Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu, rimtai, tarsi kokios brokuotos būtų... g.gif Man irgi atrodo, kad jos gali nelabai laikyti... doh.gif O gal čia speciali nauja akučių rūšis skirta gaminti žaislams iš serijos "Sueis bet kaip"... schmoll.gif
Atsakyti
Nu va, vieną koją jau turiu thumbup.gif Buvau supanikavusi, kad įsiūti paduko ir išversti nepavyks, bet šiaip ne taip viskas išėjo blush2.gif
Padukų medžiagos visgi nepakeičiau, nes neradau analogiškos medžiagos, tik kitos spalvos. Bet dabar kai jau kažkiek rezultatas matosi, matau, kad viską gerai parinkau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 27, 14:43)
Nu va, vieną koją jau turiu thumbup.gif Buvau supanikavusi, kad įsiūti paduko ir išversti nepavyks, bet šiaip ne taip viskas išėjo blush2.gif
Padukų medžiagos visgi nepakeičiau, nes neradau analogiškos medžiagos, tik kitos spalvos. Bet dabar kai jau kažkiek rezultatas matosi, matau, kad viską gerai parinkau bigsmile.gif

Aha, man irgi buvo striokas, kai teko išvertinėti, ypač kojas buvo sunku. Bet biški pasikrapščius viskas puikiai išsivertė ir gražiai atrodo. Negaliu sulaukti, kada reikės prikimšti jau viską, kad tik pagalvių užtektų namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
o as vakar sintepono nusipirkau rolleyes.gif
vat ir man baisumas ima del to isvertimo, todel ir klausiu ar ne mazi jusu meskiukai, nes kai taip sunkiai verciasi galvoju gal ka ne taip padariau g.gif

dar vienas klausimas- kunelio isiuvus reikia prisiuti i viena kuri sona ar kaip?
Atsakyti
Man meskiukas gaunasi apie 27 cm, issiverte labai nesunkiai, Im Bear rase,kad nesusiuta skyle vienu cm ilgesne palikti smile.gif
Atsakyti
Man irgi viskas labai lengvai išsivertė, ti dydžio tai net nematau, bet manau irgi panašiai.
Atsakyti
Na ir siūna merginos, net jau paplepėti nebeateina... Penktadienį turėtų užvirti kalbos vėl mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, tas Imbear pasiūlytas pridėti 1 cm tikrai palengvino išvertimą... biggrin.gif Tik man kažkaip meškio kojos ir rankos tokios didokos atrodo lyginant su kūnu... g.gif Bet pridėjus ir galvą, tai lyg ir proporcingiau... rolleyes.gif
Atsakyti
aš jau padariau klaida blush2.gif padukus ne taip įsiuvau..... doh.gif ta siauroji dalis turėjo būt apačioj, o pas mane ji gavos viršuj blush2.gif
Atsakyti
Tai isardyk mirksiukas.gif Ir as bijojai kur nors nukreivazoti,nes su mano siulais, reiktu per nauja kirpti ir siuti,labai stiprus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 27 spalio 2008 - 19:46
Paskaičiau Matelyk žinutę ir net karšta pasidarė... scare.gif Nulėkiau pažiūrėti - ir manojo meškio padukų siauroji dalis viršuje... doh.gif
Bet neardysiu - visai neblogai ir taip atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 19:45)
Tai isardyk  mirksiukas.gif Ir as bijojai kur nors nukreivazoti,nes su mano siulais, reiktu per nauja kirpti ir siuti,labai stiprus smile.gif

tai kad aš irgi jau taip atsakingai, tvirtai susiuvau kad jau tikrai nekyla rankos ardymui blush2.gif nu tiek tos, tebūnie kaip yra... visvien šitas tik bandyminis ax.gif
Atsakyti