Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif
Zhuvycia placiai uzsimojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 11, 15:19)
Sveikos smile.gif
Zhuvycia placiai uzsimojai biggrin.gif

Ai, tai aš visada taip (žr. vaikų skaičių) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zhuvycia-bajeriste tu lotuliukas.gif
O kiek meškiukų siuvi?

Aš pradėjau tris, pirmą galvą sugadinau, liko dar du bandymai lotuliukas.gif
(kad man tik nebūtų kaip tam žaidime-igral, no nedašol chod)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 11 lapkričio 2008 - 15:38
Raportuoju - visi etapai atlikti pioneer.gif Galiu ramiai laukti sekančio etapo thumbup.gif

Pas mane tai meškiukas-berniukas gimsta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai daug kavalierių bus, Inesa turės iš ko rinktis thumbup.gif
Atsakyti
Im-bear kokio dydžio akutes įsiuvai Inesai? ax.gif Na man tokios mažutės atrodo 1 cm. Aišku dar vokai prisisiūs...
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 11 11, 16:36)
Zhuvycia-bajeriste tu  lotuliukas.gif
O kiek meškiukų siuvi?

Aš pradėjau tris, pirmą galvą sugadinau, liko dar du bandymai  lotuliukas.gif

Meškiukus tai tik du, neturėjau medžiagos (kailiuko) daugiau... Bet va jau interneto platybėse plaukioju ir matau, kad oi turėsiu iš ko rinktis, oi turėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas vakaras, mielosios 4u.gif

QUOTE(fukuotukaf @ 2008 11 11, 01:45)
Ir dar nebežinau, kokius ten stiprius siūlus Senukuose pirkti reikia doh.gif

Na jie tokie nailoniniai, truputi blizga - jų radau prie visokių dažų, teptukų...

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 11, 02:10)
Im-bear, kai turėsi laiko, papasakosi apie konkursus, parodas, juk taip?  ax.gif

Tų konkursų ir parodų visada pilna, reikia tiesiog pasirinkti kur norėtum dalyvauti mirksiukas.gif Ir pagalvoti ko tau daugiau rūpi - ar kad meškiai būtų gyvi ir mylimi, ar tiesiog suspėti kuo daugiau konkursų sudalyvauti lotuliukas.gif

Viename konkurse ir aš sudalyvavau - t.y. ne aš - o mano Nefi . Ir tame konkurse ji užėme I-mąją vietą first.gif Prizu buvo tai, kad meškutė važiavo į tarptautinę meškių parodą Ciuriche biggrin.gif Deja mane su savimi ji nepasiėmė, bet parodoje susirado naujus namučius jau pirmą parodos dieną mirksiukas.gif Apie mano gražuolę rašė žurnalas I love teddy

user posted image

user posted image

Na va - ir pasigiriau ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 11, 14:30)
Žiūrėkit, mergytės, o va e-bajuje tai moheros kainytės tai liuks kokios http://teddiesbylaur...rns/mohair.html
Arba čia koks pasirinkimas prekiųųųų  doh.gif  Nežiūrėjau tik, ar ji siųstų Lietuvon
http://www.bearycheap.com/

Žinau šitą pardę, bet gi ji Australijoje doh.gif Galima ir arčiau susirasti - ir kainos bus panašios rolleyes.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 11, 16:36)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 11 11, 18:08)
Im-bear kokio dydžio akutes įsiuvai Inesai?  ax.gif  Na man tokios mažutės atrodo 1 cm. Aišku dar vokai prisisiūs...

Man atrodo 12 mm g.gif Nes 10 mm neturėjau rolleyes.gif
Atsakyti
O kada žada būti kitas etapas? blush2.gif jaučiuos pražiopsojus šitą informaciją, galvojau, kad jau vakar turėjo būt..
Atsakyti
Sveikos,
o aš planavau, planavau, bet kaip buvau pažaduke, taip ir likau blush2.gif Nepradėjau, bet matau, kad nespėsiu su jokiu etapu, o ir dabar visai nebe tas galvoj. O adatą tai reikėtų atsiimti. Gal kada nors, kada nors... mano aplinkoje atsiras vaikų, kuriems norėsiu pasiūti meškiuką. Bet dabar tiesiog ne tai.
Atsakyti
ačiū saullutei ir paukščiukui už gėrybes, kurias pasiėmiau, bet adata tai gali pretenduoti į šaltuosius ginklus blink.gif , o akytės man kokios mažos pasirodė, reiks neužilgo pradėt jas matuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 12 lapkričio 2008 - 00:54
O as jau dvi dienos matuoju ir akytes, ir ausytes, ir nosyte pripaisyta ant lapo...ir niekaip nerandu ju vietos ir del nosies formos vis neapsisprendziu doh.gif Atrodo jau buvau nusprendus, bet kaip kokia kvaisa parodziau vyrui keleta variantu, tai jis pasiule visai priesingai, nei as buvau sumascius. Tai dabar visai "susibalamutijau" blink.gif Nu gal rytoj apsisvies mano vaizduote g.gif biggrin.gif
Dabar ir mano dukte prasosi i kompanija meskiuka siuti. Negaliu gesinti vaiko, tai reiks kokios plonesnes medziagytes paieskot nupirkt, nes su dirbtiniu kailiuku jos pirsciukam bus per sunku, manau. Bet dziaugiuosi jos noru. O ir siuvinet uzsidege thumbup.gif Tik va beda, klausia manes kaip tai daryti, o as pati nezinau blush2.gif Tikriausiai reikia papiest kokia gelyte ant medziageles ir siuti ta siule, kaip mes meskiuka g.gif Ar ne?
Tiesa, dar karteli aciu naktibaldai uz paaiskinima, kaip susiuti meski 4u.gif Viskas puikiai isejo, isskyrus pirmaja letenele, kuria ne taip susiuvau blush2.gif
Labos nakties visoms 4u.gif
Atsakyti