Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū Im-bear labai už dovanėlę - dabar tyrinėsiu tuoj atsidėjus visas iškarpėles, jau labai mano naujasis meškiukas burzgia - kada mane siūsi, kada siūsi? mirksiukas.gif Aš tai jau kai užsidegu, tai darau viską su meile ir atsidavimu, arba išvis nebedarau. Todėl galit mane vadinti ligone, kuo norit, nors aš kitų darbų irgi "šiek tiek" turiu, bet nemėgstu daryti nieko šiaip sau, be užsidegimo... Net skalbinius lyginu tada, kai ateina įkvėpimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip sakant - pakalbėjome ir aš nusprendžiau didis.gif - terminas gruodžio 1 diena. Nes kuo toliau atidėsi, tuo daugiau papildomų reikalų atsiras... Terminas nekeičiamas, lauksiu nuotraukų mirksiukas.gif
Juk jas dar reiks sudeti i balsavima, duoti savaite balsavimui, pasveikinti nugaletojus... Norečiau iki savo gimtadienio užbaigti šį konkursą ax.gif

P.S. O iškarpas pastebėjote, ar niekam neįdomų g.gif

mirksiukas.gif Ooo, valio, Zhuvycia pastebėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 lapkričio 2008 - 22:07
Tai as ir kalbu apie ikvepima. Jo ner schmoll.gif , dingo per rupescius ir kitus skubius darbus. Buvo - viska susiuvau, prikimsau. Dabar ziuriu i galva ir nulis wacko.gif. Ir pradinis planas buvo - meskiai iki Kaledu, o iki gruodzio nespeju. Niekaip. (Skalbiniai jau 3 savaites guli ir tik kaupiasi, ner ikvepimo lyginti).

Iskarpas pastebejau.
As tikriausiai tada issibraukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 17 lapkričio 2008 - 22:11
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 17, 22:01)
Tinka terminas, meškiuka pabaigiau tik liko dar aprengti rolleyes.gif dar paklausiu gal kas is klaipėdiečiu planuoja AKYČIŲ užsisakyti, nes noriu dar viena meškiuką pasiuti  ax.gif

saulyte2 jei nori savo rudas stiklines akutes, galiu tau perleisti.Greitu laiku neplanuoju meškio siūti, tai ir neprireiks akučių ax.gif
Papildyta:
iškarpas tikrai pastebėjau ir net kelis įsimylėjau, bet šiais metais tikrai neberasiu laiko siuvimam, deja
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 17, 22:06)
Kaip sakant - pakalbėjome ir aš nusprendžiau didis.gif - terminas gruodžio 1 diena. Nes kuo toliau atidėsi, tuo daugiau papildomų reikalų atsiras... Terminas nekeičiamas, lauksiu nuotraukų  mirksiukas.gif
Juk jas dar reiks sudeti i balsavima, duoti savaite balsavimui, pasveikinti nugaletojus... Norečiau iki savo gimtadienio užbaigti šį konkursą  ax.gif

P.S. O iškarpas pastebėjote, ar niekam neįdomų  g.gif
mirksiukas.gif  Ooo, valio, Zhuvycia pastebėjo  lotuliukas.gif

Tai baigsim gal greičiau konkursą g.gif Jei iki gruodžio 1 d. susiunčiam nuotraukas, Im-bear sudeda į tą sistemą, kur balsuot galima (čia-didelis darbas ir, suprantama, ne per valandą padaromas. Im-bear tau už geraširdiškas pastangas prizą duot reiktų, tai šįvakar balioniukas 4u.gif ), o balsavimui ir kokių 5 dienų užtektų turbūt, ane? tai gal apie gruodžio 10d. galima būtų skelbti ir nugalėtojus?
Ar kažką ne taip surašiau g.gif

O iškarpas aš jau išsisaugojau, gal kada irgi kokį fainuoliuką pasiūsiu rolleyes.gif
Ačiū!!!
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 17, 23:01)
Tinka terminas, meškiuka pabaigiau tik liko dar aprengti rolleyes.gif dar paklausiu gal kas is klaipėdiečiu planuoja AKYČIŲ užsisakyti, nes noriu dar viena meškiuką pasiuti  ax.gif
Im-ber tavo emailo neturiu.

O mano e-mailu negauni? Tai atsiusk man i az savo e-maila, as tau atrasysiu. g.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 17, 23:09)
Tai as ir kalbu apie ikvepima. Jo ner  schmoll.gif , dingo per rupescius ir kitus skubius darbus. Buvo - viska susiuvau, prikimsau. Dabar ziuriu i galva ir nulis  wacko.gif. Ir pradinis planas buvo - meskiai iki Kaledu, o iki gruodzio nespeju. Niekaip. (Skalbiniai jau 3 savaites guli ir tik kaupiasi, ner ikvepimo lyginti).

Iskarpas pastebejau.
As tikriausiai tada issibraukiu.

