Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Taigi čia da ne viskas... Mano MB šitaip įvertino meškį: "bet čia tai tikrų tikriausia gorila" lotuliukas.gif
Tai net susimėčiau...Kaip gorila? scare.gif O tai kur dingo tas fainas meškis, kurį gimdžiau gimdžiau? doh.gif
Reik dabar pamąstyt, kaip ji labiau sumeškint.... doh.gif
Atsakyti

Aš dar nepradėjau sujunginėti kūno dalių, su ausim ir akiduobėm vakar krapščiausi, vos pirštų nesusipjausčiau, siūlą įtempinėdama doh.gif
Bet kilo klausimas-ar užtenka tik vieną kartą pervert visas detales? Ir dar- prisiuvant kojas, laikyti jas tarsi meškis stovėtų ar sėdėtų? Ta prasme- jei prisiūsiu tiesiai ar galėsiu meškį pasodint, ar čia reikia iš anksto apgalvot?
Atsakyti
Aš siuvau po vieną kartą kojas laikydama tarsi stovėtų. Kai prisiuvau, aš galiu ir pasodint, ir galvą jis pas mane sukioja normaliai smile.gif
Nežinau, kaip kitoms
Atsakyti
Vakar sujungiau savąjį meškiną. Gali jis ir stovėt ir sėdėt ir net ropot turbūt pavyktų thumbup.gif
Atsakyti
jetus merginos net pavydas ima kiek jus jau daug padaret. o mano meskis akiu neranda niekaip. ir siaip tik pirmose stadijose teber. daug visokiu nelaimiu mus uzgriuvo, tai meskio gimdyt neber kada sad.gif
Atsakyti
Vajetus, Rhealife, laikykis, linkiu, kad kuo greiciau viskas susitvarkytu console.gif O tavo meskuciui irgi nedaug beliko kaip supratau, nes galvyte apiformini.
Bandziau siandien pritvirtinti galunes su vyro pagalba. Viena pati baisiai ilgai vargciau, kol pradurciau doh.gif Pasirodo silpnas rankas turiu biggrin.gif Kai jau verzem siula, jis eme ir nutruko. Leksiu rytoj nailoninio ieskoti.
Im-bear, o kai mes prikimsom galva, apacioj sudygsniavom, suverzem ir palikom ilga siulo gala. Dabar galvoju, gal as ka ne taip supratau, ar ka praleidau, nes taip ir nesupratau, ka su tuo siulu reikia susiuti. Nes juk pradedam nuo kojos kitu siulu (kai detales jungiam). O gal su juo reikia galvos skyle likusia apacioj uzsiuti, nes as tai neuzsiuvau. Man rodos ir nereikejo g.gif Gal gali paaiskinti? O kojos ir rankos pas meski po to lieka tokios kaip tabaluojancios lengvai? Kai buvom suvere ir suverze (pries siulo nutrukima), jos buvo priglude, bet tabalavo kaip svytuokles pajudinus. Ir ar galunes jungti viengubu ar dvigubu nailoniniu siulu?
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Im-bear lauksiu apie dazyma ax.gif jau labai norisi uzbaigti ta meskiuka wub.gif
Ir parasyk iki kada reik visa uzbaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 17, 10:57)
Labas rytas smile.gif
Im-bear lauksiu apie dazyma ax.gif jau labai norisi uzbaigti ta meskiuka wub.gif
Ir parasyk iki kada reik visa uzbaigti  g.gif

Aha aha, man irgi apie dažymą greičiau norėtūsi sužinoti. O aš šiandien gavau jau adatą - kinžalą ir akyčių gražuolyčių, ačiū labai saulutei. Spėkit, ką šiandien vakare veiksiu (ir vyras kartu, nes aš jau dabar bijau susipjaustyti pirštus, gal su kokiom pirštinėm reiks dirbti g.gif )
Atsakyti
Sveikutė

kažkaip labai tylu, gal tyla prieš audrą, kai pulsit visos demonstruoti savo nuostabius meškiukus, tai nespėsim žiūrėti.

kaip su tom nuotraukom, kam siunčiam, kur rodom. O gal dar labai skubu į priekį?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 17, 15:10)
Sveikutė

kažkaip labai tylu, gal tyla prieš audrą, kai pulsit visos demonstruoti savo nuostabius meškiukus, tai nespėsim žiūrėti.

kaip su tom nuotraukom, kam siunčiam, kur rodom. O gal dar labai skubu į priekį?

Skubi skubi mirksiukas.gif
Juk dar laukiam Im-bear pamokėlių, kaip dažyti snukutį. O taip pat reikia dar šiek tiek laiko visokiems užbaigimams, aksesuarų kūrybai, na ir palaukti visų, kurios šiek tiek atsiliko smile.gif

Ta didžioji adata-tai šiek tiek griausminga, o ir siūti su ja man sunkokai sekėsi, kažkokia buka pasirodė, ne taip jau lengvai skrodžia viduje sugrūstą sinteponą doh.gif Jei būtų plonesnė-gal geriau persidurtų g.gif Bet be jos tai vistiek nebūčiau išsivertusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 lapkričio 2008 - 16:14
Aš tikrai neskubinu, lauksiu kiek reikės
Atsakyti
Labas vakaras!
Pirmiausia atsakau į klausimus smile.gif
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 16, 14:32)
ar užtenka tik vieną kartą pervert visas detales? Ir dar- prisiuvant kojas, laikyti jas tarsi meškis stovėtų ar sėdėtų? Ta prasme- jei prisiūsiu tiesiai ar galėsiu meškį pasodint, ar čia reikia iš anksto apgalvot?

