Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Oi, bėgu blizginti nosytės. Šiandien visai baigiau veido kosmetiką savo leliukui - vokai su antakiais padaryti, blakstienos yra, ausytės yra, šukuosena yra... Dar burnytę išsiuvinėju ir kvit.

O aš jau irgi dairausi po iškarpas, bo kad pati ką sukurčiau tai nelabai savimi pasitikiu. Niekaip neįsivaizduoju, kaip reikėtų padaryti iškarpą meškio, kad jis, pvz., būtų panašus į mano MB lotuliukas.gif

Oi, laukiu laikiu rytdienos, bet adatos dar neturiu verysad.gif Jau rytoj be jos tai turbūt neišsiversiu?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 22:00)

Oi, laukiu laikiu rytdienos, bet adatos dar neturiu  verysad.gif  Jau rytoj be jos tai turbūt neišsiversiu?

o kur tavo adata klaidžioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 23:09)
o kur tavo adata klaidžioja  g.gif

Ai, čia aš pati užstabdžiau su saulute susitarti, bet jau gal šiandien ir išsiuntė
Atsakyti
O su kuom šukuojate savo kūrinėlius, dar nežinau ar reikia, bet reiktų pamėginti, kur uodegytę pašukuot
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 13, 23:25)
O su kuom šukuojate savo kūrinėlius, dar nežinau ar reikia, bet reiktų pamėginti, kur uodegytę pašukuot

Aš tai su paprastom šukom, smulkesnes susiradau ir pirmyn
Atsakyti
Im-bear jau senai gavau tavo siuntinuką 4u.gif Ačiū. Labai gražus kailiukas, ir pagrindas tikrai toks storas, austinis.

Taip pat žvalgausi meškio iškarpų internete, bet kolkas neradau tokių kurios skirtos mano svajonių meškiukui wub.gif Norėčiau kažko panašaus į Teddy&Gifts pilkuosius meškučius. Jie tokie meilučiai smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar visos atsiskaitet su saullyte? As kazkaip vis negaunu laiskelio, kur pinigelius persiusti g.gif
Tiesa, o kas nors dar noretu akyciu uzsisakyti? Galvoju, kad man reiktu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 14, 00:50)
Merginos, ar visos atsiskaitet su saullyte? As kazkaip vis negaunu laiskelio, kur pinigelius persiusti g.gif
Tiesa, o kas nors dar noretu akyciu uzsisakyti? Galvoju, kad man reiktu dar ax.gif

Aš irgi negaunu unsure.gif Nors ir savo akių bei adatos dar neturiu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif mes jau cia biggrin.gif laukiam pratesimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 23:30)
Aš tai su paprastom šukom, smulkesnes susiradau ir pirmyn

Ačiū, reiks pamėginti

Labas rytas

PENKTADIENIS sokiai.gif sokiai.gif assa.gif yu.gif yu.gif
Atsakyti
Sveikos,
o aš truputi "perdegiau" su tuo meškiuku blush2.gif Na, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad kai Im-bear paskelbs naują etapą atsiras tas nugaravęs įkvėpimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 14, 12:22)
Sveikos,
o aš truputi "perdegiau" su tuo meškiuku  blush2.gif Na, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad kai Im-bear paskelbs naują etapą atsiras tas nugaravęs įkvėpimas  hihihi.gif

Oi oi, koks čia dabar perdegiau, juokus į šalį nono.gif Kaip dabar bus čia kažkokios palaidos dalys - galva, rankos, kojos... Bent jau pirmąjį pabaik.

O aš gavau šiandien iš Im-bear siuntinuką wub.gif wub.gif wub.gif Jau kailiuko grožis, numirt galiu. Atsimenat, kažkada buvo Im-bear įdejusi tokio biški liūdno, garbanoto, romantiško meškiuko nuotrauką. Tai aš tą kailiuką įsimylėjau, ir štai - man toks pats ir atkeliavo. Jau dabar kad siūsiu romantišką meškiuką, oi negaliu, ačių tau Im-bear labai labai. O ir už dovanytes mano mažiukei be galo dėkinga esu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif O veltiniukai tai gal tavo pačios velti? blink.gif Bus mum šilta kojytėm wub.gif

Na, tai laukiam laukiam pratęsimo bigsmile.gif
Atsakyti