Oi, bėgu blizginti nosytės. Šiandien visai baigiau veido kosmetiką savo leliukui - vokai su antakiais padaryti, blakstienos yra, ausytės yra, šukuosena yra... Dar burnytę išsiuvinėju ir kvit.
O aš jau irgi dairausi po iškarpas, bo kad pati ką sukurčiau tai nelabai savimi pasitikiu. Niekaip neįsivaizduoju, kaip reikėtų padaryti iškarpą meškio, kad jis, pvz., būtų panašus į mano MB
Oi, laukiu laikiu rytdienos, bet adatos dar neturiu Jau rytoj be jos tai turbūt neišsiversiu?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 22:00)
Oi, laukiu laikiu rytdienos, bet adatos dar neturiu Jau rytoj be jos tai turbūt neišsiversiu?
o kur tavo adata klaidžioja
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 23:09)
o kur tavo adata klaidžioja
Ai, čia aš pati užstabdžiau su saulute susitarti, bet jau gal šiandien ir išsiuntė
O su kuom šukuojate savo kūrinėlius, dar nežinau ar reikia, bet reiktų pamėginti, kur uodegytę pašukuot
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 13, 23:25)
O su kuom šukuojate savo kūrinėlius, dar nežinau ar reikia, bet reiktų pamėginti, kur uodegytę pašukuot
Aš tai su paprastom šukom, smulkesnes susiradau ir pirmyn
Im-bear jau senai gavau tavo siuntinuką Ačiū. Labai gražus kailiukas, ir pagrindas tikrai toks storas, austinis.
Taip pat žvalgausi meškio iškarpų internete, bet kolkas neradau tokių kurios skirtos mano svajonių meškiukui Norėčiau kažko panašaus į Teddy&Gifts pilkuosius meškučius. Jie tokie meilučiai
Taip pat žvalgausi meškio iškarpų internete, bet kolkas neradau tokių kurios skirtos mano svajonių meškiukui Norėčiau kažko panašaus į Teddy&Gifts pilkuosius meškučius. Jie tokie meilučiai
Merginos, ar visos atsiskaitet su saullyte? As kazkaip vis negaunu laiskelio, kur pinigelius persiusti
Tiesa, o kas nors dar noretu akyciu uzsisakyti? Galvoju, kad man reiktu dar
QUOTE(jurginelis @ 2008 11 14, 00:50)
Merginos, ar visos atsiskaitet su saullyte? As kazkaip vis negaunu laiskelio, kur pinigelius persiusti
Aš irgi negaunu Nors ir savo akių bei adatos dar neturiu
Labas rytas mes jau cia laukiam pratesimo
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 23:30)
Aš tai su paprastom šukom, smulkesnes susiradau ir pirmyn
Ačiū, reiks pamėginti
Labas rytas
PENKTADIENIS
Sveikos,
o aš truputi "perdegiau" su tuo meškiuku Na, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad kai Im-bear paskelbs naują etapą atsiras tas nugaravęs įkvėpimas
o aš truputi "perdegiau" su tuo meškiuku Na, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad kai Im-bear paskelbs naują etapą atsiras tas nugaravęs įkvėpimas
QUOTE(milka@ @ 2008 11 14, 12:22)
Sveikos,
Oi oi, koks čia dabar perdegiau, juokus į šalį Kaip dabar bus čia kažkokios palaidos dalys - galva, rankos, kojos... Bent jau pirmąjį pabaik.
O aš gavau šiandien iš Im-bear siuntinuką Jau kailiuko grožis, numirt galiu. Atsimenat, kažkada buvo Im-bear įdejusi tokio biški liūdno, garbanoto, romantiško meškiuko nuotrauką. Tai aš tą kailiuką įsimylėjau, ir štai - man toks pats ir atkeliavo. Jau dabar kad siūsiu romantišką meškiuką, oi negaliu, ačių tau Im-bear labai labai. O ir už dovanytes mano mažiukei be galo dėkinga esu O veltiniukai tai gal tavo pačios velti? Bus mum šilta kojytėm
Na, tai laukiam laukiam pratęsimo