Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(AIRA @ 2008 11 14, 08:36)
Aš irgi negaunu unsure.gif Nors ir savo akių bei adatos dar neturiu verysad.gif

Aš ir nei, sąskaitėlės, nei akyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 14, 14:36)
Aš ir nei, sąskaitėlės, nei akyčių  ax.gif

Tai jūs, mergaitės, kurios negaunate, parašytkite saulutei į až, nes ji čia gal nelabai užsuka dažnai, o ten tai jau gaus jūsų žinutes tikrai.
Atsakyti
Im-bear ploja.gif Im-bear ploja.gif Im-bear ploja.gif
Kur tūūūū? A-ūūūū

Kantrybės neturėjimas manyje visiškas ax.gif
Atsakyti
Zhuvycia, tavo labai graži šeimyna thumbup.gif

Aš vilnietė irgi sėdžiu be akyčių ir adatų... Vėliau ir laiko galiu nebeturėti pabaigti meškiuką. Lapkričio pabaiga ir gruodis labai intensyvus periodas.
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2008 11 14, 15:48)
Zhuvycia, tavo labai graži šeimyna  thumbup.gif

Aš vilnietė irgi sėdžiu be akyčių ir adatų... Vėliau ir laiko galiu nebeturėti pabaigti meškiuką. Lapkričio pabaiga ir gruodis labai intensyvus periodas.

Tai reikėjo į susitikimą atlėkt mirksiukas.gif
Tai prašykis pas saullutę į svečius (atsiprašau, saullut, kad savavališkai siūlau) ir turėsi akytes.
Ale ir kantrybės turi žmonės taip ilgai laukti doh.gif
Atsakyti
Jau ir man šikna dega, visą dieną nieko savo nesiimu, laukiu darbo
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2008 11 14, 15:48)
Zhuvycia, tavo labai graži šeimyna  thumbup.gif

čia iš serijos arčiau, bet iš tikrųjų toliau tongue.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 16:26)

user posted image biggrin.gif , taigi imkis ko nors, man tai neskubu galima ir palaukti ax.gif
Atsakyti
Jau vieną darbuką išsiuvinėjau, šeimai valgyt padariau, kambarius tuoj išsiurbliuosiu ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 lapkričio 2008 - 16:50
QUOTE(rulle @ 2008 11 14, 09:41)
Labas rytas smile.gif mes jau cia biggrin.gif laukiam pratesimo ax.gif

Na pagaliau aš čia ))) Nors jau seniai ne rytas lotuliukas.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 11 14, 00:41)
Taip pat žvalgausi meškio iškarpų internete, bet kolkas neradau tokių kurios skirtos mano svajonių meškiukui  wub.gif

Bandau į vieną puslapiuką sudėti įvairių iškarpų - tai kad vėliau galėsiu visoms norinčioms duoti nuorodą )))

QUOTE(milka@ @ 2008 11 14, 12:22)
o aš truputi "perdegiau" su tuo meškiuku  blush2.gif Na, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad kai Im-bear paskelbs naują etapą atsiras tas nugaravęs įkvėpimas  hihihi.gif

Čia dabar kas per naujienos blink.gif unsure.gif Kad neperdegti - reikia kuo greičiau sekantį meškį pradėti mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 14, 14:11)
O aš gavau šiandien iš Im-bear siuntinuką  wub.gif  O veltiniukai tai gal tavo pačios velti?  blink.gif  Bus mum šilta kojytėm  wub.gif

Mano-mano veltinukai )) Kol savo Polinai nuveliau, tai jos koja išaugo lotuliukas.gif Tai tik gimusiai princesei padovanojom ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 17:26)

Na ką daryti - SKELBIU V-TĄ ETAPĄ thumbup.gif

Šiandien sujungsime visas savo meškiuko dalis.

user posted image

user posted image

user posted image

Siulą sujungimams imkite patį stipriausią - tą nailoninį; užtraukite labai stipriai, kojytes išorinėje pusėje net matysite įdubimą (jei siuvote iš kailiuko, tai po to galesite pašukoti plauką ir to nesimatys). Būtinai užlašinkite PVA klijų ant mazgelio, tada vėliau kojų ar galvos tikrai nepamesite lotuliukas.gif

Pirmadienį papasakosiu truputuką apie meškiuko kailiuko paryškinimą dažais (tiems, kas siūna ne mažiems vaikams, nes skalbti tokio meškio negalima).

O papildomas etapas savarankiškam darbui - pritaikyti aksesuarus ir sugalvoti vardą wub.gif wub.gif

Atsakyti
pilvuko susiuvimas eina per vidurį, o kupra nugaroje?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 18:33)
pilvuko susiuvimas eina per vidurį, o kupra nugaroje?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip sutvarkyti galvos užraukimą (kaklą) g.gif mazgą užrišt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 14 lapkričio 2008 - 17:57