Įkraunama...
Įkraunama...

Meškomanija pačiame įkarštyje.....

Apklausa: Kam bus skirtas Jūsų meškutis? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 10, 13:19)

Eina sau, kokia tu SAUNUOLE!!! O vaikuciai kokie grazus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif As su vienu ir taip emskiu nespeju siuti, neisivaizduoju kaip su penketuku reiktu susitvarkyt.

Vakar niekaip ausytems vietos ant galvos neradau sad.gif Nu kazkoks man peliukas gaunas ir viskas. KAip kas cia sake, velnias mane nese i ta galera doh.gif doh.gif
Atsakyti
Im-bear-turiu klausimą!!!
Daug kam meškiukai atrodo tarsi peliukai, mano-nors ir fainas snukutis, bet irgi peliukiškas. Dėl to vis grįžtu ir grįžtu pastudijuot tavosios rožinės meškutės. Ir ką pamačiau-jos snukutis kažkoks apvalus, o mano (kaip turbūt ir daugelio)-toks tiesus, link nosies siaurėjantis, tolygiai į nosies galą plonėjantis. Va, todėl ir pamaniau, kad jis mums į peliuką panašus. Ant tavo meškutės snukučio matosi tokie net įdubimai, kurie gal ir suformavo tą apvalų snukutį. Nežinau, ar aiškiai aš čia... Bet prašau-patark, kaip suapvalinti snukutį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 10 lapkričio 2008 - 16:02
Aš ne Im-bear, bet.. jin jau atsakė į šitą klausimą, tik kitaip suformuluotą. Jos snukutis pašiauštas ir apkarpytas. O aš, turbūt, kaip ir daugelis jūsų, nuskubėjau "aplaižyt", todėl bent manasis iš pradžių buvo visiškas žiurkius. biggrin.gif
Paskui nusprendžiau, kad meškos su ilgais snukiais šiaip jau, tai aš tą snukį dar labiau apsmailinau ir "nulaižiau", ir dabar rezultatu esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau g.gif Jei snukutis apkirptas, vadinasi-ant jo kailio plaukelių nebeliko, tai kaip jis dar gali būti pašiauštas? O jei pirmiau pašiauštas, po to-apkarpytas, tai vistiek plaukelių nėra...
Aš kai savąjį apkirpau-visai žiurkiuku patapo doh.gif
Atsakyti
Na, jis daugiau apkirptas UŽ nosies. na, kaip čia pasakyt.. į perspektyvą.. jei aiškiau nuo to :// va, sugalvojau - jam pudeliuko snukutis suformuotas. Nepudeliška, žinoma, bet.. ai, nemoku paaiškint smile.gif

Maniškio visas snukis negauruotas - man toks gražus ir į klasikinį meškiną labai panašus. Ir turbūt bus vyriškis, net ne berniukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, meskomanes!
Trumpam atlekiau paskaityti - o cia klausyma matau biggrin.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 10, 17:01)
Daug kam meškiukai atrodo tarsi peliukai, mano-nors ir fainas snukutis, bet irgi peliukiškas. Dėl to vis grįžtu ir grįžtu pastudijuot tavosios rožinės meškutės. Ir ką pamačiau-jos snukutis kažkoks apvalus, o mano (kaip turbūt ir daugelio)-toks tiesus, link nosies siaurėjantis, tolygiai į nosies galą plonėjantis. Va, todėl ir pamaniau, kad jis mums į peliuką panašus. Ant tavo meškutės snukučio matosi tokie net  įdubimai, kurie gal ir suformavo tą apvalų snukutį. Nežinau, ar aiškiai aš čia... Bet prašau-patark, kaip suapvalinti snukutį?

ievuschka, galvoju, kaip cia paaskinti.... Snukutis toks gavosi, nes taip ji apkirpau. As gi ne plikai kirpau, kad plauku visai neliktu, o kaip kirpykloje - tokiais stulpeliais - kazkur trumpiau, kazkur ilgiau plaukucius palikau - del to ir gavosi tas snukutis apvalesnis gal... g.gif Plikai plaukus nukirpau tik ten kur nosyte issiuvinejau, kad plaukeliai netrukdytu ta nosi siuvinet. O siaip dar galima ta snukuti formuoti tokiu pat budu - kaip mes akyduobes formavome - siulu ir adatos pagalba uztraukti ten kur per platu pvz. Nezinau, ar aiskiai paaiskinau g.gif
Atsakyti
Žalia rūta doh.gif o aš plikai nukirpau, dar taip stengiausi, taip dailinau, kad neliktu nei vieno plaukiuko blink.gif Bus styliavas maniškis, plikiai valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 10, 17:00)
Žalia rūta doh.gif o aš plikai nukirpau, dar taip stengiausi, taip dailinau, kad neliktu nei vieno plaukiuko  blink.gif  Bus styliavas maniškis, plikiai valdo biggrin.gif

lotuliukas.gif negaliu kaip prajuokinai, sėdžiu ir stengiusi nežvengt garsiai, nes vaiką prikelsiu lotuliukas.gif , aš dar savojo nekarpiau, laukiau akių, matysiu kas tiks prie fizionomijos biggrin.gif , reiks susitikti kažkaip mirksiukas.gif , gal ryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 10 lapkričio 2008 - 17:05
Jau turiu savo meškiui akytes ir adatą thumbup.gif thumbup.gif

Dideliausias dėkui saullutei už tokį greitą tiekimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 11 10, 12:03)
Siuvu ir burbuliuoju sau patyliukais "ir velnias mane nešė į tą galerą?" doh.gif

As irgi taip burbuliavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 11 10, 11:03)
Siuvu ir burbuliuoju sau patyliukais "ir velnias mane nešė į tą galerą?" doh.gif Nemėgstu aš siūti, oi kaip nemėgstu schmoll.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir mano situacija analogiska

QUOTE(ievuschka @ 2008 11 10, 15:01)
Daug kam meškiukai atrodo tarsi peliukai, mano-nors ir fainas snukutis, bet irgi peliukiškas. Dėl to vis grįžtu ir grįžtu pastudijuot tavosios rožinės meškutės. Ir ką pamačiau-jos snukutis kažkoks apvalus, o mano (kaip turbūt ir daugelio)-toks tiesus, link nosies siaurėjantis, tolygiai į nosies galą plonėjantis. Va, todėl ir pamaniau, kad jis mums į peliuką panašus. Ant tavo meškutės snukučio matosi tokie net  įdubimai, kurie gal ir suformavo tą apvalų snukutį. Nežinau, ar aiškiai aš čia... Bet prašau-patark, kaip suapvalinti snukutį?

aga, ir man tokia pati beda unsure.gif o dar kai ne is kailio siunamas, galvoju gal isimt sintepona, is tiesiog siules is vidaus uzapvalint, ka? g.gif ar daryt jau kaip gaunas unsure.gif

aliu sauluttei uz adata, ogogo kokia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 10 lapkričio 2008 - 18:09
Man tai gaunasi normalus meškiukas wub.gif . Snukutį tik truputį apkirpau. Gal į žandus mažai sintefono prikišote? smile.gif
Atsakyti