Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 11:56)
Labas rytas!
Zhuvycia, nenusumink - tau su tavo dideliais užmojais tikrai turi sektis  bigsmile.gif  Retai būna, kad iš pirmo karto pradės gimti idealus meškiukai - juk čia tiek daug niuansų reikės išmokti  rolleyes.gif  Manau, tau tikrai pavyks  drinks_cheers.gif

Oi, ačiū už palaikymą wub.gif O koks tavo, Im-bear, pirmasis meškiukas? ar vienas š tų tavo puslapyje, ar jo nerodai niekam? mirksiukas.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 11 15, 12:49)
Tiesa. man nepavyko priklijuoti blakstienu, tiesiog nelipo. Kokiais klijais jus klijavot blakstienas?

Man irgi priklijuoti nepavyko, bandžiau su PVA klijais, bet po to nusprendžiau jas tiesiog prisiūti - per vilną vis tiek nieko nesimatė, o kur matėsi, tai dar su mažyčiu vilnos lopinėliu užmaskavau - nieko ir nebesimato.
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 15, 12:49)
Kokiais klijais jus klijavot blakstienas?

Gerai, kad artimieji palaiko drinks_cheers.gif Norisi siuti daugiau ir graziau ))))

O blakstienas as klijuoju su Moment klijais

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 15, 13:59)
O koks tavo, Im-bear, pirmasis meškiukas? ar vienas š tų tavo puslapyje, ar jo nerodai niekam?  mirksiukas.gif

Mano pats pirmasis meskiukas - Brauni ))) Jis ir mano skelbimų skyrelyje pirmas parodytas. Kolkas rodau visus savo meškučius, nors pavyzdžiui savo Marina buvau labai nepatenkinta, kol neperdariau ją iš berniuko į damutę lotuliukas.gif

Tiesa - Marina išvažiavo gyventi į Ameriką, o Pjeras greitai išvažiuoja į Australiją thumbup.gif Juos labai nekantriai laukia nauja mamytė (Marinos) ir mylintys tevėlis (Pjero) wub.gif wub.gif labai už juos džiaugiuosi thumbup.gif

O visai greitai parodysiu kiek neįprastus mano meškiukus ))) Pagimdysiu greitai porelę - jie jau ir vardus turi (tikiuosi nieko nepasikeis per kelias dienas doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 14:44)
Gerai, kad artimieji palaiko  drinks_cheers.gif  Norisi siuti daugiau ir graziau ))))

O blakstienas as klijuoju su Moment klijais
Mano pats pirmasis meskiukas - Brauni ))) Jis ir mano skelbimų skyrelyje pirmas parodytas. Kolkas rodau visus savo meškučius, nors pavyzdžiui savo Marina buvau labai nepatenkinta, kol neperdariau ją iš berniuko į damutę  lotuliukas.gif

Tiesa - Marina išvažiavo gyventi į Ameriką, o Pjeras greitai išvažiuoja į Australiją  thumbup.gif  Juos labai nekantriai laukia nauja mamytė (Marinos) ir mylintys tevėlis (Pjero)  wub.gif  wub.gif  labai už juos džiaugiuosi  thumbup.gif

O visai greitai parodysiu kiek neįprastus mano meškiukus ))) Pagimdysiu greitai porelę - jie jau ir vardus turi (tikiuosi nieko nepasikeis per kelias dienas  doh.gif )

Oho, keliauninkai tavo meškiukai thumbup.gif O kaip tu surandi jiems tėvelius ir mamytes, įdomu tiesiog? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 13:44)
Tiesa - Marina išvažiavo gyventi į Ameriką, o Pjeras greitai išvažiuoja į Australiją  thumbup.gif  Juos labai nekantriai laukia nauja mamytė (Marinos) ir mylintys tevėlis (Pjero)  wub.gif  wub.gif  labai už juos džiaugiuosi  thumbup.gif

