Nu, rimtai, tarsi kokios brokuotos būtų... Man irgi atrodo, kad jos gali nelabai laikyti... O gal čia speciali nauja akučių rūšis skirta gaminti žaislams iš serijos "Sueis bet kaip"...
Nu va, vieną koją jau turiu Buvau supanikavusi, kad įsiūti paduko ir išversti nepavyks, bet šiaip ne taip viskas išėjo
Padukų medžiagos visgi nepakeičiau, nes neradau analogiškos medžiagos, tik kitos spalvos. Bet dabar kai jau kažkiek rezultatas matosi, matau, kad viską gerai parinkau
Padukų medžiagos visgi nepakeičiau, nes neradau analogiškos medžiagos, tik kitos spalvos. Bet dabar kai jau kažkiek rezultatas matosi, matau, kad viską gerai parinkau
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 27, 14:43)
Nu va, vieną koją jau turiu Buvau supanikavusi, kad įsiūti paduko ir išversti nepavyks, bet šiaip ne taip viskas išėjo
Aha, man irgi buvo striokas, kai teko išvertinėti, ypač kojas buvo sunku. Bet biški pasikrapščius viskas puikiai išsivertė ir gražiai atrodo. Negaliu sulaukti, kada reikės prikimšti jau viską, kad tik pagalvių užtektų namuose
o as vakar sintepono nusipirkau
vat ir man baisumas ima del to isvertimo, todel ir klausiu ar ne mazi jusu meskiukai, nes kai taip sunkiai verciasi galvoju gal ka ne taip padariau
dar vienas klausimas- kunelio isiuvus reikia prisiuti i viena kuri sona ar kaip?
vat ir man baisumas ima del to isvertimo, todel ir klausiu ar ne mazi jusu meskiukai, nes kai taip sunkiai verciasi galvoju gal ka ne taip padariau
dar vienas klausimas- kunelio isiuvus reikia prisiuti i viena kuri sona ar kaip?
Man meskiukas gaunasi apie 27 cm, issiverte labai nesunkiai, Im Bear rase,kad nesusiuta skyle vienu cm ilgesne palikti
Man irgi viskas labai lengvai išsivertė, ti dydžio tai net nematau, bet manau irgi panašiai.
Na ir siūna merginos, net jau paplepėti nebeateina... Penktadienį turėtų užvirti kalbos vėl
Aga, tas Imbear pasiūlytas pridėti 1 cm tikrai palengvino išvertimą... Tik man kažkaip meškio kojos ir rankos tokios didokos atrodo lyginant su kūnu... Bet pridėjus ir galvą, tai lyg ir proporcingiau...
aš jau padariau klaida padukus ne taip įsiuvau..... ta siauroji dalis turėjo būt apačioj, o pas mane ji gavos viršuj
Tai isardyk Ir as bijojai kur nors nukreivazoti,nes su mano siulais, reiktu per nauja kirpti ir siuti,labai stiprus
Paskaičiau Matelyk žinutę ir net karšta pasidarė... Nulėkiau pažiūrėti - ir manojo meškio padukų siauroji dalis viršuje...
Bet neardysiu - visai neblogai ir taip atrodo
Bet neardysiu - visai neblogai ir taip atrodo
QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 19:45)
Tai isardyk Ir as bijojai kur nors nukreivazoti,nes su mano siulais, reiktu per nauja kirpti ir siuti,labai stiprus
tai kad aš irgi jau taip atsakingai, tvirtai susiuvau kad jau tikrai nekyla rankos ardymui nu tiek tos, tebūnie kaip yra... visvien šitas tik bandyminis