Jei meškiukas nedidelis - užtenka ir vieną kartą perverti visas detales, bet verti reikia labai stipriai, kad kojos -galva netabalotų ))) O kojas gi neprisiuvame taip, kad jie nejudėtų g.gif Tai, kad meškis turi ir sedėti ir stovėti rolleyes.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 11 17, 00:57)
o kai mes prikimsom galva, apacioj sudygsniavom, suverzem ir palikom ilga siulo gala. Dabar galvoju, gal as ka ne taip supratau, ar ka praleidau, nes taip ir nesupratau, ka su tuo siulu reikia susiuti. Nes juk pradedam nuo kojos kitu siulu (kai detales jungiam). O gal su juo reikia galvos skyle likusia apacioj uzsiuti, nes as tai neuzsiuvau. Man rodos ir nereikejo g.gif Gal gali paaiskinti? O kojos ir rankos pas meski po to lieka tokios kaip tabaluojancios lengvai? Kai buvom suvere ir suverze (pries siulo nutrukima), jos buvo priglude, bet tabalavo kaip svytuokles pajudinus. Ir ar galunes jungti viengubu ar dvigubu nailoniniu siulu?

Galvos apačioje neturi likti jokios skylės schmoll.gif Reikia stipriau siūlą užtraukti, o siulą vėliau paslepti meškio kūne. Ir siūlą reikia stripriau užtraukti, kad kojos laikytusi stipriai (net pastatyti meškį bus galima) cool.gif

QUOTE(rulle @ 2008 11 17, 10:57)
Labas rytas smile.gif
Im-bear lauksiu apie dazyma jau labai norisi uzbaigti ta meskiuka wub.gif
Ir parasyk iki kada reik visa uzbaigti 

Manau 2 savaičių užteks užbaigimui, meškio nupaveikslavimui, nuotraukų sutvarkymui ir man atsiuntimui. Tai, kad terminą paskelbsiu - gruodžio 1 diena mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 17, 11:35)
Spėkit, ką šiandien vakare veiksiu (ir vyras kartu, nes aš jau dabar bijau susipjaustyti pirštus, gal su kokiom pirštinėm reiks dirbti  g.gif )

Aš tai pirštus apklijuoju pleistru, nes kelis kartus stipriai susipjausčiau doh.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 17, 16:10)

Kas pabaigė meškiuką - gali man į e-mailą (visi jį žino, nes gauna iš manęs laiškus, o forume jo rašyti nenoriu) siusti 2 nuotraukas (didžiausio šono išmatavimai 500 pikselių). Kiekviena konkursantė gali atsiusti tik vieno meškiuko nuotraukas.

Skelbiu paskutinį IV-tą darbų etapą
thumbup.gif (Aksesuarų sumąstymas ir įgyvendinimas bus savarankiškų namų darbų bigsmile.gif )

Meškiuko tonavimas - paryškinimas dažais.

Dažus galima pasirinkti pagal skonį - ir aliejinius, ir akrilinius, ir temperą. Bet galiu įspėti, kad nuo akrylo ir temperos kailiuko plaukas taps kietas - man asmeniškai tai nepatinka - dėlto aš renkuosi aliejinius dažus. Jie labai lėtai džiusta (2-3 savaitės gali truputį tepti rankas), bet jei labai skubu - panaudoju paprasta bearomatinį vaitspiritą (tada kiekvieną kartą prieš imant dažą, reikės teptuką pamirkyt vaitspirite) .

Taip pat mums reikės teptukų - geriau sintetinių, skirtingo storio, vatos pagaliukų, seną rankšluostį.

Pasirenkame mums reikalingas dažų spalvas ir išspaudžiame po nedidelį kiekį ant popieriaus. Paliekame valandai (galima ir ilgiau), kad išeitų per didelis aliejaus kiekis - pamatysit tokią aliejinę demę aplink dažą. Tada imame ploną teptuką , ant teptuko paimame dažo ir vazuojame popieriuje tol, kol pedsakos lieka labai sviesios. Tik tada pradėdame tonuoti meškiuką.

Ant kelių tonuoti patogiausia - tad padedame seną rankšluostį, kad nesugadinti rūbų, ir pradedame dažyti meškiuką. Principas labai paprastas - ten kur įdubimai - tamsiau. Ten kur iškilimai - šviesiau. Trupučiuką užtamsiname aplink nosytės, akyduobės, ausyčių vidus. Taip pat paryškinam leteneles, padukus. Na - fantazijos dalykas )) Svarbiausia nepersistengti - dažų perteklių galima nuimti vatos gabaliuku. Kai dažas išdžiusta - tampa tonų šviesesnis. Įspėjimas skubantiems - tonuoti geriau dienos šviesoje biggrin.gif Nes kitaip tonavimas bus tamsesnis

Sėkmės darbuose drinks_cheers.gif

Pakartosiu -

Kas pabaigs meškiuką - gali man į e-mailą (visi jį žino, nes gauna iš manęs laiškus, o forume jo rašyti nenoriu) siusti 2 nuotraukas (didžiausio šono išmatavimai 500 pikselių). Kiekviena konkursantė gali atsiusti tik vieno meškiuko nuotraukas.

Galutinis terminas - gruodžio 1 diena. AR MANOTE NORMALU, AR DAR PRIDĖTI SAVAITELĘ? g.gif

Visai pamiršau doh.gif
Turiu dovanelę visoms dalyvėms - ČIA sudėjau nemažai meškiukų iškarpų, o taip pat visas nuotraukas iš visų darbo etapų )))) thumbup.gif 4u.gif Iškarpų dar papildysiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 lapkričio 2008 - 17:38