Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zemugne @ 2008 11 14, 21:34)
O jums pavyksta akis su trumpa adata prisiūti?

Aš akis prisiuvau su 6 cm adata, su ilgesne būtų buvę daug lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
O manasis meškutis - technikos mėgėjas... Tiksliau, išpuikėlis. Paaiškino, kad mano dygsnių ilgis milimetru nevienodas... Ir pareikalavo būti siuvamas siuvimo mašina... doh.gif
Atsakyti
ax.gif

mano meškis, neskaitant dYYdelio vargo susiūnant, baigtas didis.gif Pasipuošęs ir laukia fotosesijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 21:09)
ax.gif

mano meškis, neskaitant dYYdelio vargo susiūnant, baigtas didis.gif Pasipuošęs ir laukia fotosesijos cool.gif

Jau ir papuosei g.gif
As tai tik susiuvau,laukiu dazymo, ir rengsiu ax.gif
Kaip suprantu,liko tik padazyti ir papuosti smile.gif
Mano meskio rankos vis tik ilgokos,o kaip pas jus,mergaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 14 lapkričio 2008 - 21:12
Na, mano letenos dar tik gimsta... blush2.gif Nemoku aš taip dalimis siūti...
Bet kūnas atrodo per didelis... g.gif Tuoj žiūrėsiu, kaip ten bus, kai viską sudėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 14 lapkričio 2008 - 21:24
Kadangi aš mažiui dariau, tai man nereikia dažyti, o aksesuarais anksčiau pasirūpinau ax.gif
Papildyta:
taip rankos ilgos, bet kuo daugiau žiūriu, tuo jis gražesnis darosi. Sesei parodžiau ir ji užsimanė siųti. Nors tiesą pasakius, antram ūpo tikrai neturiu, pakolkas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 lapkričio 2008 - 21:24
QUOTE(AIRA @ 2008 11 14, 20:29)
Bent jau aš rašiau g.gif Kažkaip ir man entuziasmas dingsta, savaitgalis, o neturiu priemonių darbui. Kagi reikės sagas vietoj akių siūti, tik va adatą kur ilgą gaut? g.gif kažkaip reikia tą meškį užbaigti unsure.gif

Taigi Tavo ir white tea turtai pas fukuotukaf jau turetu buti, pirmadieni issiunciau, gi buvau rasius jau kazkur mirksiukas.gif
Atsakyti
Priekinėms letenoms pritrūkau sintepono verysad.gif verysad.gif verysad.gif O taip tikėjausi šiandien baigti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man tai adata gal šiandien ateis, gal pirmadienį turbūt. Ale aš kad nusivyliau savo, kaip menininkės sugebėjimais verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Pirmą galvytę kai dariau, tai buvo viskas puiku, man labai ji patinka, nors ir nesimetriška gavosi ir t.t. Ale vaka paėmiau antrąją ir kaip nuskutau su žirklėmis doh.gif doh.gif doh.gif Per daug ir visai be reikalo, gavosi kažkoks žiaurus barsukas. Paskui dar akis labai kreivai pavyko prisiūti, bijojau ten daug lankstyti jas, nes čia mano tos kinietiškai lietuviškos, ant silpnos kojelės. Tai žvairokas gavosi. Tada sugalvojau privelti vokus, ir žiūrau, kad galiu privelti atgal ir žandus, ir barzdelę ir visa kita. labai smagu buvo. Ale grožio veidelis daug tai neturi schmoll.gif Niekaip nesugebu tokių simpatiškų snukučių padaryti, kad leliukai ir kiti žmonės pažiūrėję sutirptų... Turbūt, jeigu neturi žmogus tam talento, tai nieko ir nepavyks... Visi aksesuarai, rankos kojos ir t.t. čiki piki, o va veidelis blink.gif
Maniškis dabar iš meškytės mergytės (kuo turėjo būti) tapo liūtu, paskui seniu, o dabar žiūrau žiūrau - gal bus meškutė bobutė... Reiks dar anūkėlių kada jai prisiūti smile.gif
Na, einu vargti toliau...
O jūs baikit, merginos prarasti entuziazmą... Aš tai nepraradau jo, tik savimi bišk nusivyliau... Bet gal po truputį išmoksiu tuos veidelius gražius irgi daryti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 15, 10:50)
Ale aš kad nusivyliau savo, kaip menininkės sugebėjimais  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Bet gal po truputį išmoksiu tuos veidelius gražius irgi daryti  verysad.gif

Zhuvycia, nenusumink - tau su tavo dideliais užmojais tikrai turi sektis bigsmile.gif Retai būna, kad iš pirmo karto pradės gimti idealus meškiukai - juk čia tiek daug niuansų reikės išmokti rolleyes.gif Manau, tau tikrai pavyks drinks_cheers.gif

Kaip sekasi sujungti meškiukus? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 14, 17:15)
Bandau į vieną puslapiuką sudėti įvairių iškarpų - tai kad vėliau galėsiu visoms norinčioms duoti nuorodą )))

Yra norinciu,tikrai yra thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 11 15, 10:56)
Kaip sekasi sujungti meškiukus?  cool.gif

Labos dienos merginos 4u.gif ,
sugedinot jus mane blush2.gif . Jau meskucio galvyte pasiemiau ir sakiau nebepaleisiu, kolei jis veiduko netures. Kiek gi gali kainis gumuliukas ant stalo guleti ax.gif . Taigi, kaip supratote, jungiamieji darbai tik planuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sianakt iki 3 nakties baigiau dailinti ir siuvineti veideli ax.gif Jezus, mergaites, jo veidelis man toks grazus, kad grazesniu nesu maciusi lotuliukas.gif Nepagalvokit, kad as cia tokia nekukli biggrin.gif Is tiesu, tai jis labai toli nuo tobulybes, nesimetriskas, bet atsirado toks jausmas...net nezinau, gal lyg savo vaika gimusi pirma karta pamatytum - nors ir istines, paburkes, bet pats graziausias wub.gif wub.gif
Tiesa. man nepavyko priklijuoti blakstienu, tiesiog nelipo. Kokiais klijais jus klijavot blakstienas?
Ziauriausia man buvo daryti akiduobes blink.gif Tiesiog baisu buvo ziureti, kaip adata lenda prie akiu doh.gif Tiesa sakant as pati net nepajegiau perverti adatos per galva (fizine prasme), tai prasiau vyro pagalbos. Ir jis ilgai stengesi, kol pravere.
Kai mazasis uzmigs, bandysiu sujungti detales.
Im-bear, kaip faina bigsmile.gif ,as kaip tik pagalvojau vakar, kad Kaledoms noresiu padaryti ir mamai meskiuka, tik gal kiek kitos formos. Kaip supratau, galesim ir mes is taves gauti kitu iskarpu bigsmile.gif ?
Kai pasakiau mamai, kuo uzsiimu siomis savaitemis, tai sulaukiau toookio palaikymo ir susizavejimo, kad net nustebau thumbup.gif Maniau, kad pasakys, jog visai pasimaisiau nuo sedejimo namuose su vaikais biggrin.gif
Atsakyti