačiū O kai baigsim balsavimus, tai gal kada po Kalėdų (įtariu, kad viskas baigsis jau prieš pat šventes) darom susimeškinimą?
Ačiū Im-bear už iškarpas
Šis meškiukas gražus
O ten tavo rankdarbiai? tikra auksarankė
Lėlių gražumas
Koks natiurmortas
Tikiuos nieko tokio, kad įkėliau kelias nuotraukas
Šis meškiukas gražus
Lėlių gražumas
Koks natiurmortas
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 17, 23:47)
O mano e-mailu negauni? Tai atsiusk man i az savo e-maila, as tau atrasysiu.
Labutuliukas, jei tave isgelbes ta dar viena savaite - tai priimsiu is taves veliau nuotraukas. O mano skalbiniai jau irgi 3 savaite nelyginti
Ievuschka, aciu uz baliona ))))
Labutuliukas, jei tave isgelbes ta dar viena savaite - tai priimsiu is taves veliau nuotraukas. O mano skalbiniai jau irgi 3 savaite nelyginti
Ievuschka, aciu uz baliona ))))
Gaunu ot tundra esu, tai nuotraukas siusti tau i emaila.dar o leteneles irgi issiuvineti ar nereikia
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 17, 23:16)
saulyte2 jei nori savo rudas stiklines akutes, galiu tau perleisti.Greitu laiku neplanuoju meškio siūti, tai ir neprireiks akučių
Papildyta:
iškarpas tikrai pastebėjau ir net kelis įsimylėjau, bet šiais metais tikrai neberasiu laiko siuvimam, deja
Papildyta:
iškarpas tikrai pastebėjau ir net kelis įsimylėjau, bet šiais metais tikrai neberasiu laiko siuvimam, deja
nu kad taip greitai dar nepradesiu siuti kito meskucio,tai butu geriau uzsisakyti, nes as gryna darbe devindarbe,jau kitka noriu isbandyti
Aha, man irgi įdomu dėl pirštukų siuviėjimo, o gal jau klausiau
Sveikos, meskiniautojos
Na aš tai labai norėčiau pratęsimo - svarbiausia, kad būtų norinčių
Kaip tik ir planavau, kad pabaigus šį projektą tęsime toliau ir jau tada kalbėsime ir apie savo iškarpų darymą ir apie pirščiukų siuvinėjimą ir dar daug-daug apie ką )))
Būtinai tęsime - dar ir meškiukinius meetus darysime
Na tai dabar turėsi pagauti įkvepimą
būtinai
Mano-mano rankdarbiai - visko po truputį Ir nors ne visai į temą - bet visvien malonu
Leteneles issiuvinesime, kai pratesima darysim )))
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 18, 00:06)
iš tikrųjų didelis dėkui tau už tokį rūpestėlį, nes nujaučiu kiek reikia praleisti laiko su mūsų grand-projektu , ir kažkodėl manau, kad antro tokio nebebus , o visgi gal , dabar lauksim gražios atmazgos ir gražių meškių
Na aš tai labai norėčiau pratęsimo - svarbiausia, kad būtų norinčių
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 01:10)
Im-bear, kaip gi galima pasidaryti iškarpas tokio meškiuko, kokio nori? Aš tai neįsivaizduoju... O dar nieko nepasakojai apie pirštukų darymą. Na, šiam mūsų konkursiniam tai nedarysim, bet įdomu būtų išmokti. Nors bendrai tavo nuorodose yra lygtai nyga apie meškių darymą, tai ten turėtų būti turbūt, dar nespėjau visko peržiūrėti.
Manau, po konkurso galima bus temą tęsti ir visoms bendrai (kas norės ir dar turės įkvėpimo) mokytis ir tobulėti toliau, a?
Manau, po konkurso galima bus temą tęsti ir visoms bendrai (kas norės ir dar turės įkvėpimo) mokytis ir tobulėti toliau, a?