Dziaugiames uz tave ir uz tavo meskucius, tikiuosi kiekvienas ras mylincius tevelius ir jaukiai siltus namucius wub.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 13:44)
O visai greitai parodysiu kiek neįprastus mano meškiukus ))) Pagimdysiu greitai porelę - jie jau ir vardus turi (tikiuosi nieko nepasikeis per kelias dienas  doh.gif )

Nekantriai laukiam debiuto ax.gif

Na, mes su kaprizinguoju meskuciu, kuris jau turi nosiuka ir akiduobes (tiesa jas teko per dvi vietas itempinet, nes po pirmo tempimo abu buvom nepatenkinti) bei smeigiukais prikabintas akeles, auseles ir burnyte (jau dabar matosi, kad mes sypsosimes), sian nusprendem vienas kito nekankinti ir rytdienos palaukti, nes iki pilnos veidelio koplektacijos dar kazko truksta g.gif , o ir adatele greiciausiai tik ryt poryt bus, tai skubet dar nera kur cool.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ka tik su meskuciu susipratom kas mums buvo netaip, ogi pasirodo mums abiems akytes stiklines nepatinka doh.gif doh.gif, vietoj akyciu ibedi smeigiukus, tai meskis i meski panasus, tik idedi stiklines - katinas nors tu ka doh.gif . Taigi stiklinem akytem ne schmoll.gif
Atsakyti
Im-bear gal gali pakartoti nuotraukas čia arba įdėti nuoroda kur tas nuotraukas galima rasti ax.gif
nes tie paveiksliukai kur failiuke atsiunti labai maži, o kai padidini visvien beveik nieko nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 11 15, 20:59)
Im-bear gal gali pakartoti nuotraukas čia arba įdėti nuoroda kur tas nuotraukas galima rasti ax.gif
nes tie paveiksliukai kur failiuke atsiunti labai maži, o kai padidini visvien beveik nieko nesimato  unsure.gif

Visos nuotraukos laiske turi pasididinti, kai nuspaudi ant paveiksliuko ir laikai CTRL klavisa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 20:24)
Visos nuotraukos laiske turi pasididinti, kai nuspaudi ant paveiksliuko ir laikai CTRL klavisa  g.gif

paspaudus rašo kad negali rasti tokios nuorodos sad.gif
Atsakyti
Aha, man irgi nedidina,nors anksciau eidavo padidinti unsure.gif O taip dabar reiketu didesnes nuotraukos, nes bijau ne taip ka nors iziureti blush2.gif
Atsakyti
Tai gi temoje pasididina g.gif ,uzsiseivini ir matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 15, 15:04)
O kaip tu surandi jiems tėvelius ir mamytes, įdomu tiesiog?  g.gif

Labai skirtingai - esu uzregistruota skirtingose forumuose, kur rodau savo meskiukus - dazniausiai tik parodau ir iskart atsiranda nauja mamyte ar tevelis - net pati nespeju pazaist rolleyes.gif O dabar bandau dar viena dalyka - jei viskas pavyks - tai papasakosiu ax.gif

QUOTE(Matelyk @ 2008 11 15, 21:34)
paspaudus rašo kad negali rasti tokios nuorodos sad.gif

kartais su tuo keep4u buna problemos, nes anksciau bandziau ir atsidarydavo g.gif Pagalvosiu... Gal turesiu daugiau laiko - idesiu prie dabar renkamu iskarpu... g.gif
Atsakyti
Taigi prisiuvau kojas ir galva, dar pridėjau rankas - nu grynas meškis-transformatorius
man išėjo lotuliukas.gif maža galva ir kūnas ir didelės letenos - tiek kojos, tiek rankos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet vis tiek, koooks fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 15, 23:58)
Taigi prisiuvau kojas ir galva, dar pridėjau rankas - nu grynas meškis-transformatorius
man išėjo  lotuliukas.gif  maža galva ir kūnas ir didelės letenos - tiek kojos, tiek rankos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu bet vis tiek, koooks fainas  ax.gif

Pas mane irgi taip pat lotuliukas.gif iš veidelio tokia miela mergytė, o iš kūno zdaravas vyrukas, bet mastau ką čia jei iduot, kad gerai būtų bigsmile.gif
Atsakyti