Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
cia viskas vienu siulu siuvama? ta prasme ant vieno ilgo visa kartu verti, nenukarpyneti po kiekvienos siules? g.gif
Atsakyti
Procedūra panaši į vudu lėlės badymą topsecret.gif Gaila man meškino, bet ką darysi. Reikia tai reikia...
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2008 11 14, 18:56)
cia viskas vienu siulu siuvama? ta prasme ant vieno ilgo visa kartu verti, nenukarpyneti po kiekvienos siules?  g.gif

Taip - ilga adata ir ilgas-ilgas siulas ))

QUOTE(milka@ @ 2008 11 14, 19:00)
Procedūra panaši į vudu lėlės badymą  topsecret.gif Gaila man meškino, bet ką darysi. Reikia tai reikia...

Tai tada ir meskinu detaliu siuvimas irgi tas pats.... blink.gif O kaip žiauriai atrodo nosies išsiuvinėjimas doh.gif

Gal geriau meskinu nesiuti, o jau gatavus pirkti? rolleyes.gif Nes tada viso proceso nematai ir širdys neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 11 14, 19:15)
Gal geriau meskinu nesiuti, o jau gatavus pirkti?  rolleyes.gif Nes tada viso proceso nematai ir širdys neskauda  lotuliukas.gif

Svarbu neužmiršt nuskausmint juos savo meile wub.gif
Atsakyti
Jau trečią kart mėginu, bet niekaip nepavyksta gražiai viską sutempti unsure.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 lapkričio 2008 - 19:14
Im-bear, kaip betempiu, man vistiek pirmoji kojytė būna laisva, ką netaip darau???
Atsakyti
Im-bear, o kaip siūti, jei meškiukas paprašė ne kailio, o medžiagos? Ką tada užšukuoti?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 20:14)
Im-bear, kaip betempiu, man vistiek pirmoji kojytė būna laisva, ką netaip darau???

Kai aš traukiau tą siulą, tai vos pirštų nesupjausčiau doh.gif O šiaip geriausiai vyro pagalbos prašyti, kad siulą prilaikytų mirksiukas.gif

QUOTE(Zemugne @ 2008 11 14, 20:19)
Im-bear, o kaip siūti, jei meškiukas paprašė ne kailio, o medžiagos? Ką tada užšukuoti?

Jei meškiukas ne iš kailio - paimk tinkančias sagas su dviem skylutem ir išorinėje pusėje (kur siulas išeina ir įeina į koją ir ranką) pratėmpk siulą pro sagos skylutės. Ar aiškiai parašiau, ar nupiešti? g.gif
Atsakyti
Na, jei gerai supratau, tai aišku. Bet kaip sagas užmaskuoti, kad jų nesimatytų?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 11 14, 20:28)
Na, jei gerai supratau, tai aišku. Bet kaip sagas užmaskuoti, kad jų nesimatytų?

O jų maskuoti nereikia bigsmile.gif Tame ir visas cinkelis bigsmile.gif Dėl to ir pasakiau - tinkančias sagas ))) Pagal spalva turėjau omenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 14, 14:08)
Tai jūs, mergaitės, kurios negaunate, parašytkite saulutei į až, nes ji čia gal nelabai užsuka dažnai, o ten tai jau gaus jūsų žinutes tikrai.

Bent jau aš rašiau g.gif Kažkaip ir man entuziasmas dingsta, savaitgalis, o neturiu priemonių darbui. Kagi reikės sagas vietoj akių siūti, tik va adatą kur ilgą gaut? g.gif kažkaip reikia tą meškį užbaigti unsure.gif
Atsakyti
O jums pavyksta akis su trumpa adata prisiūti?
Atsakyti