Kaip tik ir planavau, kad pabaigus šį projektą tęsime toliau ir jau tada kalbėsime ir apie savo iškarpų darymą ir apie pirščiukų siuvinėjimą ir dar daug-daug apie ką )))
Būtinai tęsime - dar ir meškiukinius meetus darysime
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 18, 02:06)
jaučiu mums rimtai negerai , Im-bear paskleidė virusą
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 18, 09:31)
Dekui , tikriausiai isgelbetu. Mums darbe reikia projekta pabaigti iki menesio pabaigos, dirbam virsvalandzius
QUOTE(Zemugne @ 2008 11 18, 10:06)
O kai baigsim balsavimus, tai gal kada po Kalėdų (įtariu, kad viskas baigsis jau prieš pat šventes) darom susimeškinimą?
būtinai
QUOTE(Zydryne @ 2008 11 18, 12:50)
Mano-mano rankdarbiai - visko po truputį Ir nors ne visai į temą - bet visvien malonu
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 18, 13:13)
Gaunu ot tundra esu, tai nuotraukas siusti tau i emaila.dar o leteneles irgi issiuvineti ar nereikia
Leteneles issiuvinesime, kai pratesima darysim )))
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 18, 16:22)
viskas yra ka atsiuntei tik nebuvau pilnai atidarius,nemoku as gerai su tuo kompu , man sunus padeda dabar kaip tik yra reikes atsidaryti
Uraaaaa, uraaaaa, bus pratęsimas (beje, jau šita tema baigiasi, kas kurs naują?).
O aš dabar vargstu su aksesuaru, kad sumislijau tokį, tai daugiau darbo prie jo nei prie meškiuko Tai meškiuko vis dar nesujungiu, o knieti baisiausiai
Nieko, jau šiandien gal aksesuarą baigsiu, bet labai stengiuosi, nes Im-bear sakė, kad kolekcinių meškiukų viskas turi būti čiki, net šiukšlių į juos negalima kimšti
O aš dabar vargstu su aksesuaru, kad sumislijau tokį, tai daugiau darbo prie jo nei prie meškiuko Tai meškiuko vis dar nesujungiu, o knieti baisiausiai
Nieko, jau šiandien gal aksesuarą baigsiu, bet labai stengiuosi, nes Im-bear sakė, kad kolekcinių meškiukų viskas turi būti čiki, net šiukšlių į juos negalima kimšti
O mano meškiukasm vos tik siusiuvau visas kūno dalis į vieną, jau išmovė į kelionę - išvažiavo su MB kelioms dienoms po pasaulį pasidaryti...
Na, dar nei snukio nudažiau, nei aksesuarų sugalvojau, o jis ėmė ir išmovė...
Ainu dabar Im-bear nuorodos su meškių iškarpomis tyrinėti
Na, dar nei snukio nudažiau, nei aksesuarų sugalvojau, o jis ėmė ir išmovė...
Ainu dabar Im-bear nuorodos su meškių iškarpomis tyrinėti
Aciu Im-bear uz meskiu iskarpas ,truputi patyrinejau ir jau labai noriu isbandyt kitoki, nors dar sito nepabaigiau Bet va galvoju, kad noriu is mocherio, viena is kudliuku siuti, tik ,kad to mocherio neturiu. Veliau prasysiu pagalbos Ir akyciu dar noresiu...
Ievuschka, aciu uz fotografavimo subtilybiu pasidalinima
Gal dar kas galetu paaiskinti, kaip tas nuotraukas kompe sumazinti, nes nenutuokiu, nesu mazinusi.
Ievuschka, aciu uz fotografavimo subtilybiu pasidalinima
Gal dar kas galetu paaiskinti, kaip tas nuotraukas kompe sumazinti, nes nenutuokiu, nesu mazinusi.
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 18, 15:22)
Gaudau . Siandien net laiku namo gryzau.
Im-bear, labai ačiū už sukeltas iškarpas ir žurnalus
Buvo labai įdomu apžiūrėt, nors visko atidžiai atidžiai tai dar neperskaičiau...
Buvo labai įdomu apžiūrėt, nors visko atidžiai atidžiai tai dar neperskaičiau...