Labutuliukas, jei tave isgelbes ta dar viena savaite - tai priimsiu is taves veliau nuotraukas. O mano skalbiniai jau irgi 3 savaite nelyginti doh.gif

Ievuschka, aciu uz baliona )))) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 17, 22:06)
Kaip sakant - pakalbėjome ir aš nusprendžiau didis.gif - terminas gruodžio 1 diena. Nes kuo toliau atidėsi, tuo daugiau papildomų reikalų atsiras... Terminas nekeičiamas, lauksiu nuotraukų  mirksiukas.gif
Juk jas dar reiks sudeti i balsavima, duoti savaite balsavimui, pasveikinti nugaletojus... Norečiau iki savo gimtadienio užbaigti šį konkursą  ax.gif

P.S. O iškarpas pastebėjote, ar niekam neįdomų  g.gif
mirksiukas.gif  Ooo, valio, Zhuvycia pastebėjo  lotuliukas.gif

kaip fainai Im-bear tavo gimtadienis bus sug meškiukų thumbup.gif

iškarpas pastebėjom ir dar kaip, tik neišsirenku kokį siūti iš mocheriuko, nes pastebėjau ,kad modeliukui turi būti ir kailiukas priderintas ax.gif , nes bet koks bus negražu rolleyes.gif , va čia tai jau klausimas, nes esu užsibrėžusi būtinai pasiūti dar vieną grožybę dovanų ax.gif, iš tikrųjų didelis dėkui tau už tokį rūpestėlį, nes nujaučiu kiek reikia praleisti laiko su mūsų grand-projektu ax.gif , ir kažkodėl manau, kad antro tokio nebebus rolleyes.gif , verysad.gif o visgi gal ax.gif wub.gif , dabar lauksim gražios atmazgos ir gražių meškių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 17 lapkričio 2008 - 23:30
Ot, nubyra čia kažkaip merginos, nubyra... verysad.gif Ai, nieko, liksim tys kokios ir visos būsim nugalėtojos lotuliukas.gif

Aš tarp Im-bear nuorodų ir žurnalų radau va tokį meškiuką, ir pamečiau galvą dėl jo

user posted image

Im-bear, kaip gi galima pasidaryti iškarpas tokio meškiuko, kokio nori? Aš tai neįsivaizduoju... O dar nieko nepasakojai apie pirštukų darymą. Na, šiam mūsų konkursiniam tai nedarysim, bet įdomu būtų išmokti. Nors bendrai tavo nuorodose yra lygtai nyga apie meškių darymą, tai ten turėtų būti turbūt, dar nespėjau visko peržiūrėti.

Manau, po konkurso galima bus temą tęsti ir visoms bendrai (kas norės ir dar turės įkvėpimo) mokytis ir tobulėti toliau, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 00:10)
Ot, nubyra čia kažkaip merginos, nubyra...  verysad.gif  Ai, nieko, liksim tys kokios ir visos būsim nugalėtojos  lotuliukas.gif

Aš tarp Im-bear nuorodų ir žurnalų radau va tokį meškiuką, ir pamečiau galvą dėl jo

user posted image

Im-bear, kaip gi galima pasidaryti iškarpas tokio meškiuko, kokio nori? Aš tai neįsivaizduoju... O dar nieko nepasakojai apie pirštukų darymą. Na, šiam mūsų konkursiniam tai nedarysim, bet įdomu būtų išmokti. Nors bendrai tavo nuorodose yra lygtai nyga apie meškių darymą, tai ten turėtų būti turbūt, dar nespėjau visko peržiūrėti.

Manau, po konkurso galima bus temą tęsti ir visoms bendrai (kas norės ir dar turės įkvėpimo) mokytis ir tobulėti toliau, a?  mirksiukas.gif

šitas nerealus, man irgi labai labai wub.gif , tik nesu įsitikunusi dėl savo turimo mocheriuko ar jis jam tiktų, įsimylėjau medžiagos gabalą doh.gif ir nežinau kokį suteikti jam pavidalą biggrin.gif

dėl pratęsimo tai aš už wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 18, 01:21)
šitas nerealus, man irgi labai labai  wub.gif , tik nesu įsitikunusi dėl savo turimo mocheriuko ar jis jam tiktų, įsimylėjau medžiagos gabalą  doh.gif ir nežinau kokį suteikti jam pavidalą  biggrin.gif

dėl pratęsimo tai aš už  wub.gif

Aš irgi savo mocheros gabaliuką glostau glostau, ir vis neišsirenku, ką su juo daryti. Man tai labai gražu meškiukai tokių netradicinių spalvų - violetiniai, rausvi, oranžiniai kokie... Ir jo, ne bet koks mocheras tiks bet kokiam modeliui, reikia viskąąąą apgalvoti. Nors kai nieko neturi, tai sueina bet kas. Su meile viską apdorojus "sulimpa" visos medžiagos, iškarpos, akytės ir net nosytės spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 01:03)
Aš irgi savo mocheros gabaliuką glostau glostau, ir vis neišsirenku, ką su juo daryti. Man tai labai gražu meškiukai tokių netradicinių spalvų - violetiniai, rausvi, oranžiniai kokie... Ir jo, ne bet koks mocheras tiks bet kokiam modeliui, reikia viskąąąą apgalvoti. Nors kai nieko neturi, tai sueina bet kas. Su meile viską apdorojus "sulimpa" visos medžiagos, iškarpos, akytės ir net nosytės spalva  lotuliukas.gif

tai va konkursiniam meškiukui išsitraukiau iš to ką turėjau namie, iš senų laikų kažkada pirktą kailiuką kitiems reikalams, o šitam gėriu norisi kažko wub.gif , jaučiu mums rimtai negerai lotuliukas.gif , Im-bear paskleidė virusą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 17, 22:47)
Labutuliukas, jei tave isgelbes ta dar viena savaite - tai priimsiu is taves veliau nuotraukas.

Dekui 4u.gif , tikriausiai isgelbetu. Mums darbe reikia projekta pabaigti iki menesio pabaigos, dirbam virsvalandzius doh.gif
Atsakyti