Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
LABUTIS VISOMS 4u.gif

mazai prie kompo prisedu,siuvu sau sarafana,jau baigiu,dar pradejau lankyti sokiu pamokas doh.gif ,laukiu kito etapo, nosite issiuvinejau gal reiketu su vasku dar, o akytes mano meskiuko tai sagytes ir meskiukas languotas ax.gif gal kas is klaipedieciu planuoja uzsisakyti akyciu meskiukui? turiu kailiuko tai pradesiu dar viena meskiuka,Im-Ber o iskarpas galima padidinti,kad butu meskutis didesnis ?
Atsakyti
Ar šiandiena kas pasirodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 12, 13:12)
LABUTIS VISOMS  4u.gif

mazai prie kompo prisedu,siuvu sau sarafana,jau baigiu,dar pradejau lankyti sokiu pamokas  doh.gif ,laukiu kito etapo, nosite issiuvinejau gal reiketu su vasku dar, o akytes mano meskiuko  tai sagytes ir meskiukas languotas  ax.gif  gal kas is klaipedieciu planuoja uzsisakyti akyciu meskiukui? turiu kailiuko tai pradesiu dar viena meskiuka,Im-Ber o iskarpas galima padidinti,kad butu meskutis didesnis ?

o tu neužsisakinėjai ar jau visas sunaudojai g.gif , jei bus antras turas jaučiu dar akyčių gal ir norėsiu ax.gif
QUOTE(saulyte2 @ 2008 11 12, 17:03)
Ar šiandiena kas pasirodys  g.gif

visos siuva meškas biggrin.gif
Atsakyti
Man nesiseka su akimis rolleyes.gif Užsakytos kaip ir per mažos būtų mano meškiui. O didesnes turiu tokias be jokių kojelių... verysad.gif Na kaip nors vistiek prisiūsiu ax.gif
Atsakyti
As savo sagose radau labai grazias raudonas perlamutrines sagutes, norejau isiuti, bet Jakata neleido, sake, kad Haloween'as praejo ir meskiukai vampyrai nebetiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 12, 21:03)
As savo sagose radau labai grazias raudonas perlamutrines sagutes, norejau isiuti, bet Jakata neleido, sake, kad Haloween'as praejo ir meskiukai vampyrai nebetiks  lotuliukas.gif

O kas ta Jakata? blink.gif g.gif Bet ji buvo teisi, aš irgi su raudonom akim meškio gal bijočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės

Susikaupiau darbui, pradėsiu nosį siuvinėt, gal ir ausis išdrįsiu prisiūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 11 12, 21:03)
As savo sagose radau labai grazias raudonas perlamutrines sagutes, norejau isiuti, bet Jakata neleido, sake, kad Haloween'as praejo ir meskiukai vampyrai nebetiks  lotuliukas.gif

Neblogai turėtų atrodyti juodas meškiukas, su raudonomis akimis, ragais devil.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 12, 22:46)
Sveikutės

Susikaupiau darbui, pradėsiu nosį siuvinėt, gal ir ausis išdrįsiu prisiūti rolleyes.gif

Man tai nosytę išsiuvinėti buvo tikrai lengviausia - prisiklijavau tą veltinio gabaliuką, ir tada - kaip iš pypkės, tik pati žiopla, kad kreivai priklijavau jį, bet nieko, bendram mano meškyčio įvaizdžiui tai nei kiek nekenkia. O va ausytes tai buvo sunku - sakau, prie tos akmeninės galvutės jau taip sunku buvo jas "prisabačinti", kad oho. Bet dabar jau kai prisiuvau, tai nenuplėši doh.gif

Im-bear, o tai nosytę kai nuvaškuoji, ką, čia jau ir viskas - ji neblizga, dar ir spalva pasikeitė biški... Bet užtad kaip kvepia skaniai, mmm... Ir kiek sluoksnių to vaško dėti? Aš tai du dėjau, dabar nosytė kaip akmeninė - ir kieta, ir net skamba nagu pabarbenus.
Atsakyti
o nosį būtina vaškuoti, man ji ir tokia labai graži. Pikio negaliu pakęsti kvapo

Jau tikrai menkas malonumas ausis siūti, vieną prisiuvau, du pirštus susibadžiau blink.gif

Be ja, išsiuvinėjus nosį, pasimatėtė meškutis, jau koks gražutis wub.gif, žiūriu ir atsidžiaugti negaliu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 lapkričio 2008 - 23:29
O aš, didis zuikis bailys blush2.gif , ėmiau ir išsiuvinėjau meškio burnytę... Išdrįsau, taip sakant... yahoo.gif

Bet dabar neapsiprendžiu niekaip - ar smarkiau apkirpt snukutį, ar palikt gauruotą g.gif Man tas jo gauruotumas labai patinka wub.gif , bet gal apkirpus bus dar labiau į meškį panašus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 13, 01:00)
O aš, didis zuikis bailys  blush2.gif , ėmiau ir išsiuvinėjau meškio burnytę... Išdrįsau, taip sakant... yahoo.gif

Bet dabar neapsiprendžiu niekaip - ar smarkiau apkirpt snukutį, ar palikt gauruotą g.gif  Man tas jo gauruotumas labai patinka  wub.gif , bet gal apkirpus bus dar labiau į meškį panašus  mastau.gif

Kirpti tai labai smagu, aš įsismaginus gal ir per daug jau nuvariau, bet gražuolis maniškis vis tiek, negaliu atsižiūrėti, vis išsitraukiu iš dėžutės galvytę, pasižiūriu ir atgal padedu. Laaaaukiu penktadienio, oi, bet adatos gi dar neturiu blink.gif
Atsakyti