Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš truputuką irgi apkirpau seniau, bet dabar žiūriu ir galvoju, kad reik turbut daugiau... Ale gi ir baisu... ax.gif
Nu, bet jei tu Zhuvycia sakai, kad smagu ir dar pagražėja, tai jaučiu kirpsiu flirt.gif
Atsakyti
Laba diena merginos, 4u.gif

matau niek nebus, teks ir man išdrįsti tą meškutį apkirpti ax.gif , nes žiuri į mane ta gaili kailėta galvytė su nepradėtais kūrybiniais darbais doh.gif . Bet šian jau reikia tai padaryti, juk ryt buvo žadėta naują etapą pradėti. cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha kaip nors reiks šiandien prie meškio prisikasti...tiek darbu užsikroviau doh.gif doh.gif bet tikiuosi viskas pavyks puikiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 10, 18:00)
Žalia rūta doh.gif o aš plikai nukirpau, dar taip stengiausi, taip dailinau, kad neliktu nei vieno plaukiuko  blink.gif  Bus styliavas maniškis, plikiai valdo biggrin.gif

Jėzau kaip prajuokinai,net išsidaviau šefei kad ne darbo reikalais užsiiminėju schmoll.gif kai užsikvatojau,sako kas tau čia juokingo darant komercinius pasiūlymus doh.gif
Atsakyti
Radau meškių gal kam įdomu bus:
Meškiai

4u.gif
Atsakyti
galite gal smuliai papasakoti kas tas PVA?kaip ji naudoti?kur pirkti ir kiek kainuoja mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 11 13, 19:59)
Radau meškių gal kam įdomu bus:
Meškiai

4u.gif

thumbup.gif

O kaip būtų galima parsisiųsti tuos paveiksliukus? Čia šitaip nustatyta? g.gif nes anksčiau tai būdavo galima parsisiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 11 13, 20:12)
thumbup.gif

O kaip būtų galima parsisiųsti tuos paveiksliukus? Čia šitaip nustatyta?  g.gif nes anksčiau tai būdavo galima parsisiųsti  g.gif

Virsuje yra meniu "Download" (po albumo pavadinimu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 13 lapkričio 2008 - 20:24
QUOTE(aurelija789 @ 2008 11 13, 19:22)
galite gal smuliai papasakoti kas tas PVA?kaip ji naudoti?kur pirkti ir kiek kainuoja mazdaug?

ten paskutinė iškarpa labai į mūsų panaši thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 11 13, 19:22)

Tai klijai, visi naudojam nuo vaikystės ir tikrai pažįstami "iki kraujo" lotuliukas.gif Jie -tiršti, balti, neskaidrūs. Būna įvairių rūšių: kanceliarinių prekių parduotuvėse parduodami mažuose buteliukuose, skirti daugiausiai vaikams popieriui klijuoti, pvz. "Senukuose" yra keleto rūšių PVA, įvairių talpų buteliuose(po 0,250 l , 0,5l , 1l ):vieni skirti medžiui,kiti- odai, tekstilei, treti-universalūs, įvairioms medžiagoms klijuoti. Taip kad pasirinkimas platus.

Mes net vaikystėj su jais tokius fokusus darydavom:išsitepdavom delną PVA klijais, palaukdavom kol išdžius, tada prieini prie ko nors ir sakai:"žiūrėk, kaip odą nuo delno nulupsiu" ir nulupi sudžiūvusią klijų plėvelę nuo delno (išdžiūvus ji tampa skaidri ir nesimato, kad kažkas užtepta buvo) lotuliukas.gif Ta klijų plėvelė nusilupdavo su visomis atsispaudusiomis delno linijomis, tai atrodydavo kaip tikra oda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 20:25)
ten paskutinė iškarpa labai į mūsų panaši  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai-labai panaši, gal net tokia pat g.gif Tik kuris meškiukas pagal ją siūtas-neatrenku schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

Naktibalda, Zydryne, ar gavote mano siuntinukus? g.gif

QUOTE(white tea @ 2008 11 12, 21:03)
As savo sagose radau labai grazias raudonas perlamutrines sagutes, norejau isiuti, bet Jakata neleido, sake, kad Haloween'as praejo ir meskiukai vampyrai nebetiks 

white tea, lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 12, 23:39)
Im-bear, o tai nosytę kai nuvaškuoji, ką, čia jau ir viskas - ji neblizga, dar ir spalva pasikeitė biški... Bet užtad kaip kvepia skaniai, mmm...

Tai gi nublizgink su kokia minksta medziagyte - dar kaip blizges! bigsmile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 13, 00:16)
o nosį būtina vaškuoti, man ji ir tokia labai graži.

Vaskuoti nebutina - galima laku padegti. O jei mazam vaikui meskis - tai nieko negalima - nei vaskuoti, nei laku dengti...

QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 21:25)
ten paskutinė iškarpa labai į mūsų panaši  thumbup.gif  thumbup.gif

doh.gif Tai gi sakiau, kad meskis, kuri siusime - pagal viena is klasikiniu iskarpu biggrin.gif

Na rytoi priartesime prie pabaigos su savo meskiukais )))) wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Im-bear,2008 11 13, 21:06]
Labas vakaras!

Naktibalda, Zydryne, ar gavote mano siuntinukus? g.gif

aš tai gavau ir giliai paslėpiau, nes siūsiu Mb kalėdoms dovanų ax.gif , tik ieškau labai gražaus meškiuko iškarpos, kad Mb pamatęs susilydytų blush2.gif

labai tau ačiū 4u.gif , dar net negalėjau dorai apžiūrėti, nebuvau išpakavus, slepiuosi wub.gif
Papildyta:
[quote=Im-bear,2008 11 13, 21:06]
doh.gif  Tai gi sakiau, kad meskis, kuri siusime - pagal viena is klasikiniu iskarpu  biggrin.gif

Na rytoi priartesime prie pabaigos su savo meskiukais ))))  wub.gif  wub.gif
[/quote]
tai žinau, juk sakei, kad kad iškarpa klasikinio meškiuko mirksiukas.gif , o kaip tu supratai mano postą g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 lapkričio 2008 - 21:50