Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 17, 17:29)
Galutinis terminas - gruodžio 1 diena. AR MANOTE NORMALU, AR DAR PRIDĖTI SAVAITELĘ?  g.gif

As uz dar viena savaite unsure.gif
Atsakyti
Man tai ir iki gruodzio 1 laiko per akis doh.gif
Taip cia viskas uzsitese biggrin.gif auksinis meskiukas taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 17 lapkričio 2008 - 17:57
Taip cia viskas uzsitese

Uzsitese toms, kurios cia aktyviai reiskesi ir viska padarydavo ta pacia diena, kai tik paskelbdavo etapa. Ligonems, taip sakant rolleyes.gif . O va man jis nei uzsitese, nei ka. Nesergu as tuo meskiuku, tiesiog norejosi padaryti. Bet ir be jo reikalu milijonai, o skubiai ir atgalia ranka daryti nera nei noro, nei reikalo schmoll.gif
Atsakyti
nelabai man sekasi daryti gražias nuotraukas, gal galit kokių patarimų duoti, į ką kreipti dėmesį fotografuojant?
Atsakyti
man tai jokio skirtumo galim ir iki gruodžio 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 17 lapkričio 2008 - 18:15
Spartuolės thumbup.gif Aš dar nepadariau.

P.S. saullute, buk gerute smile.gif atsakyk i mano zinutes. Aciu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 17, 18:04)
nelabai man sekasi daryti gražias nuotraukas, gal galit kokių patarimų duoti, į ką kreipti dėmesį fotografuojant?

Na, ir man ne visada pasiseka, bet kiek žinau-pasidalinsiu smile.gif
1.Fotografuok dienos šviesoj, bet ne ant tiesioginės saulės .

2.Parink tinkamą foną, tai labai svarbu . mano manymu, geriausias-vienspalvis, tai gali būti ir baltas vatmano lapas(o gal ir juodas ), spalva priklausys nuo meškiuko. Taip pat tinka audeklo gabalas. Aš, pvz. popierių dedu taip, kad ir vertikaliai, ir horizontaliai būtų tas pats fonas, t.y. lapą dedu ant kėdės ir atremiu į kėdės atlošą, kad padėjus meškiuką ir už jo nugaros, ne tik po užpakaliuku būtų tas lygus fonas. Galima pritaikyti ir interjerą,pvz. kokią kėdutę, krepšelį ar dar ką nors, kas tiktų, tik ne per daug, nes dings tarp daiktų ir spalvų pats meškiukas.

3.Fotoaparatą nustatyk būtinai ant macro funkcijos, visada žymima tokia gėlyte, lyg tulpyte. Kitaip iš arti fotografuojant gausis susiliejusi nuotrauka, o ši funkcija išryškina detales.

4. Stengtis fotografuoti iš arti, kad niekas neišlįstų iš už fono ribų, pvz. koks šalia stovinčio televizoriaus kraštas (jei moki naudotis fotoshopu, būtų galima koreguoti nuotrauką, bet aš pvz. nemoku, tai stengiuosi iškart gerai pataikyti).

5.Bandyk daug kartų vis ką nors pakeisdama:šviesos kritimo kampą (jei susidėjai viską ant kėdės, tai galima pasukioti kėdę labiau atsukant į langą, šonu nuo lango ir pan.), t.p. sufokusuodama vis kitoje vietoje (kai šiek tiek nuspaudi fotografavimo mygtuką vaizdo langelyje atsiranda toks kvadračiukas, vadinasi ta vieta, ant kurios jis yra, pvz. meškiuko nosis bus ryškiausia nuotraukoj. Aš vis bandau spausti ir žiūrėti, kaip keičiasi to kvadračiuko vieta, kartais atsiranda net keli, pvz. vienas gali būti ant snukučio, kitas ant ausies, trečias-ant letenėlės, tai tuomet ir spausk jau, kad nufotografuotų. Ir taip daug kartų.

6. Susikelk nuotraukas į kompą ir atrinkinėk, kurios geriausiai išėjo. Pamatai kokią neryškią, susiliejusią ir trink. Ir taip, kol liks kelios geriausios.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 lapkričio 2008 - 18:25
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 17, 19:22)
Na, ir man ne visada pasiseka, bet kiek žinau-pasidalinsiu  smile.gif
1.Fotografuok dienos šviesoj, bet ne ant tiesioginės saulės .

oi, kaip ačiū už patarimus, bo iš manęs potigrapuotoja tai tikrai nekokia.

O man gruodžio 1 - pats tas, gi iki kalėdų dar reikia ir kitų mškių prisiūti mirksiukas.gif Iškilmingai prisipažįstu, aš anniminė meškoholikė, ir tuo didžiujuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 17, 18:04)
Uzsitese toms, kurios cia aktyviai reiskesi ir viska padarydavo ta pacia diena, kai tik paskelbdavo etapa. Ligonems, taip sakant  rolleyes.gif . O va man jis nei uzsitese, nei ka. Nesergu as tuo meskiuku, tiesiog norejosi padaryti. Bet ir be jo reikalu milijonai, o skubiai ir atgalia ranka daryti nera nei noro, nei reikalo  schmoll.gif

Neuspikau schmoll.gif bet parasysiu ax.gif
Ir as meskiuku nesergu,jei sirgciau, buciau jau 10 per ta laika pasiuvusiu,turiu kruva zurnalu,kaip tuos meskius siuti smile.gif Reikalu pas mane taip pat daug drinks_cheers.gif
Cia,manau,nuo zmogaus priklauso g.gif vienas greit dirba,kitas ....
Man tokiais tempais dirbant,greit entuziazmas isgaruoja verysad.gif labai primena pradetus ir neuzbaigtus darbus unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi už gruodžio 1-osios terminą smile.gif
Nors man dar daug ko trūksta (visos kojos rankos dar atskirai mėtosi, snukutis nedažytas ir aksesuarų nėra), bet žinau iš patirties-kuo toliau stumi kažkokį terminą, tuo ilgiau ir darbai dirbasi mirksiukas.gif
Taip kad-yra terminas, bus ir meškiukas drinks_cheers.gif (beje, vis dar turiu vilties visus tris užbaigti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 lapkričio 2008 - 18:56
Nuoširdus didžiulis ačiū ievuschka, už nuostabiai išsamų paaiškinimą. Viską kuo puikiausiai supratau, tai teks treniruotis treniruotis treniruotis....
Atsakyti
Tinka terminas, meškiuka pabaigiau tik liko dar aprengti rolleyes.gif dar paklausiu gal kas is klaipėdiečiu planuoja AKYČIŲ užsisakyti, nes noriu dar viena meškiuką pasiuti ax.gif
Im-ber tavo emailo neturiu.
Atsakyti